Creep shaming pitää saada loppumaan

Urban dictionaryn mukaan ”creep” on naisille epämieluinen mies.

Tarkemmin kuvattuna creep aiheuttaa naisia häiritseviä seksuaalisia viboja. Tyypillinen creep ei osaa asettaa sanojaan oikein tai edes sanoa mitään. Creepiksi voidaan leimata ruma mies, häiritsevästi ilmeilevä mies tai miltei kuka tahansa.

Creep shaming on analoginen ilmiö slut shamingille tai faggot shamingille. Ero piilee siinä, että naisten ja homojen oikeutta puolustavat ihmiset syyllistyvät itse usein creep shamingiin.

Monet liberaaliksi itseään kutsuvat ihmiset vaativat tyypillisesti naisille tai homoille oikeutta toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Heidän mukaan naisten on saatava toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan haluamallaan tavalla. Muu on naisvihaa. He eivät ymmärrä itse syyllistyvänsä miesvihaan leimatessaan miehiä negatiivisilla leimoilla.

Creep shaming on ollut eräs naisten etuoikeuksista, joka on syytä lopettaa, koska ”creep” on eräs pahimmista tavoita loukata miestä.

Ihmisillä ei tule olla oikeutta nimitellä naisia huoriksi tai homoseksuaaleja hinttareiksi vain siksi, että ihmiset kokevat heidän seksuaalisuutensa ilmentymät vastenmielisiksi. Sama oikeus nimittelemättömyyteen tulee olla myös heteromiehillä.

Tämä seksuaalisen häirinnän klassikkovideo näyttää, kuinka naiset leimaavat miehen  ”creepiksi” vain siksi, että mies aiheuttaa epäattraktiivisuudellaan naisia häiritseviä seksuaalisia viboja.

henrylaasanen
Sitoutumaton Jyväskylä

"Jos vaihtoehtoina ovat rikokset, itsemurha, psykoosi ja Laasanen, miksi Laasanen on niin kovin huono vaihtoehto?" (tuukkavirtaperko)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu