Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Miksi feministit suvaitsevat Islamia?

 • Miksi feministit suvaitsevat Islamia?

Nuivissa keskusteluissa ihmetellään silmät ymmyrkäisinä feministien ylitsevuotavaa suvaitsevaisuutta Islamia kohtaan, vaikka monet Islamin arvot ovat totaalisesti feminismin arvojen vastaisia.

Suomalaisilta miehiltä feministit eivät suvaitse pienintäkään seksismiä tai sovinismia.

Äkkinäisen silmään feministien logiikassa ei ole johdonmukaisuuden haiventakaan: miksi suomalaisia kristittyjä ja ateistimiehiä hakataan moukarilla, kun taas Islamia kutitellaan höyhenellä?

Vastaus löytyy pariutumismarkkinoilta

Islamin suurin valtti feministien miellyttämisessä piilee musliminaisten pitämisessä pois suomalaisilta pariutumismarkkinoilta.

Musliminaiset saavat pariutua vain muslimimiesten kanssa, eivätkä musliminaiset siten edusta uhkaa suomalaisnaisille.

Muslimimiehet saavat osallistua suomalaisille pariutumismarkkinoille: he lisäävät miesten välistä kilpailua ja nostavat samalla suomalaisen naisen seksuaalisuuden arvoa.

Feministit ovat valmiita heittämään kaikki ylevät arvonsa romukoppaan, kunhan vain suomalaisnaisten seksikartelli säilyy koskemattomana.

Aasialaisten naisten kanssa tilanne on aivan erilainen: he edustavat alituista uhkaa suomalaisten naisten seksikartellille.

Maahantulijat ovat tervetulleita, jos he eivät romuta suomalaisnaisen seksuaalisuuden arvoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

33Suosittele

33 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Ketkä feministit?

Mitä islamia?

Käyttäjän HeikkiFossi kuva
Heikki Fossi

No jopahan,vai olet sinä suuri miesasiantuntijakin ?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen
Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Maahanmuutossa ja uskontojen suvaitsemisessa on kyse universaaleista ihmisoikeuksista. En tiedä oletko kuullut, mutta ihmisillä on muitakin arvoja kuin uskonto tai seksi. Jos uskonto olisi heppoinen peruste ihmisryhmien syrjintään, ei ihmisoikeuksilla olisi mitään merkitystä.

Pariutumismarkkinat todellakin vaikuttavat relevantilta tekijältä maahanmuuttopolitiikassa ja rasismissa ja se varmastikin selittää osaltaan sitä miksi jotkut kiinnostuvat asiasta enemmän.

Mutta ajatko nyt sitten sitä, että naisten muslimeihin kohdistuva antirasismi ja aasialaisnaisiin kohdistuva rasismi ovat väärin, mutta miesten muslimeihin kohdistuva rasismi on OK, koska se on miesten eduksi ja sinä olet maskulisti? Kaikki poliittinen ideologia pitää siis perustaa siihen mihin eturyhmään itse kuuluu?

Sinällään olen kiinnostunut tuosta aiheesta, miten feministit pyrkivät vastustamaan aasialaisnaisten (vähäistä) virtaa Suomeen ja ovatko he mitenkään onnistuneet siinä. En ainakaan kovin näkyviä aasialaishommafoorumeita ole asian tiimoilta huomannut, mutta ehkä feministit hoitavat sen jotenkin peitellymmin?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Lähinnä aasialaisten tuontivaimojen kohtalo surettaa. Toki köyhästä kotimaastaan Suomeen pääsy on ns. lottovoitto, vaikka mies ei mikään unelma olisikaan. Mutta ei välttämättä ole kivaa menettää yhteyttään perheenjäseniinsä ja elää Suomessa miehensä palvelijana niinkuin naiset Suomessa "vanhoina hyvinä aikoina" eli nyrkin ja hellan välissä. Mua kiinnostaisi tietää kuinka paljon aasialaiset vaimot kokevat esimerkiksi parisuhdeväkivaltaa.

En ole aasialaisille tuontivaimoille kateellinen. Yleensä sellaiseen lopulta päätyy sellainen mies jota en syystä tai toisesta olisi kelpuuttanutkaan, tai hän minua. Moni mies ei kestä naista jolla on omia mielipiteitä. Sitten pitää turvautua kilttiin ja hiljaiseen, ja käydä vaikka Aasiasta hakemassa nytkun feminismi on tehnyt tuhojaan täällä Suomessa, ja naiset eivät ehkä olekkaan enää hiljaisia ja kuuliaisia miestensä palvelijoita.

Jonas Hellgren

Harvinaisen rasistinen ja aasialaisia naisia halventava kommentti Huttuselta, joka jälleen kirjoittaa asiasta mistä ei tiedä yhtään mitään.
Kateusko kauniita ja siroja aasialaisnaisia kohtaan synnyttää tällaista vihapuhetta.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #21

No kerroppa faktaa jos sitä sulla kerran on tiedossa enemmän kuin mulla.

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #22

Perustele itse rasistinen väitteesi että aasialaiset naiset ovat Suomessa miestensä palvelijoita, hiljaisia ja kuuliaisia.

Väittäisin vielä että suomalaisaasialaisissa perheissä on huomattavasti vähemmön perheväkivalta kuin suomalaisissa perheissä. Perheväkivallasta kun tilastojen mukaan suurin osa on suomalaisten naisten tekemää.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #25

Eivät kaikki Aasialaiset naiset tietenkään, mutta tuontivaimojen omainaisuuksia nämä ovat, koska kuuliaisuus ja hiljaisuus ovat niitä ominaisuuksia, mitä suomalaiset miehet hakevat tuontivaimoissa.

Perheväkivallasta tosiaan suurin osa on miesten naisiin kohdistamaa, noin yksi kolmasosa naisten toteuttamaa väkivaltaa. Itse tosiaankin tästä tilaston näin omin silmin viime maanantaina. Sitä tietääkseni ei ole ollenkaan tutkittu esiintyykö perheväkivaltaa enemmän suomalaisaasialaisissa perheissä. Näin ollen siitä ei voida sanoa mitään tutkimustulosta.

Ja ennenkun väität mun väittäneen, että väkivaltaa esiintyy enemmän suomalaisaasialaissa perheissä, lainaan tähän omaa kommenttiani "Mua kiinnostaisi tietää kuinka paljon aasialaiset vaimot kokevat esimerkiksi parisuhdeväkivaltaa. ".

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #28

"Eivät kaikki Aasialaiset naiset tietenkään, mutta tuontivaimojen omainaisuuksia nämä ovat, koska kuuliaisuus ja hiljaisuus ovat niitä ominaisuuksia, mitä suomalaiset miehet hakevat tuontivaimoissa. "

Laitapas tuohon jotain todellista faktaa perusteeksi. Sen mitä itse olen tuntenut Suomessa asuvia suomalaisaasialaisia pariskuntia niin yhdessäkään tapauksessa vaimon kuuliaisuus ja hiljaisuus ei ole ollut avioliiton syy, saati sitten todellisuus. Kävisit tutustumassa reaalimaailmaan etkä vain lukisi katkerien feministien valheita.

"Ja ennenkun väität mun väittäneen, että väkivaltaa esiintyy enemmän suomalaisaasialaissa perheissä, lainaan tähän omaa kommenttiani "Mua kiinnostaisi tietää kuinka paljon aasialaiset vaimot kokevat esimerkiksi parisuhdeväkivaltaa. "."

En ole koskaan niin väittänyt, vastasin vain oman arveluni asiasta.

"Perheväkivallasta tosiaan suurin osa on miesten naisiin kohdistamaa, noin yksi kolmasosa naisten toteuttamaa väkivaltaa. Itse tosiaankin tästä tilaston näin omin silmin viime maanantaina."

Parisuhdeväkivallasta suurin osa on naisten mieheen kohdistamaa.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #28
  "kuuliaisuus ja hiljaisuus ovat niitä ominaisuuksia, mitä suomalaiset miehet hakevat tuontivaimoissa."

Onko tullut mieleen, että monet miehet eivät välttämättä hae mitään alistuvia ominaisuuksia naisessa, vaan että naiset ylipäätään kelpuuttaisivat heidät?

Se mitä Laasanenkin on täällä usein ottanut esille, naisilla on taipumus avioitua ylöspäin ja kuinka heidän kriteerinsä liikkuvat usein jossain saippuaoopperoiden rikkaissa herrasmiehissä, joiden pitää samalla olla menestyksekkäitä urheilijoita. Näitä ei tietenkään ole kaikille halukkaille, josta syystä jatkuvasti yhä suurempi osa yli 40-vuotiaista naisista on lapsettomia. Samoin tietenkin miehistä, joita nämä naiset eivät kelpuuta.

Puolisoa etsivä mies voi Suomen treffipalstoilla lähettää satoja viestejä sellaisille juuri sopivalta tuntuville suomalaisnaisille, joista kukaan ei koskaan vastaa, kun miehellä on ikää tai painoa reippaasti enemmän kuin saippuaoopperamiehillä, mutta vähemmän varallisuutta. Valinta tapahtuu alle sekunnissa, klik seuraava.

Sitten Aasiaan mennessä niillä muutamalla ikävuodella tai liikakilolla ei yllättäen olekaan mitään merkitystä, ja mies saa niin paljon huomiota kiinnostuneilta naisilta, että tuntee olonsa kuin naiseksi suomalaisella treffipalstalla. Miksi, koska useimmille aasialaisnaisille, jotka toki myös avioituvat ylöspäin, jopa vain peruskoulun käynyt keskituloinen suomalaismies on aivan pirusti enemmän ylöspäin kuin paikalliset juntit.

Siinä ei naisen kuuliaisuudella tai hiljaisuudella ole merkitystä, jos kerrankin mukava ja vaimokelpoinen nainen on kiinnostunut.

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #28

Aasialaisita minullakin on kokemuksia, tai ainakin yksi kokemus. Tunsin vietnamilaisen perheen. Huomasin itsessäni ällistyksen tunteen havaittuani, että siinä perheessä nainen oli se, joka oli äänessä. Tajusin silloin sen, että jotkut amerikkalaiset elokuvat ovat muokanneet käsityksiäni, alitajuisesti. Niissähän japanilaiset naiset aina kumartelevat ja ovat hiljaa, hymyilevät.

Luonnollista se tietysti tavallaan oli, että nainen oli äänessä, siis vaimo. Naisethan ovat yleensä puheliaampia kuin miehet, joka kulttuurissa.

Minun mielestäni hän käyttäytyi kuin suomalainen nainen. Ihan vahvan oloinen nainen.

Eikä ainakaan vietnamilainen nainen ole kovin alistettukaan. Siellä nainen hoitaa raha-asiat esim. Naisella on perheen kukkaro, mistä annetaan jos annetaan.

Ja sitten tämän perheen tytötkin kävivät autokoulun, ja he opiskelivat. Autoin lukiolaista tyttöä pitkissä vokaaleissa. Se oli hänelle vaikeaa ymmärtää, mihinkohtaan tuli pitkä vokaali ja mihin lyhyt. Koettakaapa itse korvakuulolla todeta asiaa.

Aasialaiset ovat mielestäni aivan sopeutuvaisia suomalaiseen kulttuuriin.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru Vastaus kommenttiin #28

Syy siihen, miksi suomalaiset miehet suosivat thaikkuja on selvä: kyseiset naiset arvostavat aviomiestään. Miehen arvostaminen on Suomessa niin karmea tabu, että jokaisen feministin pitää ainakin kerran yrittää mustamaalata kyseisiä naisia kotiorjiksi.

Ehkä moni suomalainen mies on vain tarpeeksi kokenut syyttelyä, manipulointia, itkupotkuraivareita ja huonoja käytöstapoja.

Miksi kukaan ei auttaisi tossun alla olevia suomalaisia miehiä, jotka joutuvat kokemaan toistuvasti henkistä ja fyysistä väkivaltaa? He ovat paras esimerkki nykyajan kotiorjista.

T: Suomessa miehistä 5,6 % ja naisista 4,3 % on kokenut parisuhdeväkivaltaa vuoden 2009 aikana. Koko nykyisen suhteen ajalta luvut olivat 16 % ja 17 %.[21] Vakavaa pelkoa kotona tapahtuvaa väkivaltaa kohtaan tuntee miehistä 4 % ja naisista 2 %.

Käyttäjän timohellman kuva
Timo Hellman Vastaus kommenttiin #28

Kuinka monta tuontivaimoa edes tunnet omakohtaisesti?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Älä kirjoittele rasistisia kommentteja, ne jäävät ikuisesti Internetin muistiin, ja voivat myöhemmin haitata työnsaantiasi. Perussuomalaistenkin suosio on jo gallupeissa laskemassa.

Kirjoita näin, ilman rasismia: "Lähinnä aasialaisten tuontivaimojen kohtalo surettaa. Toki köyhästä kotimaastaan Suomeen pääsy on ns. lottovoitto, vaikka mies ei mikään unelma olisikaan. Heidän kohtalonsa on yhtä surkuteltava, kuin niiiden suomalaisten pienituloisten naisten, jotka avioituvat parempituloisen miehen kanssa saadaksen elintasoa elämäänsä. Itse ainakain olen köyhänä opiskelijana ottanut periaatteen, että en myy itseäni miehelle, ja syön vaikka kaurapuuroa viikkoja, kuin suostun ottamaan taloudellista tukea vastaan mieheltäni, vaikka hän tienaakin ihan mukavasti".

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #29

Tiedän kyllä mitä itse kirjoitin kiitos vaan, ja en kirjoittanut noin. Tässä ehkä kiinnostaisi enemmän sinun tulkintasi siitä, mikä tuossa oli rasismia.

Ja mitä nyt sun väitteeseen tulee, niin itse voisin kyllä olla miehen elätettävänä varsinkin näin opiskelijana jos olisin sattumalta päätynyt seurustelemaan erityisen hyvätuloisen miehen kanssa, jonka budjettiin ei pienintäkään lovea tekisi minun elättämiseni. Näin ei kuitenkaan ole, enkä ole pitänyt miehen varallisuutta tärkeänä kriteerinä parinvalinnassa. Pärjään kyllä opintotuella ja -lainallakin vaikka eihän tämä elämä aina mitään juhlaa ole.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Aasialaisnaisten kohtalo siis surettaa, vaikka he saavat lottovoiton ja sitten joutuvat palvelemaan suomalaismiestä, joka vähän jopa nolostuu palvelun korkeasta tasosta, sen sijaan että palvelisivat oman maansa vaativaa ja naista alistavaa miestä. Todellisuudessa aasialaisnaiset tykkäävät tulla tänne nimenomaisesti, koska tietävät miesten olevan täällä tasa-arvoisempia ja naista ihmisinä kohtelevia.

Minulla on myös vähän käsitys, että perinteinen palvelu- ja alistumisrooli on monilla aasialaisnaisilla niin syvällä, että suorastaan suuttuvat jos eivät saa toteuttaa sitä. Silloin he eivät varmaankaan koe itseään riittävän tarpeellisiksi, vähän sama juttu kuin työttömillä miehillä.

Käsittääkseni monet, erityisesti amerikkalaiset, miehet ovat itse asiassa hakeneet naisia Suomesta juuri samoilla perusteilla. Maat epäilemättä muodostavat jonkinlaisen hierarkian tässä suhteessa. Kunnon naisten vienti on sitten aiheuttanut katoa täällä.

Ongelma ei ole siinä että suomalaisnaisilla olisi omia mielipiteitä, vaan siinä etteivät heille useinkaan kelpaa kiltit ja hiljaiset miehet. Siksi kilttien ja hiljaisten suomalaismiesten pitää hakea niitä kilttejä ja hiljaisia naisia sieltä mistä niitä löytää, kun Suomessa sellaisista on pula.

Ja sitten epäillään suomalaismiehiä perheväkivallasta, täytyyhän nyt jokin peruste uhriuttaa naiset löytää.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #30

En mä toivo kellekkään kohtaloa toisen kotiorjana, joten kyllä joo sikäli surettaa. Vaikka voihan se olla, että kotiorjuus hyvissä oloissa voittaa vapauden köyhyydessä. Silti kuitenkin paras mahdollisuus olisi vapaus hyvissä oloissa, ja sitä ihan vilpittömästi toivoisin kaikille.

"Minulla on myös vähän käsitys, että perinteinen palvelu- ja alistumisrooli on monilla aasialaisnaisilla niin syvällä, että suorastaan suuttuvat jos eivät saa toteuttaa sitä. Silloin he eivät varmaankaan koe itseään riittävän tarpeellisiksi, vähän sama juttu kuin työttömillä miehillä."
Tällä logiikalla varmaan kannatat sitten työttömien pakkotyöllistämistä työttömyys-/toimeentulotuella. Koska pääseväthän ainakin tekemään sitä mikä "on heille luonnollista".

Ja kyllä mulle kiltti ja hiljainen mies kelpaa, kunhan ei kuitenkaan ole mikään täysin mielipiteetön, väritön, hajuton ja mauton. Mä en taida vaan olla näitten hiljaisten ja kilttien miesten naisihanne.

Ja tosiaan perheväkivallasta näin tilastoja maanantaina. Miehet eniten väkivaltaa toteuttaa perheessä, naiset yhden kolmasosan.

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #32

"Ja tosiaan perheväkivallasta näin tilastoja maanantaina. Miehet eniten väkivaltaa toteuttaa perheessä, naiset yhden kolmasosan."'

Mikä oli tilastojen lähde??

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #35

Joku tutkimus. Voin tarkistaa lähteen ensi maanantaina, siitä ei jäänyt paperiversiota minulle. Mutta oli kyllä tieteellisesti pätevä. Se oli yhteiskunnalliset ongelmat-kurssin lähdemateriaaleja.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #32

Veikkan tossa tilastossa olevan yksi puute, naisten kohtaama perheväkivalta tilastoidaan paremmin kuin toisten päin. Sillä jo se miten poliisi suhtautuu perheväkivallsaa jos ekijän on nainen, niin siinäkin tailanteessa mies poistetaan kotoa, vaikka naine olis ollut myös lapsia kohtaa väkivaltenen. Tämän kävin muutama viikko sitten vieressä ihmettelemässä, kun kysin poliisilta millä perusteella mies poistetaan, vastaus oli täysin käsittämätön, sillä peruste oli tilanteen rauhottamine, aina ongelma oli vain että itse riehuja jätettiin riehumaan lasten kansa.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #41

Tämä oli kyllä ihan kvantitatiivisen tutkimuksen määritelmät täyttävä kyselytutkimus, joten naisten kohtaaman väkivallan paremmasta esiintulosta tuskin tarvitsee huolehtia.
Kyseisessä tutkimuksessa tutkittiin siis lähisuhdeväkivaltaa, joka koskettaa sekä kumppania että lapsia.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #32
  "En mä toivo kellekkään kohtaloa toisen kotiorjana, joten kyllä joo sikäli surettaa."

Täytynee kertoa näkemyksesi eräälle tutulle ja kysyä pitääkö hän itseään kotiorjana. Palaan asiaan.

Huomautan edelleen, että aasialaisnaiset ovat yleensä enemmän "kotiorjia" omassa maassaan. Esimerkiksi erään perheen eläkkeellä oleva isä on kuulemma sanonut vaimolleen tai lapsilleen "kiitos" vain muutamia kertoja ikinä. Ymmärtääkseni, koska perheen pään palveleminen on itsestäänselvyys, josta ei tarvitse erikseen kiittää.

Siis oikeasti, veikkaan että aasialaisnaisten palvelualttius ja alistuminen oikeasti enemmän nolostuttavat suomalaismiehiä, sen sijaan että olisi mitään "nyrkin ja hellan väliin" laittamista.

   "Minulla on myös vähän käsitys, että perinteinen palvelu- ja alistumisrooli on monilla aasialaisnaisilla niin syvällä, että suorastaan suuttuvat jos eivät saa toteuttaa sitä. Silloin he eivät varmaankaan koe itseään riittävän tarpeellisiksi, vähän sama juttu kuin työttömillä miehillä."

  "Tällä logiikalla varmaan kannatat sitten työttömien pakkotyöllistämistä työttömyys-/toimeentulotuella. Koska pääseväthän ainakin tekemään sitä mikä "on heille luonnollista".

Mistä tämä pakkotyöllistäminen tuli, kun sanoin että aasialaisnaisia on vaikea saada olemaan palvelematta? Kuka siis pakottaa ketä?

Itse viimeksi työttömänä ollessani tein vapaaehtoistyötä suuren osan ajasta, kun en oikein osannut olla paikallani, vaan halusin kehittää ammattitaitoani, verkostoitua ja tehdä jotain Suomen ja ihmiskunnan hyväksi. Pakotettiinko minut johonkin? (Siitä huolimatta vastustan pakkotyöllistämistä, koska pakkopullalla on usein käänteisesti motivoiva vaikutus.)

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #48

Eli koska thaimaalainen on kotiorja Thaimaassa, hänet on oikein tuoda kotiorjaksi Suomeen. Kuvitellaan hypoteettinen tilanne, että jossain olisi maa jossa orjuus on vielä laillista ja yleisesti käytössä. Olisiko oikein tuoda sieltä orjia Suomeen orjaksi kotitalouksiimme? Jos vaikka vetoiaisimme siihen, että täällä he saisivat parempaa ylläpitoa ja suomalaiset orjanomistajat eivät sentään saa hakata orjiaan vapaasti.

"Siis oikeasti, veikkaan että aasialaisnaisten palvelualttius ja alistuminen oikeasti enemmän nolostuttavat suomalaismiehiä" Ei kuitenkaan niin paljon, että ottaisi sellaisen vaimon jonka kanssa molemmat kokevat olevan parisuhteessa tasa-arvoisia? Että toinen ei alista toista?
Oh lol.
Siis nolottaa samalla tavalla kun joku nenänkaivaminen tai tupakointi. "No jooh, mun vaimo on tollanen alistunut ja täysin mun kontrollin alla. mutta sattuuhan näitä kaikille. pikkuvikoja".

"kun sanoin että aasialaisnaisia on vaikea saada olemaan palvelematta?"
Niin, sä siis sanoit, että palvelualttius kuuluu aasialaisnaisten luonteeseen. Mä en. Kukahan tässä on se rasisti...

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #32

Pyysin kommenttia eräältä suomalaismiehen kanssa parisuhteessa elävältä aasialaisnaiselta seuraavansuuntaisesti: "Koetko itsesi orjaksi? Onko miehesi ostanut sinut? Oletko kiltti ja hiljainen ja miehesi siksi alistaa sinua? Oletko nyrkin ja hellan välissä? Haluaisitko miehesi olevan pomo vaiko ei? Loukkaako hän ihmisoikeuksiasi?". Lainasin myös hieman kommenttejasi. Vastaus oli tiivistetysti (käännetty hieman mukauttaen):

  "Minulle hyvän miehen löytäminen on kuin lottovoitto. Halusin muuttaa [Suomeen], koska hän on täällä ja luotan häneen, joten otan riskin jäätyä kuoliaaksi vain ollakseni hänen kanssaan. [...]

  Sikäli kun tiedän, parisuhde ei voi olla kovin laskelmoiva [sen suhteen kuka tekee mitäkin], kumppanit pitävät huolta toisistaan. Kotivaimo ei ole kotiorja, on parempi että toinen hoitaa perhettä kuin että palkataan joku toinen tekemään niin. [...]

  Perhe toimii kuin yritys, jonkun täytyy olla johdossa, joten on parempi että älykkäämpi ja kokeneempi ottaa vastuun. [...]

  En usko mieheni käyttävän nyrkkiä minuun, koska olen itse väkivaltaisempi. Hella, tietenkin, koska en halua että mieheni syö pikaruokaa usein, se ei ole ravitsevaa eikä hyvän makuista. Ja hän auttaa minua keittiössä ja teemme omaa ruokaamme ja pidämme hauskaa."

Tuo "älykkäämpi ja kokeneempi" hieman tökkäisee, sikäli kun nähdäkseni sukupuolten välillä ei ole merkittäviä älykkyyseroja. Arvelisin sen kuitenkin olevan aivan realistisen rehellinen näkemys, koska naisten taipumus avioitua ylöspäin uskottavasti sisältää myös älykkyyden ja kokeneisuuden, sekä miehen kyvyn johtaa. Naiset siis haluavat kokeneita miehiä (enkä nyt tarkoita vain seksuaalisesti), kun taas miehille se ei ole relevantti kriteeri naisissa. Samoin tietenkin ikäero tuo miehille yleensä ainakin hieman enemmän kokeneisuutta.

Henkilö kertoo myös näkemyksiään feministeistä:

  "Pidän oman maani feministejä hassuina. He taistelivat kovasti saadakseen oikeuksia. Ennen heidän täytyi vain pitää huolta perheestä, nyt heidän täytyy ottaa enemmän vastuuta ja enemmän työtä, eivätkä ihmiset pidä heitä hyvinä työntekijöinä, koska he aina haluavat pomottaa. Heitä ei pidetä hyvinä vaimoina tai äiteinä myöskään, koska he ovat työholisteja, joten heillä ei ole aikaa huolehtia perheistään. Miehet eivät pidä heistä koska ovat pomottavia, eivätkä naiset pidä heistä koska he ovat MIEHEKKÄITÄ." (korostus henkilön oma)
Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #30

"Minulla on myös vähän käsitys, että perinteinen palvelu- ja alistumisrooli on monilla aasialaisnaisilla niin syvällä, että suorastaan suuttuvat jos eivät saa toteuttaa sitä. "

Se mitä moni länsimainen ja kaikki feministit pitävät palvelu- ja alistumisroolina on yksinkertaisesti hyviä tapoja ja kohteliasta käytöstä.
On kunnia asia kohdella vierasta hyvin.
Aivan samoin kuin ennen maalaistaloissa vieraalle tuotiin kahvia ja pullaa ja käytiin koko rituaali läpi kermoineen ja sokereineen (ja ikuisuuden kestävä hämmentäminen), nykyfemakoiden tulkinta olisi että onpas se suomalainen emäntä alistuva ja palveleva, kun todellisuudessa hän vain huolehtii perheen ja talon maineesta ja kunniasta ja on kohtelias vieraalle.
Feminismin mukana hyvät tavat ovat hävinneet suomalaiskodeista.

Ja sitten kun vielä ne kauniit aasialaisnaiset vielä hymyilevät koko ajan.
Siinä on telaketjufeministillä pitelemistä, heillä kun hampaat pysyy piilossa ettei kiukkuinen kirskunta kuuluisi naapuriin asti.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #36

No, itse en millään saa niihin aasialisituonti vaimoihin alisteita rooli muuottiin laitettua, sillä nämä jotka itse tunne, niin yleensä niissä on miehet liian kilttejä sellaiseen asemaan naista laittaman. Se mikä näistä naisita paistaa paljon paremmin, on se työn moraalin joka heillä on, sekä perhekeskeisyys jossa hiellä on kunnia asia että saavat kotinsa hoitaa itsenäisenä. Eli heillä on kultuurina kunna olla emäntä kotona, joka kanssa osaa kotinsa hoitaa, sillä tämä on sellain asia joka heidän kultuurissa on hyvin päälimäisenä, jossa hiedän on omille kaveeille näytettävä pystyvänsä hoitaman kotinsa.

Sillä mistä kulttuureista he tulevat, huonosti hoidettu koti on saman kun tyhmä nainen. Tämä asia puuttuu Suomalisilta naisilta melkein kokonaan, paisit silloin kun selän takan päästään siitä haukkumaan. Eli aasialisessa kulttuurissa koti on naisen kunnia asia, jonka häne pitää osata hoitaa.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #36

Oh dear lord. On aika vaikee lukee tällästä kun on ensin koko päivän lukenut kandia varten Millin naisten asemasta kuinka milloin minkäkin täydellisen miehille alistumisen katsotaan vain olevan luonnollista. Ja naisille parhaaksi koska ovathan he herranjestas niin tyhmiäkin, ettei heillä tulisi olla mitään muuta päämäärää elämässään kuin miehensä miellyttäminen.

Mäkin muuten hymyilen joskus. nytkin. Tosin en ilosta vaan hämmennyksestä.

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #56

Kuten aikaisemmin sanoin, reaalimaailmaan tutustuminen voisi auttaa paremmin, kuin lähes 150 vuotta sitten kuolleen feministin höpertelyjen lukeminen.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #36
Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Saara, pyytäisin sinua päivittämään tietouttasi näiden aasialaisten vaimojen suhteen.

Reija Hirn

Saara taitaa olla aivan oikeassa. Kun suomalainen mies ei pärjää fiksun ja itsenäisen suomalaisnaisen kanssa,se hakee nöyrän ja palvelevaisen aasialaisnaisen.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #42

Perustel fiksu Suomalain nainan, sillä eikö heissä ole huonja naisa ollnekaan, vai onko heitä vain pienenpi osuus?

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Hyvä analyysi tilanteesta. Olen ihmetellyt mikä feministejä oikein islamissa kiehtoo, mutta heillä on tietenkin tilanteessa ainoastaan voitettavaa. Kuten aina, islamilaisen naiskäsityksen tulemista valtaan on estämässä ainoastaan valkoihoinen mies ja hänen kiristäessään rajavalvontaa sekä lakeja feministit voivat turvallisin mielin huudella häntä rasistiksi. Feministi kuitenkin tietää että hän on turvassa ja voi jatkaa aivotonta elämäntapaansa, tietäen että aina on pelastaja valmiina.

Merja Heikka

*naurua*

Minusta taas feministeiksi ajautuvat ihmiset, jotka tahtovat fiilistellä yhdessä, pitää kimppakivaa. Ja jos heille on kerrottu että monikulttuurisuus on ihqua, niin se sitten sellaisena pidetään, laumasielumaisesti. Vaikka muslimit tappaisivat homot, raiskaisivat lapset ja kivittäisivät raiskatut naiset. "Se ei koske meitä, se tapahtuu kaukana Afrikan mailla. Se ei ole ei todellisuutta."

Eli hieman tyhmiä ihmisiä?

He eivät vain jostan syystä ole rehellisiä.

Harri Rautiainen

Filatov ja Hautala tarvitsevat kaiketi kaiken kilpailuedun, mitä voivat saada :)

Jonas Hellgren

Eivät meidän parlamentaristimme päässeet painijanniskoineen edes lähtötelineisiin, kun Sahra Ali esitteli audreyhepburn-kaulaansa. Siinähän vaan kateellisina kyrmyilivät.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Ihan tässä nainen naiselle: olipa harvinaisen älyvapaa kommentti.
Tutustu vähän lisää, vaikka johonkin feministiin. Ehkä sullakin vielä mielipide muuttuu.

Merja Heikka

Nainen naiselle:

Kiitos sisarellisesta huomiostasi, Saara Huttunen! Minulla on ollut kunnia tutustua feministeihin jo paljon ennen sinun syntymääsi. Joskus 1970-luvun lopulla tutustuin heihin Tampereen yliopistoelämässä. Eräs ystäväni nimittäin hurahti feministiksi. Hän leikkasi hiuksensa puliksi, kantoi feministien ketjua, ja toi minullekin feministien valistuslehtisiä. Luin niistä muutamia. Vierailin myös feministien kommuunissa. Heille oli suuri huumorin aihe naapurin kotiäiti, jota he kilvan pilkkasivat. Siihen aikaan ei ollut muodikasta olla kotiäiti, tuli olla uraohjus saadakseen täysijärkisen ihmisen maineen...siis ainakin feministipiireissä, ja oli se muutenkin ahtaampaa siihen aikaan.

Olin hänen ystävänsä, koska ei hän luonteeltaan muuttunut. Hän oli se sama hyväntahtoinen ihminen kuin aiemminkin. Hän vain hurahti siihen uskoonsa. joskus hän kertoi syitä uskoonsa tulemiselle. Hän oli maalaiskodista, ja hänen äitinsä oli kodin hengetär, joka huolehti appivanhemmistaankin. Jotenkin hän oli kokenut sellaisen mallin ahdistavana.

Näiden lukemieni lehtien perusteella ajattelin jo silloin, että se on uskonto. Mies oli niissä paha, aina.

Myös ruotsalainen feminismi on mielestäni tehnyt paljon pahaa naapurimaassamme. Demareihin pesiytynyt feminismi on siellä oikeasti lakeihin vaikuttanut aate.

Mielestäni naiset ja miehet ovat yhtä hyviä tai pahoja. Ei minusta sukupuolilla ole kovin suurta henkistä eroa.

Olen itse poikalasten äiti, ja minulla on omakohtaista kokemusta siitä, että pojatkin ovat rakastavia ihmisiä. Ja tuskinpa he siitä sen kummemmiksi hirviöiksi muuttuvat vanhetessaankaan.

En kovinpaljon usko edes siihen, että naisia sorrettaisiin naiseuden vuosi. Näin siksi, koska olen joutunut/ saanut nuorena (nuorempana;) pyöriä kunnallismiesten (ennen sanottiin niin, kunnallismies)kanssa, sellaisten sodan käyneiden maalaisliittolaisten peräkylien ukkojen kanssa. Jos hekään eivät ajatelleet niin, että nainen olisi siksi tyhmempi kuin mies että on nainen, niin hyvin vaikea minun on kuvitella sellaista muidenkaan suomalaisten miesten ajattelevan. Muissa asioissa he kyllä olivat ennakkoluuloisia, mutta se on toinen tarina.

Suomessa on naisen asema ollut 100 vuotta sitten heikohko. Silloinkin se oli parempi kuin monissa muissa kulttuureissa. Mielestäni Suomi on Pohjan akkojen klttuuri.

Feministit ovat pelkästään heikkoja ihmisiä, jotka ratsastavat sillä että heitä sorretaan. Se on vale. Jos joku potkii päähän, niin kannattaa pistää pänksit sellaisten tyyppien kanssa.

Ei kukaan auta, jos ei ihminen auta itse itseään. Oli mies tai nainen.

Feminismi on pelkkä aate, millä jotkut taistelevat olemassaolostaan ja paikastaan auriingossa poliittisilla kentillä. Ei sillä ruohonjuuritason naisille ole mitään merkitystä, saati hyötyä.

Tosin voi olla, että nykyisin on näitä miesreviiritietoisia nuoria miehiä. Puhutaan että naiset sitä ja miehet tätä. Mutta ilmeisesti se on tämän feminismivouhkaamisen tulosta, sekin tietoisuus. Minusta ei ole mitään järkeä moisessa. Miksi riidellä siitä millaisia naiset ovat, ja millaisia miehet. Se on aivan typerä aihe. Mutta tekeväthän joutilhaat jotaki.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #50

Heikka, suosittelen, että tutustut feministeihin myös tämän vuosituhannen puolella. Voi olla, että monet asiat ovat muuttuneet.

Koska en ole elänyt seitkytlukua, en osaa sanoa onko koko kertomus tuulesta temmattu (vähän kyllä vaikuttaisi) vai onko feminismi vain levinnyt Suomeen 70-luvulla vähän oudosti. No, onneksi tietoisuus kasvaa.

"Mielestäni naiset ja miehet ovat yhtä hyviä tai pahoja. Ei minusta sukupuolilla ole kovin suurta henkistä eroa." Tämä onkin yksi modernin feminismin pointeista. Sun ihaaaan ihan oikeasti kannattaa tutustua vielä uudelleen, moni asia ihan oikeasti on muuttunut.

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #58

Väitätkö sinä, että minä valehtelen. 70- ja 80-lukujen taitteessa se ilmeisesti oli. Mielestäsi se on ilmeisesti jotain mammuttien syntymän aikaa.

Minulta jäi muuten kysymättä sinulta ja Puolakalta, että miksi te luulette sitten feministien olevan myönteisiä islamille? Se on minunkin mielestäni tosi kumma juttu.

En muistanut, koska te molemmat käänsitte keskustelun minuun. Kiitos kumminkin halustanne ohjata tiedon portaille minutkin.

Laskin muuten väärin tuon ajan, olen joskus 80-luvun alkuvuosina mennyt Treelle. Se on siinä 80-85, silloin siellä oli monenlaista aatetta ilmassa.

feministeistä minulla tuli mieleeni jehovan todistajat. Sen ainakin muistan. He olivat niin ahkeria valistustyössään. Olen kyllä kuunnellut valistusta, monen suuntaista. mutta en ole koskaan mitään oppinut.

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #58

Oletko Saara Huttunen muuten käynyt vielä argumentaation peruskurssia? Täällä Puheenvuoto-palstalla huomaa sen, että se on moneltakin jäänyt käymättä. Jos esim. itse yrittää keskustella annetusta aiheesta, niin joku älypää siirtää keskustelun itse keskustelijaan. Sehän ei taas ole hyvää argumantaatiota laisin.

Kyllä yliopistoissakin opetetaan joitain hyödyllisiäkin aineita.

Jouni Nordman

Enemmä itseäni ihmetelen sitä, miten SETA on niin kriititön islamia kohtaan, sillä vastaavat järjestöt ympäri Eurooppaa on eturintamassa Islam kiirritsiä. Toisaalta he ovat keikkia ääriliikeitä vastaan samanlainen asenne, sillä ei ole pitkä aika kun viellä homoja teilatiin.

Mutta tämä Suomen homojen ja lesbojen täysin hampaaton ja piittaamaton asenne Islamia kohtaan on täysin käsitämätöntä, sillä mikää uskonto ei niin jyrkästi krisitn uskon kanssa suhtaudu heihin.

No, sitten feministeihin, joilta on aina puuttunut krittiikki, paiti Suomailsta miestä kohtaan. Mutta heidän piittamatomuus joka tulee monella tavalla esille, joka on osoittain syynä naisten palkkojen kehitykseen, sekä naisen oikeutta olla tasaarvoine, sillä miten naine voi olla tasaarvoine, jos häne sanomisiaan pidetää lasten sanomisen tasolla, jolloin heidän möläytyksiin ei kukaan vaivaudu otta minkää aseeista kritiikki. No, tältä joukolta ei voi muuta odottakkaan, kuin tukemista musliminaisten aseman pysymiseen samana, josta on parhainpan esimerkkinä puutumine muslimi naisten avioitumisen pakolisenkis varlaistamiseki väestöreksiterissä.

Victor Troska

Samaa olen miettinyt ns. halal ja kosher lihan kohdalla. Eläinsuojelujärjestöt ovat nykyään sangen hanakkaita puuttumaan eläinsuojeluteemoihin ja radikaalit eläinaktivistit nauhoittavat sikaloiden oloja tai pyrkivät päästämään minkit tarhoista.
Samanlaista aktiviteettia on ole huomannut halal ja kosher lihan kohdalla, koska ilmeisesti halu olla poliittisesti korrekti estää sen. Ja toisaalta ko. eläinsuojeluaktivistit taitavat olla useimmiten kallellaan vasemmalle tai vihreisiin, mikä sekin tekee kritiikin vaikeaksi, koska kukaan asianomaisista ei halua leimautua monikulttuurisuutta kritisoivaksi.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

Uskon tämän teorian pitävän paikkaansa. En vain ymmärrä miksi "vahvat ja itsenäiset" suomalaiset feministinaiset kääntyvät muslimeiksi avioliiton yhteydessä ja muuttavat siten koko elämänsä?

Joku salainen kaipuu keittiöön, mitä ei suostuta myöntämään suomalaisille miehille?

Jouni Nordman

Itse olen nähnyt kyllä niin tragikoomisia tilanteita näissä kun keski-ikäinen feministi on etelän tuliaisen kanssa ongelmiin joutunnut. Sillä on ollut mukava katsoa kuinka se tasa-arvotoimii, jossa naiselle on sekä elättämis asiat annettu viellä kotitöiden lisäksi. Se mitä nämä feministit pelkäävät eniten, on jätetyksi tuleminen, sitä nämä etelän tuliaiset osaavat myös hyvin hyödykseen käyttä.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Ehkäpä ne kääntyjät eivät alunperinkään ole olleet erityisen "vahvoja ja itsenäisiä", tai ainakaan feministejä.

Mutta eipä sillä. Suomessa on uskonnonvapaus ja kukakin kääntyköön mihin haluaa, ei ole minun asiani tuomita. Toisaalta en näe miten islam olisi yhtään kristinuskoa pahempi. Molempia voi toteuttaa sovinistisesti, tai toteuttaa järkevästi ja tasa-arvoisesti.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

" Toisaalta en näe miten islam olisi yhtään kristinuskoa pahempi. "

Ja raamattu-kortti pöydässä. Parempi huomio olisi se, että raamattua voi toteuttaa myös rauhanomaisesti. Suurin osa niistä muslimeista, joita pidät "tasa-arvoa" ja "järkeä" kunnioittavana ryhmänä ei edes tue islamin oppeja.

http://kansojenherra.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1527...

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #43

Kuru, mikä osa sulla meni mun pointista ohi? Se oli nimenomaan, että myös islamia voi toteuttaa rauhanomaisesti. Samoin voi kristinuskoakin. Molempia on toteutettu sekä sotaisasti, että rauhanomaisesti. Vaikkakin tietyt tahot haluaisivat peitellä kristinuskon veristä historiaa ja painottaa islamiin liittyviä sotia.

Arto Saarinen Vastaus kommenttiin #59

Saara, myös natsismia tai mitä tahansa ideologiaa voi toteuttaa rauhanomaisesti, mutta historia ja tämänpäivän todellisuus osoittavat että näin ei vain ole. Joissain ideologioissa, kuten natsismissa ja islamissa väkivalta on ilmeisesti sisäänrakennettu. Mitä jyrkempi ideologia (ehdottomampi), sen väkivaltaisempi. Kristinusko, erityisesti sen luterilainen muoto, on jo satoja vuosia sitten lieventynyt erilaisiksi tulkinnoiksi siten, että uskonto mukautuu vallitseviin yhteiskunnan arvoihin sopivaksi.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru Vastaus kommenttiin #59

Väännetäänpä rautalangasta: Islamia on hyvin vaikea toteuttaa rauhanomaisesti, sillä se pitää sisällään joukon sitovia lakeja jotka velvoittavat muslimeita luomaan umma, islamin lain alainen yhteisö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että islamia ei voi toteuttaa oikeaoppisesti, ellei yhteiskuntaa ensin saateta jumalaisen lain alaisuuteen. Islam on yhtä aikaa uskonnollinen ja poliittinen liikehdintä.

Suurin osa muslimeista on hyvinkin rauhallisia ja vieraanvaraisia, joka johtuu pitkälti siitä ettei heitä kiinnosta jumalallinen laki vaan hyvin pitkälti samat tarpeet mitä muitakin ihmisiä. Islamin mukaista yhteiskuntaa ei länsimaissa tarvitse tukea siksi millään tavalla.

Nämäkin asiat avautuisivat paremmin jos eläisit itse muslimien kanssa.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
  "Ehkäpä ne kääntyjät eivät alunperinkään ole olleet erityisen "vahvoja ja itsenäisiä", tai ainakaan feministejä."

Heitänpä sellaisen provokatiivisen veikkauksen, että feministit usein ehkä etsivät vahvaa miestä joka kykenee heitä hallitsemaan. Feminismin esittäminen voi tällöin olla vain haaste näille miehille, jolla samalla karsitaan valittavat nussukat.

En toki tiedä kuinka usein näin on tai onko koskaan, mutta sikäli kun naiset tutkimusten mukaan suosivat dominoivia miehiä ja useimmat feministitkin lienevät naisia, veikkaus on uskottavasti mahdollinen. Miksi vaikkapa radikaalifeministi Anna Ardin meni sänkyyn dominoivan sovinistisian, Assangen kanssa, eikä kivojen alistuvien miesten?

Aiheestä voi lueskella vaikka tätä vähemmän tieteellistä tai vähän enemmän.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Tähän voi päteä se sama selitys, jolla selitetään, miksi sadomasokistinen alistuminen on naisten fantasioissa ja seksimielikuvissa toiseksi suosituin aihe:

Alistuminen on samalla myös kokemus, jossa luovuttamalla määräysvalta ja päätökset toiselle ihmiselle, tulee samalla myös hoivan ja huolenpidon kohteeksi. Sadomasokistinen alistuminen on samalla kokemus siitä, että joku vahvempi pitää huolta ja hoitaa asiat.

Itsenäinen ja kilpaileva elämä työelämässä on hyvinkin stressaavaa, ja siksi sen vastapainona on hyvä olla rauhoittava ja muilta hoivaa saava kotielämä. Tuntuu hyvin helpottavalta, kun joku toinen kantaa vastuut päätöksistä, ja saa itse olla passiivisessa asemassa ilman vastuuta ainakin kotona.

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Suvaitseminen tarkoittaa sitä, että hyväksyy jonkin asian olemassaolon, vaikka ei siitä välttämättä niin paljon tykkääkkään. Minä en keksi yhtään syytä, miksi emme voisi hyväksyä islamia olemassaolevana uskontona kuten kristinuskoakin. Ääritoiminnan tosin tuomitsen, kyllä ihan uskontokuntaan katsomatta.

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Allekirjoitin juuri tällaisen.

Save Amira Osman Hamed from flogging in Sudan

The trial of Amira Osman Hamed starts on Monday 4 November and if convicted she could be sentenced to flogging in Sudan for refusing to cover her hair with a headscarf.

http://www.amnesty.org.au/action/action/32749/#.Un...

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Laasasella mielenkiintoinen avaus! Suomessa naisten asema on hyvä. Feminismiä ei tarvita meidän suomalaisnaisten asioitten ajamiseen. Meillä on niin hyvä tukiverkosto, ettei yhdenkään naisen tarvitse jäädä "nyrkin ja hellan" väliin. Mikäli naisjärjestöt toimisivat ilman "kateutta" niiden pitäisi seurata muista maista maahamme muuttaneiden naisten tilannetta.
Siinä mielessä olen feministi, että Suomeen pitäisi hyväksyä maahanmuuttajiksi vain yksinhuoltajaäitejä, joilla on pieniä lapsia. He ovat onnellisia päästessään pois sotaisista olosuhteista ja sopeutuvat varmaan työelämäänkin helpommin ja lapset kasvavat suomalaisiksi. Mikäli joku fiksu mies vielä avioituisi tällaisen maahanmuuttajaäidin kanssa niin hänelle täydet pisteet!

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen

Mun mielestäni avioliiton pitäisi perustua rakkauteen, eikä esimerkiksi hyväntekeväisyyteen. Ei se rakkauskaan pakottamalla tule. Kuten ei toimi niinkään päin että ottakaa tästä nyt nää suomalaiset hiljaiset duunarimiehet.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Mihinkö se kansainvälinen adoptio sitten perustuu?

Käyttäjän SaaraHuttunen kuva
Saara Huttunen Vastaus kommenttiin #38

Eikai se lapsenrakkauskaan pakottamalla tule. Vaikka kohdistua voikin muihinkin kuin omaan biologiseen jälkeläiseen.

No toisaalta kahden ihmisen välinen seksuaalinen rakkaus on täysin eri asia ja ei verrattavissa lapsen ja vanhemman väliseen rakkauteen.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

Miksi nuorten miesten henki on arvottamampi mitä aikuisten naisten?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Tabu-aiheeseen puutuit. Suomelaisessa valtamediassa ei ole ollut koskaan kirjoitusta avioliitto ja seksiskuhteiden etnisistä rajoista, vaikka niitä on selvästi olemassa. Näistä ei saa puhua.

Voi olla, että nousisi hirveä parku, jos tänne houkuteltaisiinkin filippiiniläisiä. Maahanmuuttokriitikot olisivat etunenässä naismaahanmuuttokriitikoita, ja huutaisivat ihmiskaupasta, ym.

USA:ssa korkeimmat tulot etnisistä ryhmistä on intialaisilla, toiseksi korkeimmat filippiiniläisillä. Näillä kahdella ryhmällä on selkeästi korkeammat keskitulot, kuin valkoisilla kanta-amerikkalaisilla.

Filippiineiltä kyllä kannattaisi houkutella tekijöistä Suomeen. Englannin kieli on kouluissa opetuskielenä ja maan yleiskielenä eri tagalugien rinnalla. Valtio takaa kaikille ilmaisen koulutuksen ylioppilaaksi asti, joten koulutspohjaakin olisi.

Voi olla, että näitä maahanmuuttoasioita päätettäessä kuitenkin muut tekijät, kuin maahanmuuttajan maalle tuoma hyöty painaa eniten. Voi kyllä hyvinkin olla, että myönteinen asenne maahanmuuttoon loppuisi heti, kun suuri määrä aasialaisia naisia saapuisi maahamme. Huutoahan jo on riittävästi naismaahanmuuttoa vastustavilla ihmiskauppaa-huutajilla jo nyt.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Thaimaalaiset naiset ovat malka silmissä, mutta aivan mistä vaan olevat miehet vain rikastuttavat kulttuuriamme. Onko kyse seksuaalirasismifasismista vai fetissistä ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mulla ei ole ainakaan mitään thaimaalaisia naisia vastaan vaikka ole varmasti kaikkea muuta mitä inhoat paitsi siis thainaisia vinoon katsova.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Maailmassa kaikki pyörii lopulta naisten ympärillä. Musliminaisten "vapautumisella" parisuhdemarkkinoilla olisi enemmän positiivisia vaikutuksia kuin kaikilla vuosikymmenien aikoina tehdyillä kotouttamistoimenpiteillä yhteensä. Vapailla markkinoilla kun naiset yleensä kuitenkin hakeutuvat yhteen ns. kunnollisten ja tasapainoisten työssäkäyvien ja/tai opiskelevien miesten kanssa.

Siinä olis melkoinen motivaattori. :)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Ei välttämättä. Se aiheuttaisi, että taloudellisesti heikossa asemassa yleensä olevan muslimimiehet syrjäytyisivät pariutumismarkkinoilta lähes tyystin. Suuri tyhjäätoimittavien naisettomien nuorten miesten populaatio ei oikein koskaan ole tainnut olla tasapainoa lisäävä tekijä misään.

Käyttäjän hannele kuva
Hannele Koskinen

Se on vaan niin muodikasta olla feministi ja suvaita täysin kritiikittä kaikkea maan ja taivaan väliltä, ei sen kummempaa.

Jouni Hölttä

Tarja Filatovkin suvaitsee eläinten kiduttamisen teurastuksessa, koska se on ni iqua.

Käyttäjän JariJKarppinen1 kuva
Jari Karppinen

Olipas kunnon suomalainen eipäs/juupas inttely! Ei mikään tieteellinen/puolueeton argumentointi. Hauskoja mielipiteitä oli lukea,

TV. Jari

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset