Erosin armeijasta jo vuonna 1993

Erosin armeijasta vuonna 1993. Sen johdosta jouduin viikon leirille Otava-opistoon. Leirillä syötiin, syötiin ja syötiin, välipaloja oli noin 2 tunnin välein. Välillä kuunneltiin luentoja tulevaisuuden tutkijoilta ja muilta hörhöiltä.

Kolme hyvää syytä erota armeijasta

  1. Aleksander Stubb
  2. Eva Biaudet
  3. Antti Rinne

Stubbin video antaa eroamiselle mainion motiivin:

Biaudet ei ymmärrä hölkäsen pöläystä asevelvollisuuden tasa-arvosta:

Antti Rinne turisee Kioski-ohjelmassa asevelvollisuudesta seuraavasti:

  • Toimittaja: Onko miesten asevelvollisuus tasa-arvo-ongelma?
  • Antti: Musta se ei ole tasa-arvo-ongelma. Me tarvitaan vahva ja uskottava puolustus koko maahan, mikä tarkoittaa sitä, että me tarvitaan asevelvollisuusarmeija.
  • Toimittaja: Et siis ole sitä mieltä, että asevelvollisuuden pitäisi koskettaa naisia?
  • Antti: Musta siinä ei ole mitään estettä, etteikö se voisi koskettaa myös naisia, mutta mulle se ei ole mikään tasa-arvokysymys. Mun vaimo on esimerkiksi käynyt armeijan ja ollut rauhanturvaajana, jota mä itte en ole tehnyt. Musta se velvollisuutena sopii itse asiassa kaikille, mutta ei mulla ole mitään sitä vastaan, että mennään tällä kyseisellä tavalla, että se on naisille vapaaehtoista.
  • Toimittaja: Miten toi logiikka sopii siihen, että sä olet kuitenkin tasa-arvon kannattaja, mutta tässä kohtaa sukupuoleen kohdistuva valinta ei ole ongelma?
  • Antti: Mun mielestä se vaan jotenkin on sillä tavalla, että periaatteessa me tarvitaan asevelvollisuus ja se lähtökohta on se, että joidenkin täytyy olla asevelvollisia, mutta ehkä tässä mulla on asenteet vielä niin syvällä, että mä näen sen, että tällä tavalla voidaan mennä eteenpäin, mutta mä en näe sitä tasa-arvokysymyksenä ollenkaan.

LUE: Asevelvollisuuden ja tasa-arvon paradoksi

LUE: Stubbin kieroutunut tasa-arvokäsitys

henrylaasanen
Sitoutumaton Jyväskylä

"Jos vaihtoehtoina ovat rikokset, itsemurha, psykoosi ja Laasanen, miksi Laasanen on niin kovin huono vaihtoehto?" (tuukkavirtaperko)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu