Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Feministit ovat kaapanneet vasemmiston

  • Feministit ovat kaapanneet vasemmiston

Jouni Backman sai monon kuvan persuuksille. Syyn hän toki hokasi nopeasti (KUVA).

Antti Rinne ja Paavo Arhinmäki toitottavat feminismiä jokaisessa mahdollisessa käänteessä. Äijän toitottama feminismi on paljon epäuskottavampaa ja päälleliimatumpaa kuin perinteisen telaketjufeministin feminismi.

Punavihreä kupla Helsingistä ihmettelee, mihin kannatus oikein hävisi? Se hävisi loputtomaan feminismin toitottamiseen kyllästyneiden miesten mukana.

Turun sanomat kirjoittaa otsikolla Duunarimiehet eivät palanneet, Rinteen lähtölaskenta alkaa.

  • Puheenjohtaja Antti Rinteelle lopputulos joka tapauksessa tietää lähtölaskentaa.

    Hänen epäonnistumisestaan ei kerro niinkään itse äänimäärä kuin Itä-Suomen edustajien sukupuolijakauma. Sdp:n valittujen kasvogalleria koostuu Kymessä ja Savo-Karjalassa kuudesta naisesta. Perussuomalaisten vastaavassa on seitsemän karskia miestä.

    Rinteen valtaan viime keväänä nostaneen palatsikaappauksen tarkoitus oli houkutella takaisin ay-mies Matti Putkosen johdolla Perussuomalaisiin hakeutuneet karvaiset duunarikarjut. Se ei ole onnistunut.

Talouselämä kirjoittaa otsikolla:

Miten ihmeessä Rinne olisi padonnut duunarimiesten pakoa, kun Rinne toitotti joka käänteessä äijäfeminismiä ja palkan lisäyksiä naisille? Kuka ihme luulee, että noilla teemoilla houkutellaan miehiä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Feministit ovat kaapanneet vasemmiston", mutta läheskään kaikkia naisia vasemmisto ei ole onnistunut houkuttelemaan. Havaitsinpa muuten, että vihreiden naisistuminen on pysähtynyt fifty-fifty -asetelmaan eduskuntaryhmässä.

Äijäfemakko Antti Rinne yritti omaksumallaan kaksineuvoisuudella hyvittää Jutta Urpilaisen syrjäyttämisen, mutta sekoitti omatkin pasmansa. Ei käy kateeksi, eikä varsinkaan sääliksi.

Matias Härkönen

Olen pitkälti samaa mieltä. Feminismi, hyysäys ja maailmanparannus on nykyään vasemmistopuolueiden pääteemat. Miehet ei niitä äänestä, eikä edes ne naiset jotka eivät feminismiä kannata.

Mutta tämä on hyvä juttu. Silloin nämä liikkeet pysyvät marginaalissa ja poissa eduskunnasta. Muut keskittyköön talouteen, työllisyyteen ja tärkeämpiin asioihin.

Käyttäjän JarmoLius kuva
Jarmo Lius

Rinteen markkinoima äijäfeminismi oli potku suoraan miesduunarin nivuksiin. Avioerojen, lasten menettämisten, asunnottomuuden ja yleisen naismarinan lisäksi äänestävä miesduunari yritettiin valjastaa naispoliitikkojen vaalivankkureita kiskomaan, omaksi tappiokseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset