Kyse on vonkaamisen kulttuurista

Hesarin jutussa väitetään pahasti harhaan johtavalla tavalla, että joukkoraiskaukset ovat seurausta naisten häpäisemisen kulttuurista, äärikonservatiivisuudesta ja nettikeskusteluista.

Todellisuudessa kyse ei ole mistään noista syistä.

Moniin ulkomaalaisiin kulttuureihin kuuluu avoin ja häpeilemätön tapa vongata naisia julkisilla paikoilla.

Kyse ei ole yksilön ominaisuuksista, vaan nimen omaan ulkomaisesta kulttuurista, jossa naisten vonkaamista suoritetaan usein porukalla ja porukan hyväksynnän alla.

Ulkomaisten vonkaajien tavoitteena on saada seksiä naisilta. Eivät he tavoittele häpäisyä, vaan seksiä. He eivät suinkaan vihaa naisia, vaan he himoitsevat naisia.

Bikini Fitness kilpaurheilija Paulan blogi

Paula kertoo blogissaan vonkausyrityksistä, joiden kohteeksi hän on joutunut:

  • Viimeksi tänään kävelin kampaajalle huppu päässä uppoutuneena omiin ajatuksiin, kun joku mies kävelee yhtäkkiä mun vierellä ja yrittää kurkkia huppuni alle. Pelästyin oikeasti ihan helvetisti. Jatkan matkaani, mutta mies alkaakin puhua inhottavan mairealla äänellä. Tiuskaisen miehelle  ”Älä puhu mulle”. Mies ei ota kuuleviin korviinsa vaan pikemminkin hymyilee tyytyväisenä ja jatkaa seuraamistani ja puhuu taas jotain, en saa selvää mitä -mutta ymmärrän kyllä äänen painon merkityksen. Sanon miehelle tiukemmin ”Mene pois”. Mies kysyy mukamas hölmistyneenä ”Do you speak english?”. Tässä vaiheessa käännyn risteyksestä ja mies jatkaa onneksi toiseen suuntaan. Sydän pamppaillen ja puoliksi juoksuaskelin kävelen perille.

Blogikirjoituksen kommenttiosastolta käy selville, että vonkaajat ulkomaalaistaustaisia.

  • Olen asunut täällä Helsingissä vasta vähän yli 2 vuotta, asuin ennen siis Tampereella ja siellä on kyllä törmännyt ainakaan näin törkeään häiriköintiin, mitä täällä Helsingissä tosiaan näyttää olevan. Ja jatkuvasti saa lukea juttuja, että varsinkin ulkomaalaistaustaiset miehet lähentelevät todella törkeästi tai käyvät jopa iholle kiinni.

Kommenteista löytyy lisää vastaavia kokemuksia:

  • Puhuit siitä että onko ongelmia muualla kuin Hki? Väitän ettei todellakaan tässä mittakaavassa, ja ongelma keskittyy selkeästi pk-seudulle johtuen maahanmuuttajien suuresta määrästä. Olen asunut täällä nyt kolme vuotta, ja minua ahdisteltiin vain satunnaisesti entisessä kotikaupungissa, mutta Helsingissä pahimpina aikoina ihan päivittäin. Tai no kerran oli tosi paha keissi entisessä kotikaupungissanikin kun eräs ulkomaalainen mies ahdisteli mua bussissa eikä suostunut jäämään omalla pysäkillään ja sanoi tulevansa mun luo, onneksi bussikuski heitti sen ulos ja esti sitä jäämästä bussiin (tiesi että vie mut yksin päätepysäkille).
  • Mä kuljin pari vuotta päivittäin metrolla ja sporalla, ja yhteen aikaan mua seurattiin kotiin porttikongiin asti pysäkeiltä ja pyrittiin sisään. Kyseltiin onko mulla miestä ja onko mies kotona, ja josko voitaisi tapailla salaa ym. Mun perään on juostu myös Helsingin keskustassa kaveriporukassa ollessani, niin että olen paennut Gina Tricot, Stadium ym sisätiloihin ja pukukoppeihin ja näitä miehiä on seurannut mua jopa kauppoihin sisälle. Siis ihan hulluja juttuja. Siinä määrin siis ymmärrän tuskasi.
  • Siinä olen samaa mieltä että kannattaa olla mahdollisimman huomaamaton ja olla reagoimatta, ehkä jopa töykeä ja vihamielinen mutta mielestäni vasta kun siihen on aihetta. Mun vika on se että hymyilen vieraillekin ja nämä usein tulkitsevat sen joksikin jutuksi, joten olen opetellut välttelemään katsetta ja teeskentelemään etten huomaa heitä enkä kuule jos puhuvat. Ikävä kyllä ovat usein niin röyhkeitä että tulevat tosiaan hihasta vetämään tai nappaavat esim. kuulokkeen pois korvasta…
  • Istuin kerran kaisaniemen puistossa penkillä, ja viereeni tuli tummaihoinen mies joka otti minusta kuristusotteen ja alkoi suudella minua. Noh ihmeen kaupalla sain itseni rimpuiltua tilanteesta ulos, ja juoksin kyllä kovempaa kuin ikinä pois sieltä!
  • Itse sain olla rauhassa aina kun aiemmin asustelin keski-suomessa. Nykyään PK seudulla ja usein arabi/afrikkataustaiset miehet yrittävät kähmiä takamusta ja ehdottelevat ihan suoraan että ”do you want to have sex” ”lets fuck baby” tai jotain tosi törkeää jota en kehtaa edes kirjoittaa tänne.
  • Pakko jakaa tähän mun kämppiksen kokemus. Asutaan Helsingin keskustassa, ja kämppikseni on erittäin fitissä kunnossa. Hän saa jatkuvasti kuunnella huutelua, vislailuja, ehdotteluja. Onneksi mun kämppis on sanavalmis mimmi eikä säiky niinkään vähästä, MUTTA, hetki sitten homma meni täysin överiksi. Mies (ulkomaalaistaustainen, kyllä) oli lähtenyt sporapysäkiltä seuraamaan, juossut perään ja ottanut kiinni takapuolesta. Kämppikseni refleksinomaisesti oli tietenkin säikähtänyt, tönäissyt miestä ja huutanut hänelle kovalla äänellä. Tämä ilmeisesti vain innosti miestä sillä hän seurasi kämppistäni meidän kotiovelle asti, väkisin HALASI kämppistäni ja ”pahoitteli” käytöstään, samalla kouri, yritti väkisin tulla sisään rappuun jotta voisi ”jutella” ja sopia asiasta. Kämppiksellä onneksi tota voimaa löytyy, ja lopulta hän oli voimalla tönäissyt miehen pois ja päässyt sisälle yksin.

Yhteenveto

Moniin ulkomaalaisiin kulttuureihin sisältyy avoin aggressiivinen ja häpeilemätön tapa vongata naisia tavalla, jota suomalaisessa kulttuurissa pidetään täysin sopimattomana.

Kyse on pariutumiskäyttäytymisen monikulttuurisesta kirjoista.

Jos haluamme vaalia pariutumisen käytäntöjen monikulttuurisuutta, niin asialle ei voi tehdä juuri mitään.

Ulkomaalaisten miesten pakottaminen suomalaiseen pariutumiskulttuuriin on monikulttuurisuuden vastainen toimi.

Hesarikin voi nostaa pöydälle monikulttuurisen vonkaamisen ja seksuaalisen himon ongelmat, mutta sitä lehti ei näköjään uskalla tehdä. On turvallisempaa syytellä nettipalstoja, naisvihaa ja suomalaista pariutumisen kulttuuria, jotta välttyy rasistin leimalta. Silloin ammutaan kuitenkin pahasti ohi maalin.

henrylaasanen
Sitoutumaton Jyväskylä

"Jos vaihtoehtoina ovat rikokset, itsemurha, psykoosi ja Laasanen, miksi Laasanen on niin kovin huono vaihtoehto?" (tuukkavirtaperko)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu