Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Poliitikot pakottavat suomalaiset miehet naisettomuuteen

  • Miesenemmistöiset kaupungit
    Miesenemmistöiset kaupungit

Hesarin Uutinen (2013) kertoo, että Nuorista sinkkumiehistä on ylitarjontaa lähes joka kaupungissa.

Suomeen tulevista pakolaisista ylivoimainen enemmistö on nuoria miehiä:

  • Suomeen tulijoissakin 2014 miehiä 71,5 %, 2015 78 % (Migrin tilastot.)

Kirjoitin aiheesta aikaisemmin otsikolla Nuorten miesten naisettomuuden matematiikkaa:

  • Maahanmuuttajien pariutumismarkkinoille osallistumisen sukupuolittuneisuus. Maahanmuuttajina saapuu jonkin verran enemmän miehiä kuin naisia. Lukumäärä ei ole kuitenkaan oleellinen asia pariutumismarkkinoiden kannalta. Maahanmuuttajamiehet ovat aktiivisia pariutumisessa, kun taas maahanmuuttajanaiset eivät ole. Maahanmuuttajanaisten osallistumista pariutumismarkkinoille rajoittaa usein kulttuuri.

Mikko Maasola sutkauttaa miespakolaisten vastaanottamisesta muka-vitsikkääseen sävyyn YLEn artikkelissa otsikolla Ne vie meiltä naiset. Todellisuudessa kyse ei ole vitsistä vaan tragediasta. Jokainen suomalaisen naisen kanssa pariutuva ulkomaalainen mies jättää suomalaisen miehen naisettomaksi.

Kyse on suomalaisen miehen kannalta ikävästä asiasta, sillä yhä entistäkin suurempi osa suomalaisista miehistä pakotetaan vastentahtoiseen naisettomuuteen.

Kaiken lisäksi maahanmuuttajamiehet ovat naisteniskennässä paljon tehokkaampia kuin feminismin kuohitsemat suomimiehet.

Kysymys johtaville poliitikoille

Parisuhde, seksi ja lisääntyminen ovat elämän perustarpeita. Naisettomuus johtaa itsemurhiin, elämän tarkoituksettomuuteen ja pahimmassa tapauksessa väkivaltaan.

Naisettomaksi jäämisessä ei ole kyse vitsistä, vaan tragediasta, joka kaipaa ratkaisua.

Pariutumismarkkinat ovat muuttumassa entisestäänkin epäedullisemmiksi suomalaisten miesten kannalta.

Miten aiotte taata, että naistarjonta suomalaisille miehille on riittävää?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Marko Parkkola

Kun ne miehet tulevat pois rähinöimästä noilta kriisialueilta, sinnehän jää paljon naisia silloin. Eikö olisi reilua valtiolta alkaa kuljettamaan nuoria, heteroita sinkkumiehiä näille alueille, ettei suomalaisten sinkkumiesten ja kriisialueiden sinkkunaisten tarvitsisi kärsiä?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Juu, tämä kannattaa muistaa, että suomalaismiesten pariutumismarkkinat eivät pääty yhtään sen enempää Suomen rajalla kuin näiden pakolaistenkaan.

Kunhan ovat laiskempia etsimään naisia.

Olavi Virtanen

Ja suomalaisen miehen arvo pariutumismarkkinoilla on todennäköisesti suurempi Suomen rajojen ulkopuolella. Eihän sellaista firmaakaan pidetä huonona, joka vie tuotteensa niille markkinoille, joilla tuotteesta saa parhaan arvon irti. Miksei suomalainen mieskin voisi siirtyä niille markkinoille, jossa häntä arvostetaan. Voiko miestä verrata tuotteeseen? En tiedä. Mutta varmaan ymmärätte pointin.

"Vaatii vähemmän ponnisteluja löytää maailmalta sellainen yhteiskunta, joka kohtelee sinua hyvin ja tarjoaa sinulle hyvät lähtökohdat onnelliseen elämään, kuin yrittää muuttaa tämän hetkistä yhteiskuntaa haluamakseen" - Tuntematon ajattelija Lähde: http://www.asumaanulkomaille.fi

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #8

Ehdottomasti näin. Siinä kun monet suomalaisnaiset ovat lääpällään etelän leijoniin, sama ilmiö pätee käänteisesti näissä etelän maissa, meihin arjalaista ihannetta edustaviin suomalaismiehiin. Olemme verraten pitkiä ja monissa maissa ihannoidaan vaaleaa ihoa. Joskus on ollut hauska seistä risteyksessä 1-2 päätä paikallisia pidempänä ja katsella aurinkolasien takaa, kun kaksisataa paikallista hämmästyneenä tapittaa länsimaista ihmetystä kadun toiselta puolelta. No tietenkin, erityisesti amerikkalaiset ovat tehneet upeaa markkinointityötä valkoisen miehen eteen maailmalla ja meitä taviksiakin pidetään usein kuin filmitähtinä.

Siinä kun suomalaisnaiset ovat kyllästyneet "kännääviin laiskoihin sikoihin", ulkomaalaiset naiset usein vihaavat oman maansa miesten sovinistisuutta, ahneutta tai muuta paikallisessa kulttuurissa korostunutta maskuliinista ääliömäisyyttä. Tämän tasa-arvokeskustelun kannalta ironisesti, suomalaismiesten ehkä paras valtti maailmalla on tasa-arvoinen suhtautumisemme naisiin.

Lisäksi, keskiluokkaisetkin suomalaismiehet ovat monissa maissa rikkaita, minkä vaikutus kysyntään aviomarkkinoilla on tietenkin aina merkittävää, kulttuurista riippumatta.

Monien syrjäytyneiden moniongelmaisuus voi tosin aiheuttaa käytännön esteitä kumppanin hakemiselle ulkomailta. Ei minkään maan kunnollisille naisille nyt mikään pohjasakka kelpaa, vaikka olisi kuinka arjalaista.

Jaakko Häkkinen Vastaus kommenttiin #12

"Tämän tasa-arvokeskustelun kannalta ironisesti, suomalaismiesten ehkä paras valtti maailmalla on tasa-arvoinen suhtautumisemme naisiin.
Lisäksi, keskiluokkaisetkin suomalaismiehet ovat monissa maissa rikkaita, minkä vaikutus kysyntään aviomarkkinoilla on tietenkin aina merkittävää, kulttuurista riippumatta."
-- Sinä sen naulasit! :)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jos suomalainen mies hankkii vaimon köyhemmästä maasta, niin se on feministien mielestä vaimoihmiskauppaa. Feministit ovat puuttuneet laajasti tähän englanniksi Bride trafficking nimityksellä esiintyvään ilmiöön, ja tuominneet sen yhtenä ihmiskaupan muotona, ja naisten vakavana riistona.

Marko Parkkola

Kas, kas. No prkl. Jos ei olisi jo emäntää tuossa takana, niin pitäisi hankkia kyllä pakettivaimo Thaimaasta. Ihan vaan että feministejä ottaisi päähän. Riistäähän minen naista muuten osaa niin kiusa se pienikin kiusa.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Sulla on varmaan esittää esimerkkejä joko "bride traffickingistä", tai tuosta feministien laajasta puuttumisesta?

Mielellään tältä vuosituhannelta ja Suomesta?

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Poliitikoilta tuohon tuskin apua löytyy. Tekstareillahan nuo itse vonkaavat. Isot miehet toimii kuin rippikouluikäiset.

Henry Laasanen

Poliitikot voivat vaikuttaa pariutumismarkkinoiden sukupuolijakaumaan.

Miesenemmistöinen sukupuolijakama on sekä epätasa-arvoinen että vaarallinen.

Olavi Virtanen

Niinpä niin. Tämän takia moni suomalainen mies avioituu esim. thaimaalaisen tai venäläisen naisen kanssa. Tuntuu, kuin suomalaiset naiset olisivat hylänneet suomalaiset miehet.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jospa kyse on sosiologisgeneettisestä verenvaihdosta, mikä ohjautuu tiedostamattoman prosessin tuloksena. Esimerkiksi Kiinassa on ongelmana nuorten ikäpolvien kohdalla selkeä miesenemmistö, mutta suomalaisella poikamiesekspatriaatilla ei siellä ole vaikeuksia löytää tyttöystävää jo ensimmäisen viikon aikana.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Kait tuo selittyy aika hyvin universaalien kumppanipreferenssien pohjalta.

Kiinassa pariutumismarkkinat ovat kehittyneet vähän samanlaisiksi kuin Japanissa ja täällä länsimaissa: verraten koulutetut tai muuten hyvässä asemassa olevat naiset eivät halua kumppaneikseen kouluttamattomia, köyhiä ja saamattomia miehiä. Naisilla kun on tapana avioitua sosioekonomisessa hierarkiassa ylöspäin. Varsinkaan ei haluta sovinistisia miehiä, mikä ilmeisesti vielä korostuu muutenkin syrjäytymisvaarassa olevien kiinalaismiesten kohdalla. Ehkä tuo erityisesti syrjäytyneiden miesten sovinistinen kehitystendenssi voidaan nähdä täällä Suomessakin, kuten joidenkin "miesaktivistien" kohdalla.

Sitten kun kiinalaisnaiset löytävät standarditasonsa miehille amerikkalaisen/länsimaisen median rakentamista esikuvista, kuoppa on valmis. Naisten tasa-arvokehityksen ansiosta ei yhden lapsen politiikkaa Kiinassa oikeastaan enää tarvita.

Länsimaiset miehet taas enimmäkseen ovat verraten koulutettuja, lähtökohtaisesti maailmaa nähneitä jos kerta Kiinaan rantautuvat ja kotimaassaan keskituloisetkin kiinalaisittain äveriäitä. Ja konservatiivitkin verraten tasa-arvoa kannattavia. Fyysisesti suomalaiset miehet ovat pitkiä ja meillä on vieläpä kiinalaisten ihannoima vaalea iho, joskaan nyt itse kovin suurta eroa näe.

Kiinalaisten miesten ongelmaa ei mitenkään helpota se kulttuurinen piirre, että yli kolmekymppisen "ylijäämänaisen" naiminen on miehelle häpeä, varsinkin jos nainen ei enää ole neitsyt. No, vaikka me länsimaalaisetkin miehet toki myös suosimme alle kolmekymppisiä neitsyitä, meille kumppanin saaminen on kuitenkin yleensä ensisijaisempi asia.

Eli kyllä, Kiina on monella tapaa hyvä paikka löytää puoliso. ;-)=

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

"Parisuhde, seksi ja lisääntyminen ovat elämän perustarpeita. Naisettomuus johtaa itsemurhiin, elämän tarkoituksettomuuteen ja pahimmassa tapauksessa väkivaltaan."

Tämähän on vain hyvä asia pitkässä juoksussa. En näe syytä keinotekoisesti boostata paskojen geenien leviämistä.

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen

Samaa mieltä - juuri tästä syystä vastustankin maahanmuuttoa paskojen geenien maista.

Lisäys: Unohdin aivan, että paskoja geenejä voi olla vain suomalaisilla - tulikohan nyt mokattua...

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Yhdistin nyt paskat geenit lisääntymiseen. Eikös ne "väärän" väriset lisäänny kuin kanit, jos teiltä rasisteilta kysytään? Siksi uskovaisetkin puskevat niin paljon jälkeläisiä ulos; määrä korvaa laadun.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Taas on kirjoituksessa laasastelun koko oppimäärä:

1) elämä ilman naista/parisuhdetta on tarkoituksetonta

2) kohdeyleisön antisosiaalisuus, itsetuhoisuus ja väkivaltaisuus johtuu naisettomuudesta, ei päinvastoin

3) kohdeyleisön naisettomuus on jonkun muun kuin peilissä näkyvän tyypin syytä

4) syyllisiä ovat feministit ja/tai maahanmuuttajat

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Kuitenkin Suomessa on nuoressa ikäluokassa 40 000 naisen vajaus, eli naisia on 40 000 vähemmän, kuin miehiä. Kun vielät tuodaan 30 000 nuorta pakolaismiestä, niin vajaus on jo 70 000.

Tilanne ei kuitenkaan välttämättä ole näin synkkä nuorten miesten ikäluokkien kannalta, sillä esimerkiksi Saksan turkkilaisilla nuorilla miehillä on erittäin yleinen tapa käydä hakemassa puoliso turkista. Tätä on pidetty Saksassa yhtenä turkkilaisten kotoutumisen epäonnistumisen syynä, sillä turkista haetulle vaimolle täytisi taas järjestää saksan kielikurssit ja lapsille tukiopetus saksankielisissä kouluissa, kun lapset kotona puhuvat turkkia.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Niinhän se normaalimarkkinoilla on tapana, että parannetaan tuotetta, jos menekkiä ei ole eikä itketä kun ei kaupaksi mene.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Olavi Virtanen

Kyllähän suomalainen mies on aika huippuunsa viritetty tuote. Keskimäärin hyvin koulutettu ja tasa-arvoasioita sekä yhteiskuntaa ymmärtävä yksilö, kuten aikaisemmissa kommenteissa oli mainittu.

Käytettiinhän Suomessa pitkään huonoja Nokian puhelimia vielä silloin, kun maailmalla jo käytettiin i-Phonea ja Androidia. Eli Suomalaiset markkinat ovat omintakeiset ja sama tuote, joka menestyy maailmalla ei välttämättä menesty Suomessa.

Eli Suomalainen mies voi saavuttaa menestystä maailmalla parisuhdemarkkinoilla ihan olemalla oma itsensä, vaikka menestystä ei kotimarkkinoilla olisi tullutkaan.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Osuvia sarkastisia pointteja, mutta kuitenkin niissä on totuutta molempiin suuntiin. Parisuhteiden löytäminen on meihin ohjelmoitu perustarve, eikä ole siten yllättävää, jos se oikeasti vaikuttaa keskeisesti elämäämme. Näkisin antisosiaalisuuden ja muut sellaiset käyttäytymismallit tapana käydä seksuaalista kilpailua, silloin kun ei pärjätä kilpailun parametriavaruuden pääakseleilla (näytä-hyvältä- ja menesty-akselit). Jos yhteisö asettaa nuorille miehille seinät, jotka estävät mahdollisuuden saada seksiä tai parisuhteita, he pyrkivät astumaan laatikon ulkopuolelle. Syrjäytymisen tukemat nuorten miesten antisosiaaliset ja väkivaltaiset käyttäytymismallit ovat ehkä toimineet jossain ihmisen varhaisissa yhteisöissä, joissa naapuriheimojen naisiin kohdistuneet (joukko-)raiskaukset tai morsiamenryöstöt ovat ehkä olleet yleisiä.

Yhteiskunnassa tulisi tietenkin korostaa legitiimejä ratkaisuja pariutumisongelmiin, joka ensisijaisesti lähtee itsensä kehittämisestä. Silti ymmärrän turhautumista hyvin, kun naisille mikään ei tunnu riittävän.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Niinhän siinä oli, ja vaikea on tuohon oppimäärään vastaankaan väittää, paitsi ehkä neloskohtaan, koska mihinkään tämän mittaluokan asiaan on harvoin olemassa yhtä ja ainoaa syyllistä. Syyllistäminen on muutenkin vähän, no, syyllistävä termi. Joku asia voi tapahtua jonkin asian takia, mutta ei se välttämättä tarkoita, että pitäisi ketään syyttää ainakaan siinä mielessä, että jotain rangaistuksia tai vastaavaa haettaisiin.

Mutta nuo muut kohdat:

1) Kyllähän pariutumiselle on aika selkeä ja yleisesti hyväksytty biologinen tarve eli lisääntymisvietti. Ei se tietenkään ihan jokaiseen päde, ja osa ihmisistä elää onnellisesti ja vapaaehtoisesti sinkkuina, mutta monille vastentahtoinen sinkkuus on myös ihan oikea ongelma ja elämänlaatua merkittävästi laskeva tekijä.

2) Tässäkään ei välttämättä ole yhtä ja ainoaa totuutta, mutta syy-seuraussuhde menee varmasti isolta osalta myös noinkin päin. Minusta ainakin on ihan uskottava väite, että jos ei ole tyytyväinen elämäänsä, niin voi ajautua itsetuhoisuuteen tai väkivaltaisuuteen.

3) Tässä tapauksessa numerot eivät valehtele. Nuorten ikäluokkien n. 40 000 naista vähemmän kuin miestä on ihan tosiasia. Jos ikäluokassa 16-40 on 864 551 miestä ja 821 377 naista (Tilastokeskus, väestön ikärakenne, 2014), ja (hetero)parisuhteet ovat kirjaimellisesti yhden miehen ja yhden naisen liittoja, niin 43 174 miestä jää ilman, vaikka tekisivät mitä.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Sen verran voisin konsultoida, että Laasasen kannattaisi seuraavaksi reväyttää jollain homosaatio- ja juutalaisteorioilla. Näitä löytyy Internetistä samoista likakaivoista kuin nuo muutkin jutut. Ja havaintojeni mukaan uppoavat kohderyhmään kuin häkä.

Kirjan nimi voisi olla vaikka "Naisteluni".

Jaakko Häkkinen

"Kirjan nimi voisi olla vaikka "Naisteluni"."
-- Aijai, tälle oli pakko nauraa. :D
Mikä se olisi saksannettuna? "Mein Krampf"?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Pitäisikö tämä nyt ymmärtää niin, että jokainen tämän valtion sisäpuolella elelevä mies nimenomaan haluaa parisuhteen, ja kun haluaa, niin vain yhden naisen kanssa (ei koskaan miehen) ja vain Suomen rajojen sisäpuolella?

Ja kaikkien ihmisten tulisi koko ajan olla parisuhteessa tai tulisi olla valmis olemaan sellaisessa, vaikkei haluisikaan?

Käytännössähän suurin osa ihmisistä kokee elämässään parisuhteen ja monet useita, eri ihmisten kanssa. Sekä miehet ja naiset saattavat solmia suhteen toisinaan myös ulkolaistaustaisen kanssa. Ainakaan en huomaa omassa tuttavapiirissä eroa, että jompi kumpi ryhmä olisi vahvemmin edustettuna. Molempia riittää.

Sinkkuja on eniten nuorissa ihmisissä, mikä on tietääkseni normaali tilanne. Kaikki halukkaat eivät koskaan löydä kumppania tai silloin kuin itse haluaisivat. Tällä ei välttämättä ole mitään tekemistä rationkaan kanssa.

Laasaselle huomauttaisin, että on olemassa myös turvapaikanhakijoita, jotka hakevat turvapaikkaa homoseksuaalisuutensa vuoksi.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Aina kauhistelemme sitä, että Kiinassa ja Intiassa vanhemmat abortoivat tyttösikiöt, ja sitten syntyy tilanne, jossa miljoonat miehet jäävät ilman naiskumppania ja eivät koskaan pääse naimisiin.

Nyt teemme itse samoin, emmekä kritisoi itseämme samasta typeryydestä.

Käyttäjän MikaelHyytiainen kuva
Mikael Hyytiainen

Eurooppalaisten syntyluvut myös Suomessa ovat negatiiviset (alle 2 lasta keskim./perhe). Kolmannen maailman erilaisten maahanmuuttajien määrät laskevat eurooppalaisten väestölukuja entisestään. Kantaväestöstä erilaisten ulkomaalaisten kanssa pariutuvien jälkeläiset laskevat meidän määriä, mutta niin saattaa epäsuoraan tapahtua myös niiden kohdalla jotka eivät halua pariutua ulkomaalaisten kanssa. Näiden erilaisten maahanmuuttajien keskittymäalueille (esim. Itä-Helsinkiin) jääville kantaväestön alkuperäisasukkaille, jotka eivät halua pariutua uusien erilaisten tulijoiden kanssa, jää vähemmän parittelumahdollisuuksia kantaväestön kanssa. Eräät saattavat jättää kokonaan lasten tekemisen kun ei sopivaa kumppania löydy kantaväestöstä (jonka parhaat yksilöt saattavat muuttaa pois gettoutuvalta alueelta). Jotkut joutuvat ulkomaalaisten raiskaamiksi ja saattavat olla seksuaalimarkkinoilta pois tästä johtuen liian pitkään. Tai jotkut kokeilevat uutta jännää erilaista eksoottista ulkomaalaista koko hedelmällisyytensä ajan kunnes huomaavat liian myöhään että olisi ehkä ollut kiva tehdä omannäköisiä lapsia. Syitä on monia, mutta negatiivinen vaikutus kantaväestön jo valmiiksi negatiivisiin lukuihin hyvin erilaisilla populaatioilla on.

Feminismi haluaa muuttaa miesten ja naisten sukupuoliroolit. Kaikki feministit käsittääkseni haluavat purkaa naissynnyttäjän oletusroolin yhteiskunnasta: eli että ei enää oletettaisi, painostettaisi, kannustettaisi naisia äideiksi, että se ei enää olisi naisen päätehtävä. Nyt kun näin jossain määrin vielä tehdään, ovat kantaväestöjen syntyluvut ensimmäisessä maailmassa silti negatiiviset. Sen sijaan feminismiyhteiskunnassa naisia kannustettaisiin tekemään ihan mitä itse haluaa, niin kuin miehetkin, ja siinähän riittäisikin sitten yllin kyllin miettimistä vaikka koko hedelmällisten vuosien ajaksi! (nykynetin loputtomassa suossa). Mitä muuta nykyinen feminismi voi saada aikaan kuin vähentää syntyvyyttä entisestään?

Eurooppalaisten väestöjen syntyvyys olisi mielestäni kiva saada vakaaksi (keskim. 2 lasta/perhe). Tämä olisi hyvä tavoite koska se pitäisi yhteiskuntamme vakaina tulevaisuudessa eikä tulisi tarvetta halpatyövoiman tuonnillekaan, ja eri populaatiot säilyisivät pitkälle tulevaisuuteen säilyttäen arvokkaan monimuotoisuutensa. Nykyisenlainen feminismi pahentaa asiaa. Sen sijaan molempien sukupuolien rooleja pitäisi mielestäni koittaa muokata hyviksi vanhemmiksi jossain vaiheessa elämää, käytännössä siis kasvattaa perustamaan perheitä ja taloudellisesti tukea suurempia perheitä (koska läheskään kaikki eivät tietenkään nykyisissä vauraissa maissa tähän ala).

Käyttäjän LauriTikkanen1 kuva
Lauri Tikkanen

Naisettomuus on ongelma vain miehelle, joka luulee ettei voi olla elämää ilman vaginaa. Olisi suositeltavaa etsiä itselleen jotain kehittäviä harrastuksia ja mielenkiinnonkohteita, jos sinusta tuntuu siltä, että vaginalla on jotain elämää suurempaa merkitystä pelkän suvunjatkamisen yli.

Keskittyminen itsesi kehittämiseen ja omiin mielenkiinnon kohteisiisi sulkee lopulta pois emotionaalisen tarvitsevuuden vaginaa kohtaa. Hyviä esimerkkejä tästä olisivat esimerkiksi Nikola Tesla tai Isaac Newton, jotka olivat poikamiehiä elämänsä loppuun saakka. Myös Ludvig van Beethoven ei koskaan perustanut perhettä, vaikka hänellä tiettävästi olikin joitain naissuhteita. Tässä olisi muutamia hyviä esikuvia miehistä, jotka olivat vapaita vaginan kahleista, vaikka eivät olleet tiettävästi myöskään homoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset