Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Tutkijat eivät löydä vauva-palstalta miesvihaa

 • Tutkijat eivät löydä vauva-palstalta miesvihaa

Feministit on päästetty YLEn uutisiin kertomaan, että he eivät kattavista tutkimuksistaan huolimatta löydä naisten palstoilta miesvihaa.

 1. Tutkijat eivät ole löytäneet naisten palstoilla ja blogeissa miesvihamielisyyttä. Monesti miehet ovat lähinnä sivuroolissa tai kokonaan pois näyttämöltä.
 2. Naiskeskustelijat viihtyvät puolestaan esimerkiksi Vauva.fi-keskustelusivustolla, joka on päätoimittaja Tytti Kontulan mukaan Suomen suosituin aikakauslehden nettisivusto. Miesvihamielisyyttä en ole kohdannut, lähinnä saatetaan sanoa, että taas se mies jätti tuonkin tekemättä, Tytti Kontula sanoo.

Vauva-lehden päätoimittaja Tytti Kontula väittää kirkkain silmin, että hän ei löydä Vauva-palstoilta miesvihaa.

Sallikaa minun nauraa! Vauva-palstaa pahempaa miesvihan tyyssijaa ei ole olemassakaan.

Tuija Saresma sanoo:

 • Miesten blogeissa puolestaan suomalaisia naisia arvostellaan esimerkiksi siitä, että he ovat työelämässä ja matkustelevat.

En ole luultavasti koskaan elämässäni törmännnyt blogikirjoitukseen, jossa naisia arvostellaan töiden tekemisestä ja matkustelusta.

Vauva palstan miesviha-antia

Vauva-palstalta löytyy sadoittain keskusteluketjuja Laasanen/Lassukka akselilla, joissa haukutaan minua tai muita laasaslaisia.

Miesasiamiesten yhteiskunta

 • Laasanen narsistina pedannut asiat loppuun asti, ja joka kouluampumisen kohdalla vain hymyilee ja syyttää feministejä/naisia sen sijaan että sitä, ketä lopulta tappoi! Kuvottava mies siansilmineen ja laskelmoitune shakkipeleineen. Iskee heikompiinsa kuin mafioso, koska itse on paskiainen ja häivyttää omiin missiunelmiinsa ym. paskaan kaiken muun, kuin varsinaisen asian! Eihän sillä ole mitään hävittävää, eikä yhtään ystävää edes!
 • Kumma kun Henry ei ole itse vastannut, fiksu ja akateeminen ihminen kun on kuitenkin kaikesta huolimatta ja luulisi, että vastauksia tällä olisi. Ehkäpä sille tärkeämpää purkaa omia traumoja ja vain syytellä muita päivittäin ja kalastella seuraajia omille traumoilleen, joiden seuraukset valitettavasti näkyvät myös kokonaiskuvan myötä tässä ketjussa. Siis katkeruus ja kauna, ja utopiat siitä, miten naisille voisi kostaa näiden omasta tahdosta tms. tai kun vaimo lähti tms. sen, ettei enää parempaa saa. Henry hyvä, anna palaa!
 • Henryllä ei taida olla vastauksia lainkaan. Säälittävää. Eipä sitten liene ihme, että gradu hylättiin kahdesti tai se, ettei tohtorin hattua anneta pelkästä muiden arvostelusta, jos oma anti tämä käytännössä = nolla siis. Kaikille vaan tehtaalta missi auliiksi palvelijaksi ja kotikoneeksi? Ja hei Henkka me kyllä kaikki tiedetään, että olet narsistinen vanhapoika, jolla ei ole paljoa sanottavaa lopulta yhtään kellekään, mutta sitä kitinää muiden vioaista sitä enemmän, mitä ikää nyt tulee.
 • Joka mies joka tähän maailmaan on tullut on pilannut äitinsä sukupuolielimet ja myöskin se Laasanen, kumma että kehtää silti inistä siitä, millainen nainen olisi tälle passeli ( jos olisi varaa valikoida työttämänä ja ylipainoisena reppanana se teinineitsytms.). Kauhea myötähäpeä tämän puolesta silti, olettaako tämä herra ihan silti, että todesta otettaisiin? Niin rumakin. Hyi ja yök. Ei sille ilman rahaa heruisi edes Taliban-systeemissä. Mutta jos se Laasanen on ihan maisteri, niin olisi tosi kiva kuulla siltäkin vastaus jo.
 • Laasasen kaltaiset miehet kun ovat yleensä alle 170cm ja niitä äänekkäimpiä naisen ulkomuodon arvostelijoita samalla. Henryhän kuitenkin väitti olevansa pitkä ja komea, lähtikö nainen siltä vain sietämättön luonteen takia vai juuri näiden harhaisten utopioiden vuoksi?
 • Lassukat eivät ole tasa-arvon edustajia, vaan lauma säälittäviä pikkumiehiä, jotka eivät saa naista.

Olen kerännyt FB-sivulleni kymmeniä esimerkkejä vastaavista vihakeskusteluista vauva-palstalta

Miten hävittäisimme lassukat keskuudestamme?

mikä ihme on lassukka?

lassukat on pilanneet vauva.fi-sivuston

Tässä tilastollista faktaa, miksi lassukka ei saa naista.

Henry Laasasen nerokas teoria

Henry Laasasen oma markkina-arvo?

 • Ulkonäkö: 2 (jotenkin löysän näköinen)

  Status: 1 (työtön, eikä viitsi edes uudelleenkouluttautua)

  Varallisuus: 1 (ei varmaan ryve rahoissa)

  Sosiaaliset taidot: 1 (omien mielipiteiden kirjoittelu US:ssa on noloa)

  Koulutus: 1 (sosiologia on pilipalitiedettä)

Google-haku sanalla "Laasanen" Vauva-palstalta

Yhteenveto

Vauva-palstalla on satoja keskusteluketjuja, joissa panetellaan minua (ja muita laasaslaisia) törkeällä tavalla, joka täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit.

Siitä huolimatta Vauva-fi sivuston päätoimittaja Tytti Kontula ei ole havainnut palstallaan minkäänlaista miesvihaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Vauva-palsta? Onneksi vauvat eivät osaa lukea! Näytteiden perusteella areena on jonkinlainen vaipanvaihtajien Homma-foorumi (jota myöskään en ole omalle näytölleni milloinkaan klikannut).

Henry Laasanen

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/09/04/m...

"Data shows men get more hate, while women say they get it because they’re women."

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Ihan noin kaino tiedustelu: miksi ylipäätään nähdä vaivaa joidenkin sellaisten ihmisten kirjoittelusta, joiden kotikasvatus on jäänyt vajavaiseksi (vapaan kasvatuksen uhreja siis) ja päätellen keskustelun tasosta pääasiallinen harrastus on patoutuneiden agressioiden purkaminen ja oman egon buustaaminen. Samanlaisia on netissä vilisemällä, käytetyt nyrkkeilysäkit vain vaihtelevat. Jotkut purkavat vihaansa maahanmuutokriitikoihin. Jotkut niihin, jotka ovat uskaltaneet ilmaista epäilyksensä Stubbin ja ylipäätään hallituksen toimien järkevyydestä. Jotkut vihaavat intohimoisesti "salaliittoteoreetikoita". Toisin sanoen kohteeksi kelpaa kuka tahansa, joka on syylistynyt erimieltä olemisen hirvittävään rikokseen.

Eiköhän koko tuo porukka olisi parasta haudata hiljaisuuden muurin alle ja jättää heidät meuhkaamaan aivan keskenään. Niinkuin sanonta kuluu: "miksi ruokkia trollia?"

Mika Rajala

Tietystikin näin, netti on pullollaan jos jonkin sortin porukkaa, mielipidettä ja "argumentaatiota", johon ei kannata vastata mitään.

Sen sijaan on ihan paikallaan lyödä vastapalloon väitteeseen, jonka mukaan netissä ei ole miesvihaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kysyn vaan, onko vauva-palstalla aistittavissa tai luettavissa suoranaista vihaa poikavauvoja kohtaan ?

Jonas Hellgren

Feministeille, kuten kaikille muillekin fundamentalisteille ja totalitaristeille, totuus ei ole olennaista, vaan ideologien puhtaus, oikeinajattelu ja siskojen hyväksyntä. Siksi he kirkkain silmin päästelevät tuollaisia sammakoita, ja täysin idoktrinoituneina myös uskovat sanomaansa.
Onneksi he eivät koskaan tule saamaan aseita haltuunsa, jälki olisi kamalaa.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Ei, ei esiinny mies vihaa! Eikä hommaforumillä ei siinä mitään rasismia! Kyllä on jämpti niin!

Käyttäjän TeroLeikkil1 kuva
Tero Leikkilä

Jos hommalla on rasismia, ilmoitus poliisille. Ilmoituksia toki on tehtykin, kymmeniä, eikä poliisi ole sieltä rasismia löytänyt. Hyvin moderoitu foorumi, toisin kuin vauva-palsta.

Pauli Pohjanjousi

Ihan silkkaa uteliaisuutta kysyn onko maahanmuuttaja/pakolais-kritisismi mielestäsi rasismia? Voitko heittää linkkejä ja esimerkkejä myös rasistisiin kirjoituksiin kun olet niin jämpti? Henry tuossa yllä laittoi suoria lainauksia ilman stereotyyppisiä mutu-mielikuvia.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Määritelmä taitaa mennä niin, että yhtä miestä tai miesryhmää kohtaan esitetty kritiikki, olipa se miten alatyylistä ja henkilöön menevää hyvänsä, ei ole miesvihaa, mutta kaikki vaikka sitten yhteen ainoaan naiseen kohdistuva asiallinenkin kritiikki on naisvihaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset