Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Onko pelimiesoppien käyttäminen ok?

Skenaario naisille: Olet sinkku ja tapaat kiinnostavan miehen, joka tekee sinuun vaikutuksen. Sen jälkeen kuulet, että mies käyttäytyi opetellusti pelimiesoppien mukaan. Onko ok, että mies hurmasi sinut opetelluilla maneereilla vai onko pelimieskikkojen käyttäminen huijausta?
Saman skenaarion voi esittää myös miehille: olisiko ok, jos nainen olisi harjoitellut aktiivisesti viehättääkseen miehiä? Kannattaa myös huomata, että pelimiesoppeja hyödyntävä mies ei välttämättä ole itse monia naisia pyörittävä pelimies.

Pelimiesopit voivat olla oikotie naismenetykseen. Ennen vanhaan nainen hurmattiin nousemalla "oikeasti" statushierarkiassa. Helpommalla tietenkin pääsee, kun näyttelee olevansa korkeamman statuksen mies kuin oikeasti onkaan. Kun mies jäljittelee alfa-miesten käytöstä, hänen seksuaalinen vetovoimansa kasvaa. Naiset pitävät itsevarmoista miehistä. Itsevarmuus naisten kanssa on luonnollisessa ympäristössä seurausta siitä, että menestyt naisten kanssa. Itsevarmuutta voi kuitenkin myös feikata. Siksi miehen kannattaa näytellä itsevarmaa, vaikka siihen ei olisikaan mitään "luonnollista" syytä.

Naiset ovat usein nuivia pelimiesoppeja kohtaan. Joko niiden väitetään olevan tehottomia tai epäeettisiä. Media esittää pelimiehet usein halveksuttavassa valossa (Kuten dr. Phil 1 ja 2).

Pelimiesrutiini saattaa edetä seuraavasti:

 1. Pelimiesrutiinia noudattava mies menee yksin baariin
 2. Mies valitsee kohteen
 3. Kohdetta on lähestyttävä 3 sekunnin sisällä, muuten mies antaa epävarman vaikutelman tai alkaa itsekin epäröidä
 4. Lähestyminen suoritetaan oikeasta kulmasta, kello kymmenestä
 5. Mies hymyilee aina
 6. Suoritetaan keskustelunavaus, jossa annetaan valheellinen aikarajoitus: "Kaverini odottavat, joten voin puhua vain muutaman minuutin." Se vähentää naisen ahdistusta siitä, että mies ei ymmärrä koskaan häipyä
 7. Yleensä on hyvä kysyä naisen mielipidettä jostakin, jotta keskustelu saadaan käyntiin: "Mistä pitsasta pidät?" Naiselta voi kysyä myös neuvoja, koska kaikki tykkäävät antaa neuvoja
 8. Miehen on tarkkailtava kehonkieltään ja mieluusti jäljitelvä alfa-miehiä, kuten James Deania ja heidän eleitään. Missä kädet ja jalat ovat ja miten painopiste on jakaantunut?
 9. Pian seuraa "neg", joka on lievä loukkaus tai kiusoittelu, samalla tavalla kuin pikkusiskoa kiusoitellaan. Logiikka on se, että pidättäytymällä ylentämästä naista, nainen kiinnostuu miehestä enemmän
 10. Voitto varmistetaan ainoastaan osoittamalla oma korkeampi arvo. Miehen pitää kysetä osoittamaan, että hän on jollakin tavalla ylivertainen suhteessa muihin miehiin ja naiseen, sillä naiset ihastuvat korkean statuksen miehiin
 11. Kohde pitää eristää muista kavereista ja saada tuntemaan olonsa mukavaksi. Pitää luoda yhteys ja siirtyä seksuaalisesti otollisempaan paikkaan, jossa voidaan aloittaa lähentely

Pelimiesrutiini ei tehoa kaikkiin naisiin, mutta ideana on se, että se tehoaa juuri sellaisiin naisiin, jotka ovat ylipäätään vieteltävissä helppoon seksiin. Jotkut kritisoivat menetelmää yksisilmäisyydestä: kun kädessä on vasara, niin kaikki ongelmat näyttävät nauloilta. Menetelmät perustuvat kuitenkin siihen, mikä toimii useimmin.

Tuore väittely pelimies Roissyn ja feministi Megan McArdlen välillä on käynyt kuumana. Ensin McArdle syyttää pelimiehiä tyttömäisiksi, sitten Roissy vastaa ja McArdlen uusi kirjoitus ja Roissyn vastaus. Ovatko pelimiehet tyttömäisiä?

 • Vietät aikasi miettien, kuinka viehättää vastakkaista sukupuolta
 • Harjoittelet peilin edessä, miten olla mahdollisimman viehättävä
 • Puhut kavereidesi kanssa samasta asiasta loputtomiin
 • Kehität stratagioita huomion hakemiseksi

Kyllä, pelimiestouhu on tyttömäistä. Manipulatiivisen vallan käyttö ja ihmissuhdepelit ova perinteisesti olleet naisten yksinoikeus. Pelimiehet tunkevat naisten reviirille. Traditionaalinen mies käyttää auktoriteettia ja dominaatiota. Ne ovat miehille varattuja vallan muotoja. Traditionaalinen mies hymähtelee ihmissuhdepeleille, menee metsään, kaataa karhun ja örähtää.

Naisten nuivuus pelimiesoppeja käyttäviä miehiä kohtaan näyttääkin olevan peräisin siitä, että miehet käyttävät miehiltä kiellettyä manipulatiivista valtaa. Se on samalla tavalla kiellettyä kuin maskulistien suosima uhrivalta. Maskuliininen rooli säätelee miehille sallittuja vallan muotoja - maskulismi sekä pelimiesopit rikkovat noita roolirajoituksia vastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (243 kommenttia)

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Kuka on Suomen valtioneuvoston akkamaisin miesministeri? Kyllä pelimiesteoriaa käytetään myös politiikassa ja vain siksi, että naisillakin on äänioikeus.

Oikeastaan postmoderni yhteiskunta pakottaa miehet naiselliseen vallankäyttöön, jolloin syntyy epävarmuus siitä, ketkä neideistä tositilanteessa olisivat tosimiehiä, jos tarvitaan.

Jotenkin uskon, että kylmäpäivistä tosimiehistäkin on näyttelemään naisellista vallankäyttöä. Minä olen kahdessa yrityksessä, jotka olivat pohjimmiltaan suomenruotsalaisia ihmetellyt sitä asian ohitse puhumista ja taustatyötä, vaikka olisi ollut mahdollisuus iskeä numeroitakin pöytään ja selvittää asioita.

Itse asiassa mielikuvatekijöillä pelaamalla ei saada pelkästään ahdistelijamiehiä nurkkaan, vaan oikeastaan myös naiset, jahka jatketaan kirjoittelua ja sen harjoittelua.

Olen todennut tehokkaaksi feministintorjuntamenetelmäksi sen, että totean, että näkökulma on aivan seksistinen ja siksi siis sopimaton. Tämä sortaa korttialon kerralla, koska esifeministinen oppi oli se, että miehet ovat vain sitä ajattelevia seksistisia sikoja. Kun siis feministi esittelee vehkeitään ja vaatii sen perusteella vähemmistökiintiöitä siihen ja tähän, voi mahtichauvisti torjua sen tylyttämällä, että "tuohan on seksististä ajattelua".

Itse asiassa naisellisin keinoin toimiva kanamainen sukupuolisuuden kauhistelu on parasta kuningasvettä koko hegemonia kaatamiseen. Taustalla on tietenkin aseksuaalinen rationalismi, jolla voi osoittaa olevansa puolueeton myös heteroseksistejä kohtaan.

Eunukin e-pilleri feminismiä vastaan on todeta sen keskeinen argumentaatio seksistiseksi ja siis "aevan älyttömäksi".

Liiketaloustieteellinen versio tästä on osoittaa naisyritysjohtajien virheet.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Pelimies menee baariin ja naiset lähestyy. Pelimiehen ei tarvitse tehdä muuta, kuin olla kiinnostava tavalla tai toisella.

Mies.asia (nimimerkki)

Pelimiesstrategioiden ja -liikkeen nousu liittyy luultavasti myös seksuaaliseen vallankumoukseen, miesten roolin muutokseen ja naisten vallan ja valinnanvapauden kasvuun.

Pelkällä miehisellä elättäjäroolilla ei välttämättä enää päästä elinikäiseen parisuhteeseen, joka perustuisi pitkälti naisen ja miehen taloudelliseen riippuvuuteen ja sosiaalisiin odotuksiin.

Sen sijaan naisten taloudellinen riippumattamuus mahdollistaa miespreferenssien siirtämisen taloudellisista ja vakauteen liittyvistä "tylsistä" tekijöistä kokemuksellisiin ja emotionaalisiin "jännittäviin" seikkoihin.

Lopputuloksena on miesten kilpailun painopisteen siirtyminen naisten preferenssien muutoksen perässä näihin tekijöihin.

pahka (nimimerkki)

* Vietät aikasi miettien, kuinka viehättää vastakkaista sukupuolta
* Harjoittelet peilin edessä, miten olla mahdollisimman viehättävä
* Puhut kavereidesi kanssa samasta asiasta loputtomiin
* Kehität stratagioita huomion hakemiseksi

Kuulostaa aika hintahtavalta. Mutta valitettavasti juuri nuo kaverit saa. Ja naisetko muka haluaisi tosimiehiä?

pahka (nimimerkki)

#2 Alfaurokselta tuo onnistuu, keskitasonmiehen on lukeminen pelimiesoppaita.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

#5. Kyllä siihen riittää monasti vaikka karaokessa vetäisty Elvis. Lauluääntä on hyvä tottakai olla.

Jos taas on soittaja/muusikko niin homma on ihan eri sfääreissä. Ei siihen ulkonäköä tarvita, vaan sitä, että on jollain tavalla kiinnostavan erikoinen.

Myös "pahat pojat", eli rentut ovat monesti kovaa valuttaa ja heidän kanssaan ei vaihdeta puhelinnumeroita.

Mies.asia (nimimerkki)

Point Magazinen artikkelin lisäksi pari muuta hyvää juttua ovat Charlotte Allenin The new dating game ja Kay S. Hymowitzin Love in the time of darwinism.

Horny (nimimerkki)

Ainoastaan tussun saanti on merkityksellistä, miten sitä saa on merkityksetöntä (pois lukien raiskaaminen ja pahimmat hyväksikäyttötilanteet). Moraali ja paneminen on kaksi eri asiaa.

valsSAAJA konepajalta (nimimerkki)

Höpö höpö. Tanssiravintolassa kannattaa yrittää vielä viimeisen valssin jälkeen narikkajonosta. Jenkkiopit eivät sovellu Suomeen.

Allu A (nimimerkki)

#1. Puheitten perusteella niitä on kaksi: A Stubb ja S. Wallin.

Dari-anne Suomalainen

Miehet eivät kykene ajattelemaan maailmaa tai ihmistä muuten kuin seksistisesti koska aivot ovat jumittuneet alapäähän. Se ei ole pelkästään tämän ajan ilmiö, se on ollut olemassa jopa uskonnollisena fallospalvontana ja hedelmällisyyskultteina.

Koko seksismi ja siihen uhrattu roolipelleily perustuu vain suvunjatkamiseen, ja hetkellisen mielihyvän tavoitteluun, elämässä on kuitenkin kysymys enemmästä. Pyrkimys viehättää toista sukupuolta palvelee juuri näitä tarkoituksia. Sama toteutuu myös eläimillä, joten ovatko ne eläimellisiä, eli luonnollisia, luontoon kuuluvia.

Seksin harrastamisessa kaksi ihmistä tarrautuu toisiinsa ja voivat saada hetkellisen hurmoksen joka unohtuu sen siliän tien ja jättää jälkeensä saman tyhjyyden, mitä täyttämään se oli tarkoitettu odotuksissa ja mielikuvissa.

Liian paljon puhetta tyhjästä ja liian paljon rakennettuja hämähäkinverkkoja olemattoman, vain hetkellisen ympärille.
Vie liikaa aikaa ja energiaa, sekä huomion pois tärkeämmistä asioista. Siis niistä, jotka eivät enää ole eläimellisiä.

Henry Laasanen

#2
Vonkaamisen perusteissa tehdään eri jaottelu saalistajien (pelimies) ja rattopoikien välillä

http://www.fsck.fi/modules.php?name=Content&pa=sho...

Saalistaja on kuin hai, joka ei tunnetusti pysähdy koskaan. Hän näkee joka paikassa vongattavaa ja sen enempää miettimättä menee myös vonkaamaan. Saalistajat ovat usein elämää jo jonkin verran nähneitä ja paljon kokeneita tyylitaitureita. Heillä on sana hallussaan, he tietävät kuinka naista nauratetaan - ja narutetaan. He huomaavat suotuisat tai potentiaaliset tapaukset ravintolassa yhdellä nopealla läpivalaisulla. He myös osaavat toivottomasta tilanteesta pelastautumisen tärkeän taidon. Kovin kranttuja he eivät välttämättä ole, riippuu tosin hyvin paljon muista muotoseikoista. Taitavimpien ei tarvitse olla kranttuja.

Rattopoika ei tiedä, miltä tuntuu olla yksin. Hänen ei tarvitse vongata, sillä naiset tulevat vonkaamaan häntä. Sen kun vain valitsee parhaat päältä. Rattopojan suosio perustuu tottakai edustavaan ulkonäköön. Mallivartaloinen jylhäleuka jäänsulattavin silmin ja pusuhuulin sopivassa asusteessa ja kampauksessa on omiaan heruttamaan kovin monen naisen mehut esiin ja hormonit hyrräysasentoon. Julkisuus auttaa luonnollisesti rattopojaksi pääsemisessä myös vähemmän komeita.

#9 "Tanssiravintolassa kannattaa yrittää vielä viimeisen valssin jälkeen narikkajonosta."

Limanuljaska on kieli pitkällä joka ikisen naisen perässä, eikä valkkaa laisinkaan. Hän ei silti onnistu, koska hän on kerta kaikkiaan niin surkea vonkauksessaan. Jos hän ei ole kuvottavan näköinen ja mauttomasti pukeutunut haisuli, sitten hän on maailmankaikkeuden typerimmät vitsit keksinyt ja niitä ahkerasti viljelevä wannabe-gigolo. Tyylitajusta hänellä ei ole tietoakaan, mutta vastapainoksi ei ole käytöstavoistakaan. Limanuljaska ostelee naisille drinkkejä ja tunkee väkisin pöytäseuraan. Hän jos kuka ei tunnista mahdotonta tapausta vaan päinvastoin yrittää vielä narikkajonossakin naista, joka jo on rattopojan kainalossa.

MikkoAP (nimimerkki)

Perinteisesti mies on noussut hierarkiassa tekemällä ahkerasti töitä, kouluttautumalla ja keräämällä varallisuutta.

Tämä puolestaan on parantanut naismenestystä.

Nykyisin tuo yhtälö ei enää päde.

Joten naisten on turha itkeä, että missäs ne perinteiset uroot oikein ovat.

Niina (nimimerkki)

Jos noin vertaa, niin tekeväthän naisetkin itsestään viehättävämpiä miesten silmissä meikillä, vaatteilla, tekorusketuksella, hiuslisäkkeillä, hiusväreillä jne. Ja sitten käyttäytymällä tietyllä tavalla mielenkiintoisen miehen edessä. Miehiä ei oikein auta meikkaaminen, koska jos näyttää liian huolitellulta, näyttää samalla homolta. Joten käytös on hyvä paikka aloittaa. Jos muokkaa vähän käytöstään, niin ei siinä mitään pahaa ole. Esimerkiksi tuo itsevarmuus, tottakai miehen pitää olla itsevarma. Ei sillä ole mielestäni niin väliä, mistä se itsevarmuus tulee (kuten suuri omaisuus), vaan että sitä itsevarmuutta on. Tai sitten 5. kohta, hymyileminen. Ei pidä hymyillä kuin hangon keksi, mutta hyvätuulinen... Nuo esimerkithän on suurimmaksi osaksi itsestäänselvyyksiä, joita naisetkin lukevat vinkkeinä naistenlehdistä.

Sen sijaan moraalitonta on valehdella silmittömästi, kuten "Olen tosi ihastunut sinuun", jos todellisuudessa ei halua nähdä koko naista enää koskaan uudelleen.

Inex (nimimerkki)

Kysymys on esitetty ilmeisesti naisille, mutta eiköhän me kaikki vedetä jonkinlaista roolia kun yritämme miellyttää toista sukupuolta niin naiset kun miehetkin. Iskeminen on yleensä miesten yksinoikeus eli mies lähestyy, tekee aloitteen, keskustelee, naurattaa, tarjoaa parit drinksut jne.
Itse en ole ainakaan samanlainen ihminen kun yritän naista iskeä, kuin tosielämässä eli sekin on vain yhdenlaista roolia, leikkiä ja peliä koko iskeminen.
Jotkut ovat luonnostaan sosiaalisia ihmisiä, pidän itseäni tälläisenä ja minun ei ole koskaan tarvinnut näitä asioita miettiä ja naisten naurattaminen käy ihan luontevasti. Toista se on taas niillä joilla se juttu ei luista, joten kyseessä voi olla vaikka kuinka mukava ihminen kun paremmin oppii tuntemaan, mutta mies ei vain yksinkertaisesti pysty tekemään vaikutusta lyhyessä ajassa naiseen, joten ehkäpä asioiden harjoittelu ja jonkinlaisten "pelimiesjuttujen" opettelu voi saada ihmisen pikkaisen luontevammaksi naisia lähestyttäessä.

Dari-anne Suomalainen

12

Kaikki mallit löytyvät eläinmaailmasta. Joka sortin valloittajaa kuten myös vastuullista poikastenhoitajaa on olemassa eläinmaailmassa.

Myös mallit siihen, kuka valloittaa, kuka saa, kuka tarjoaa itseään, kaikki nekin löytyvät eläinmaailmasta. Sieltä löytyvät haaremit, ja yksiavioiset , yhteisöä yhdessä pitävät ryhmäseksimallit, urosten väliset kilpailut, kateudet, vallankäytöt, lasten ja naaraiden kurittaminen ja hallitseminen, pullistelu ja pöyhistely, naaraiden viehkeät viritykset jne....

Mutta pystyykö ihminen koskaan nousemaan noiden yläpuolelle, koska ihmisella on kyky ajatella asioita. Siitä kai on kysymys.
Vai onko meidät tarkoitettu pysyvästi jäämään eläinten tasolle, koska seksi on niin voimakas vaikuttaja ja hallitseva voima ( halun henkivalta ).

Mitään ei tapahdu, ellei ihminen itse ensin ajattele sen mielessään, kyse on siis siitä, minne ajatuksensa suuntaa.

Mies.asia (nimimerkki)

#15: hyvä pointti sikäli, että vastaavaa tarvettahan moisille ei olisi, mikäli naiset tekisivät aloitteita.

HL: "Miksi naiset eivät tee aloitteita?"

Horny (nimimerkki)

#16. Juuri ihmisen eläimellisyyden kieltäminen on osa ongelmaa, ei sen ratkaisua.

Inex (nimimerkki)

#17 Ja kun naiset eivät tee yleensä aloitteita niin nämä iskupuuhat eivät kyllä sovi herkille ihmisille ollenkaan, itse olen saanut niin törkeitä pakkeja, että ei mitään rajaa ja sivusta nähnyt kuinka seurueeni naiset jotkut oikein nauttivat siitä kun pääsevät kyykyttämään miestä eli tähänkin pitää osata suhtautua oikealla tavalla.

Dari-anne Suomalainen

18

Ei sitä tarvitse kieltää, koska se palvelee tarkoitustaan, eli lajinsäilymistä.

Eläimellisyydestä ei kuitenkaan ihmisen kohdalla pitäisi tulla itsetarkoitus, koska ihmiselle on annettu hiukan enemmän, eli ajattelukyky, kyky nähdä erilaisia asioita ja ilmiöitä, nähdä jopa niiden läpi ja yli. Oppia ja ymmärtää, tehdä johtopäätöksiä, suunnitella ja kehitellä .. mennä ajattelussaa eteenpäin, jalostua.

Horny (nimimerkki)

#20. Juuri tuo on kieltämistä.

M-T Heikka

Jahah. Mie en kyllä aivan tarkkaan tiiä, mitä käsite pelimies tarkoittaa.

Itsevarmuutta ei kumminkaan voi opetella, se on sitä iäkkäämpien herrojen ja rouvien charmia se.

Nuoremmista hlöistä nyt kumminkin on ilmeisesti kysymys.

Jos mie oikein pinnistelen muistinystyröitäni viime vuosisadalle, sanoisin...että se on se katse. Kannattaa uskaltaa vain katsoa silmiin, siitä se etenee jos on edetäkseen. Sekin on aika kova juttu suomi-miehelle.

Näin rajan pinnassa nuoruutensa eläneenä nimittäin tiedän, että suomi-mies vain pakkaajurottamaan, mutta ruotsi-mies tulee ja sanoo "hej", ja pölöttää omiaan. Mutta ollaanhan me suomalaisetkin kumminkin lisäännytty, niin ettei se ole siitä kiinni. Pitää vain uskaltaa tuijottaa niitä suomi-miehiä silmiin, niin että nekin herää.

Inex (nimimerkki)

#22 Ei tuo jurottaja meininki kyllä oikein päde enään minun sukupolveeni tai puhumattomuus, itse en allekirjoita tuota ollenkaan.
Itselle on tärkeä naisen hymy, se voi olla niin valloittava että ei mitään järkeä, suomalaiset naiset saisivat hymyillä pikkaisen enemmän eikä olla niin saatanan tosikkoja, ei millään pahalla :)

bmad (nimimerkki)

"Mutta pystyykö ihminen koskaan nousemaan noiden yläpuolelle, koska ihmisella on kyky ajatella asioita. Siitä kai on kysymys.
Vai onko meidät tarkoitettu pysyvästi jäämään eläinten tasolle, koska seksi on niin voimakas vaikuttaja ja hallitseva voima ( halun henkivalta )."

No, pystyykö nainen olemaan laskematta alleen kun tulee vessahätä? Ei
välttämättä, koska naista ei voi hyvälläkään syyllä vaatia käymään vessassa. Jos kaikki naaraat laskisivat alleen ja ainoastaan miehet kävisivät siellä pyyhkien (anteeksipyydellen) naistensa jätökset kaduilta ja lattiolta ne ennenkuin alkavat todella löyhkäämään oltaisiin aika lähellä nykyisten parimarkkinoiden toimintafilosofiaa.

Eläinmaailmassa on kyllä paljon rankempiakin malleja, kuin se mistä ihminen kopioi. Eihän ihminen esimerkiksi hotkaise seksikumppaniaan rakastelun jälkeen.

Tasa-arvoon päästäisiin aika nopeasti, jos keksittäisiin miten saada naiset kiinnostumaan miehistä samaan tapaan kuin miehet kiinnostuvat naisista. Nainen voi kyllä suhtautua mieheen sellaisenaan ja tutkia miestä ihmisenä tai elävänä ja tuntevana olentona. Se vaan vaatii nykyisessä kulttuurissa naiselta vähän liian suuria henkisiä kykyjä. :)

M-T Heikka

23. No hyvä jos ei päde. Mie kyllä vähän eppäilen ja pelkään, että se menee geeneissä. Jukolan Jusseista tulee aina uusia Jukolan Jusseja...

Inex (nimimerkki)

#25 Tokihan itsellä on paljon niitä isältä perittyjä juttuja kun olen saanut tietää hänestä enemmän minkälainen ihminen hän on, mutta kuitenkin ero on kuin yöllä ja päivällä monissa asioissa, mutta on siellä taka-alalla sellainen jurottaja joka viihtyy omissa oloissaan siinä olet ihan oikeassa. Enkä pidä sitä huonona asiana, että pystyy välillä pysähtymään ja vetämään happea, sekä nauttimaan pelkästä hiljaisuudesta.

Inex (nimimerkki)

Lisään tähän vielä, että olemme kyllä todella erilainen sukupolvi, kuin meidän isämme tai isoisämme se olisi kyllä monien femakoiden ja miesvihaajienkin välillä syytä pitää mielessä kun arvostelevat suomalaisia miehiä.

M-T Heikka

... Poikakin, ollessaan noin 2-3 -vuotias meni pöydän alle mököttämään, kun areenalle astui sievä pikku-blondi. Tämä oli vielä niin julma, että kierteli siinä pöydän kulmilla ja ihmetteli, että osaako tuo puhuakkaan. Vaan ei puhunut, tuijotti vain vihaisesti.

Tuskin minusta tulee ikinä mummo.

Pena (nimimerkki)

Miks noita naisia pitää iskeä? Antaakaa niiden olla rauhassa, älkää huomioiko niitä, antakaa arvoa vain jos siihen on aihetta.

Kyllä ne tulee pyytämättäkin syliin ja huomattavasti nöyrempinä, kun ei kokoaikaa ruokittaisi niiden huomionhakuisuutta.

Pätee myös näihin huomionhakuisiin bloggaajanaisiin.

M-T Heikka

29. No, mökötetään sitten kaikki.

Inex (nimimerkki)

#29 Voihan sen naisten iskemisen ottaa vaikka harrastuksena muiden joukossa. Pitäähän sitä miehellä kaikenlaisia harrastuksia olla, pysyy mieli virkeänä.

Dari-anne Suomalainen

24

Ehkä naiset kiinnostuvat enemmän kun miehet lakkaavat halveksimasta. Eivät miehetkään pidä siitä jos heitä halveksitaan.

"Metsä vastaa niinkuin sinne huutaa." Vanha ja pätevä sananlasku, joka kertoo siitä vastavuoroisuudesta mitä hyvät ja kauniit sanat ( aidot) voivat saada aikaan. Keinotekoisuus ja kova yritys on liian läpinäkyvää.

Voi kuulostaa lässynlässyltä, mutta se ei vähennä sen todenperäisyyttä.

Inex (nimimerkki)

#32 ”Metsä vastaa niinkuin sinne huutaa.”

Oletkos koskaan miettinyt kirjoittaessa monia kommentteja mitä tämä sananlasku tarkoittaa kun ihmettelet minkälaista palautetta saat :)

Pena (nimimerkki)

#30 No voisihan sinun kaltaistasi avointa, rempseää ja ei ylimielistä naista flirtata, mutta mitähän VeliSynkkä tähän sanoisi. Ei viitti lähteä toisten apajille ;)

M-T Heikka

Henryhän kysyi meidänkin mielipidettä asiasta. Niin että ei ollenkaan sopimatonta tällä erää.

Pena (nimimerkki)

#30 Pena: "antakaa arvoa vain jos siihen on aihetta"

Ehkä tämä pätee sinuun, joten logiikkani mukaan ei tarvitse mökötellä.

Inex (nimimerkki)

Itseasiassa kysymys oli tarkoitettu naisille. Kyllä tossa MHeikassa on jotain hienoa ja aitoa, itse myös tykkään tyypistä.

M-T Heikka

Pena, ei sitä VeliSynkkää lasketa. "Kiihottuu" pelkkään hoo-kirjaihmeen. Seksikhäästi.

Pena (nimimerkki)

#33 Ei Dorga-Anne huomaa, että hän se kokoajan vittuilee ja halveksii miehiä.
Sitten silmät suurina ihmettelee, tai anteeksi noita tihrusilmiä ei taida suuriksi saada edes kirurgi, mutta kuitenkin,- saamaansa kohtelua...

M-T Heikka

37. kiitos Inex. Mutta kannattaa vähän ajatella, että miksiköhän se M.Heikkakin on uusio-sinkku.

bmad (nimimerkki)

"Ehkä naiset kiinnostuvat enemmän kun miehet lakkaavat halveksimasta. Eivät miehetkään pidä siitä jos heitä halveksitaan."

Naisia oikeasti halveksiva porukka saa aika hyvin seksiä, kilttien herrasmiesten ohella. Sensijaan sellainen mies, joka lähestyy naista vaan olemuksensa voimalla ei mene helposti ainakaan seksuaaliseen jakeluun. Naisilla tuntuisikin olevan erioikeudet mennä miehen ympärille pyörimään ja saada vastakaikua. Jos homman saisi pyörimään myös toisinpäin, niin että pelkkä ympärillä pyörivä mies kiinnostaisi naisia niin maailma muuttuisi aika radikaalisti. Olen elämäni aikana tavannut joukon naisia, joihin "miehen olemus" vetoaa, mutta ei näitä naisia montaa prosenttia ole. Mutta he ovat kuitenkin osoittaneet sen olevan mahdollista. :)

Inex (nimimerkki)

#40 En tiedä miksi olet sinkku, mutta itse arvostan naisia millä tuo järki pelaa ja on sitä pilkettä silmäkulmassa, itselleen nauraminen taitaa olla monesti aika aliarvostettu laji, mutta hyvin tärkeä mielenterveyden kannalta, tosikot kuolee nuorena se kannattaa pitää mielessä.

Inex (nimimerkki)

#41 Löydä sisäinen kusipääsi, voisi olla hyvä motto noissa naistenisku puuhissa, homma ei ole todellakaan tarkoitettu heikkohermoisille, naiset ihan oikeasti arvostavat kusipäitä, näin se nyt vain on, sanokaa mitä hyvänsä.

Dari-anne Suomalainen

39

En ole ihmetellyt saamaani kohtaloa, antaa tulla vaan jos helpottaa minä kyllä kestän.

En kuitenkaan aio alistua samalle nimittelyn tasolle kanssasi.

Mitä näköön tulee, niin...
Näkö on niin kuin luoja luo, mutta tavat niinkuin ihminen itse pitää.

Pegu (nimimerkki)

#11

"Liian paljon puhetta tyhjästä ja liian paljon rakennettuja hämähäkinverkkoja olemattoman, vain hetkellisen ympärille"

Dorga-annella taitaa kasvaa hämähäkinseitit väärässä paikassa. Voisit kokeilla vaatteiden poistamista, valojen päälle laittamista ja peiton asettamista itsesi alapuolelle. Ja tarvitset tietenkin kumppanin tai edes jotain kättä pidempää. Voisit pöllyttää hämähäkinverkkoja oikein kunnolla. Vai onko tuokin vanhassa testamentissa kiellettyä?

Pena (nimimerkki)

Hieman asian sivusta. Ymmärrän, että joillakin naisilla on erittäin suuri tarve vastustaa kaikkea eläimellistä, koska eläinmaailmassa vain vahvat selviävät.

Minusta sitävastoin olisi hauskaa palata muutama askel taaksepäin, aikoihin, jolloin naisilta ei kysytty erikseen mielipidettä. Ei sitä kysytty miehiltäkään. Sitä vain mentiin eteenpäin vahvojen ehdoilla, mikäli mukana haluttiin kulkea.

Mielestäni koko syrjintä käsite on hieman turhan vahvempaa syyllistävä. Yhtähyvin voitaisiin syyllistää heikompia, kun eivät yritä pärjätä vahvoille.

Vahvuus ei ole pelkästään synnynnäistä tai sukupuolisidonnaista. Vahvuuteen kasvetaan, jos halutaan päätäntävaltaa ja vastuuta.

Toiset vain jäävät perässäkulkijoiksi ja ruikuttajiksi, kun eivät saa päättää.

Kuka päättää, kuka saa päättää? Ei kukaan. Toiset menee ja tekee, toiset ruikuttaa.

M-T Heikka

42. Kiitos taas. Viishaasti sanottu. Mie oleki tullu ishääni enämpi, vaikka se kyllä leuhki sillä, ettei ole hauranu ikänhään. Katoppako mies se tullee räkänokastaki, eikä tyihännaurajasta.

Inex (nimimerkki)

Laitetaanpa eläimellisyyden ja viikonlopun kunniaksi yksi kipale.

http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k

Pena (nimimerkki)

"En kuitenkaan aio alistua samalle nimittelyn tasolle kanssasi"

Ai tänään on tällänen päivä? Eilen oli toisenlainen. Eilen miehet oli, ja erityisesti suomalaiset miehet olivat kaikkein väkivaltaisimpia ja vielä pedofiileja.

Niin metsä vastaa, kun sinne huudetaan. (Mistähän kuulin tuon)

bmad (nimimerkki)

"Löydä sisäinen kusipääsi, voisi olla hyvä motto noissa naistenisku puuhissa, homma ei ole todellakaan tarkoitettu heikkohermoisille, naiset ihan oikeasti arvostavat kusipäitä, näin se nyt vain on, sanokaa mitä hyvänsä. "

Juu, ja sitten jos mies ei ole kusipää voihan sille antaa 200 eurolla tunti,
tietenkin.
Kusipäisyys, autoritaarinen rajuus, idioottimaisuus, status, vaarallisuus käy korvikkeena
isolle käteismaksulle. Pelkkä oleilu ja oman olemuksen tarjoaminen ja tanssiminen naisen ympärillä ei vastaa 200 euroa.

Dari-anne Suomalainen

49

No mutta.... se on tosiasia, lisäksi miehet sotivat ja tuohoavat, raiskaavat ja murhaavat, ei sitä voi kieltää.

Se ei kaunistelemalla muuksi muutu.

Primitiivistä ajatusten hallitsemattomuutta.

M-T Heikka

Jos mie vielä kerran...

Vakavasti puhuen rauhallisella ja hiljaisella tyylilläkin kyllä pääsee pitkälle, jos on olemukseltaan rauhallinen ja hiljainen. Minusta se juju on siinä, että on oma itsensä. Jokainen on omana itsenään viehättävä. Rauhallinen olemus vaikuttaa usein miehekhäältä.

A-M (nimimerkki)

Olen tutustunut eräisiin englannin- ja suomenkielisiin aihetta käsitteleviin netissä olleisiin teksteihin. Se mikä minua niissä eniten vaivaa, on se, mikä motivoi -ainakin niiden juttujen kirjoittajia, ja kenties muitakin miehiä- käyttämään noita pelimiesoppeja.

Mielestäni siinä ei ole mitään vikaa, että haluaa parantaa mahdollisuuksiaan vastakkaisen sukuopuolen parissa ja saada seksiä ja kenties parisuhteen. Mutta noiden em. teksteistä tulee se vaikutelma, että motiivina on lähinnä kostonhimo. Että mies opettelee pelimiesoppeja vain siksi, että saa naisen/naiset rakastumaan itseensä ja voi kohdella heitä huonosti.

Ja perusteena on tietysti se, että kun naiset ovat kohdelleet ko. miestä huonosti (siis ainakin miehen omasta mielestä) niin tokihan silloin hänellä on oikeus kostaa tämä teko jollekin kyseiseen asiaan todennäköisesti täysin liittymättömälle naishenkilölle.

Käyttäjän denkku kuva
Deniz Söderström

Eräs harvemmin mainittu vaihtoehto miehille (varsinkin sellaisille jotka eivät ole synnynnäisiä "rattopoikia/#12"), on pelikentän manipuloiminen. Voisi myös puhua kilpailun eliminoimisesta, mutta se on sikäli harhaanjohtavaa, että tämä vaihtoehto edellyttää miehistä yhteistyökykä vailla perinteistä "pillukateutta".

noora (nimimerkki)

Darianne, rauhoitupas nyt. Moniko tämän palstan miehistä on murhannut, raiskannut ja sotinut? You surely get the point, eikö niin?

Dari-anne Suomalainen

55

Tarkoittaako aloitus vain tällä palstalla olevia, jos näin on, silloin olen käsittänyt väärin ja olen pahoillani.

Muuten en.

Historia ja myös tämänpäivän tapahtumat kertovat omaa kieltään.

Tomas (nimimerkki)

Minusta oleellinen kysymys on, että minkälainen ihminen haluaa olla? Useimmat eivät esimerkiksi halua olla varkaita, vaikka voisivat varastaa kiinni jäämättä. Eivät löydettäessä tyhjennä lompakkoa, vaan palauttavat sen koskemattomana, tai lastaa purukumeja ja pastilleja taskuihinsa kun kioskinpitäjä katoaa hetkeksi näkyvistä. Samoin useimmat eivät halua olla valehtelijoita, teesketelijöitä tai huijareita, vaikka voisivat sitä menestyksellä tehdä.

Pelimies - Pickup Artist - voi olla mies, joka on pohtinut ja opetellut tuntemaan ja toimimaan parisuhdemarkkinoilla. Hän on vain kuin se tyyppi, joka opettelee tanssimaan jotta saisi naisia, mutta vain vähän tiedostetummin toimiva. Mutta sivumakuna pelimieskeskustelussa on, että jos pelimies on vain pelimies, eikä pohdi kuka ja millainen hän todella haluaa olla, hän voi mennä niin pitkälle, että on vain pillua metsästävä teeskentelijä huijari. Kuka haluaa olla teeskentelijä tai huijari?

noora (nimimerkki)

Koskee aloitus tämän palstan miehiä tai ei, sillä ei ole väliä, koska kysymys oli sinun kommentistasi. Joten mietin vain, moniko.

Mies.asia (nimimerkki)

Yllättäen aihe tuli mainintana vastaan myös Evolutionary Psychology -julkaisun tuoreessa artikkelissa Examining the Acceptance of and Resistance to Evolutionary Psychology (PDF) sosiaalipsykologian kohdalla:

"Evolutionary principles are also being incorporated into many social behaviors – and not strictly in an academic setting. David Buss’s (1994) book The Evolution of Desire discussed the evolutionary basis for mating behavior in humans – from dating to sex to marriage and infidelity. But over the past few years, many popular books related to pickup artists have been incorporating the principles that Buss (1994) described into successful dating strategies. Books such as Neil Strauss’s (2005) The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists, as well as several others, have opened many people’s eyes to the use of gaining women’s attention through the activation of many evolutionary principles of attraction.

These principles include demonstrating high social status, displaying a large amount of resources, and maintaining a healthy physical image (as an unhealthy one is associated with disease and sickness). As evolutionary research shows, these behaviors are often characteristic of the dominant alpha male of hunter-gatherer tribes and even chimpanzees (Buss, 1989; De Waal, 1982). These pickup artists also delve into the behavior necessary for successfully approaching and dating women by using social behaviors that we developed in our hunter-gatherer ancestry. Thus, we can see that not only is evolutionary psychology being incorporated into social psychological theories, it is also being used in the actual social world. However, social psychologists still seem to view evolutionary psychology with reluctance and criticism (Kenrick et al., 2005)."

Herra47 (nimimerkki)

46.
...." koska eläinmaailmassa vain vahvat selviävät."

Jatkuvasti evoluutioteoria käsitetään väärin, se ei ole vain vahvimman selviämistä,( toki joissakin tapauksissa sitäkin), vaan ennen kaikkea se on sopeutumiskykyisimmän selviämistä. Tämä óleellinmen ero jatkuvasti unohtuu ihmisiltä.

Ja Pelimiesteoriasta.
Stand-up koomikko Jerry Seinfeld kertoi kerran eräässä lavashowssaan, että miehet rakentavat pilvenpiirtäjiä, siltoja, matkustavat avaruuteen, pelaavat kovia pelejään, kaikki tämä vain tehdäkseen vaikutuksen naisiin. No, pelimiesteoriat tuohon kaikkeen suorittamiseen verrattuna vain oikotien etsimistä, mutta niiden tavoitteena on vain saada nainen sänkyyn.

Mutta entä sen jälkeen ? Mitä sitten? Roskakuskikin voi opetella olemaan vaikka maailman paras pelimies, hän voi taidoillaan saada runsaasti yhden yön seuraa, mutta eiköhän se nörtti silta-insinööri kuitenkin kykene paljon todennäköisemmin perustamaan perheen ja saamaan lapsia.

Kannattaa mieluummin opiskella hyvä ammatti ja saada hyvä asema yhteiskunassa, kuin lueskella pelimiesoppikirjoja.

Olen vakuuttunut siitä, että niissä kuuluisissa loppupeleissä (mikä inhottava ilmaus sinänsä) pelimiehet jäävät häviölle.

Vinski (nimimerkki)

Dorka-anni: "Miehet eivät kykene ajattelemaan maailmaa tai ihmistä muuten kuin seksistisesti koska aivot ovat jumittuneet alapäähän."

Outo käsitys Jeesuksesta tai arkkipiispasta uskovaisella ihmisellä.

Tomi (nimimerkki)

Kun joku kirjoittaa kuin Dorga, tulee mieleen kysyä, onko kyse pahuudesta, tyhmyydestä vai peräti mielenvikaisuudesta.

Jos kyse on mielenvikaisuudesta, pitää vaieta. Jos tyhmyydestä, pitää kertoa ajattelun ja argumentaation säännöistä mahdollisimman yksinkertaisin esimerkein. Jos pahuudesta, pitää haukkua muiden halveksimaksi hylkiöksi.

Sensuroida ei mielestäni pidä, vaikka Daria-annulla kyse onkin selvästi kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Tomi (nimimerkki)

"Stand-up koomikko Jerry Seinfeld kertoi kerran eräässä lavashowssaan, että miehet rakentavat pilvenpiirtäjiä, siltoja, matkustavat avaruuteen, pelaavat kovia pelejään, kaikki tämä vain tehdäkseen vaikutuksen naisiin"

Ja oli väärässä vaikka saattoi vitsikäs ollakin. Suurin osa sivilisaatiota rakentavista miehistä on nimittäin naimisissa.

Voi olla, että miehissä on tuo sivilisaation rakentaminen enemmän geeneissä kuin naisissa "alkuperäisen" näyttämistarpeen takia. Mutta kyllä varmaankin monet muut motiivit, kuten henkilökohtainen kunnianhimo, keskinäinen kilpailu, tarve olla hyvä eli hyvin tienaava perheenisä, ajavat miehiä työuupumukseen asti.

Nämä pelimiesjutut ja niiden haikailu koskevat pientä osaa miehistä. Mielestäni nämä harvat pelimiehet ovat ainakin meikäläisen ympärillä ajautuneet vanhemmalla iällä (40+) umpikujaan. Avioliitot ovat päättyneet ikävästi ja nuoret naiset eivät enää kiinnostu ja vanhemmat eivät omaksutun pelimiesnäkemyksen mukaan kelpaa. Ne, jotka osasivat valita nuorempana terveemmän maailmankatsomuksen, porskuttavat ylivoimaisesti paremmin perheittensä parissa.

Inex (nimimerkki)

#62 Niin mitäpä näitä miettimään, antaa ihmisen olla. Jokainen taplaa tyylillään, Darin tyyli on vihata kaikkia miehiä ja unohtaa kaikki se hyvä mitä miehet parhaimmillaan ovat, se on yhdenkaltainen ajatusmaailma, suppea toki mutta jokaisella on oikeus vihata ketä haluaa.

Bayster (nimimerkki)

Oon miettinyt että mitäköhän tapahtuis jos kaikki miehet lakkaisivat iskemästä naisia ja naisten olisi pakko vuorostaan lähestyä miehiä tai ryhtyä lesboiksi tai elää selibaatissa. Varmaan ruikutuksen määrä olisi melkoinen. Tämmöinen tilanne voisi teoreettisesti syntyä alfa-miesten kuoltua sodassa ja sivareiden ja muiden "hippien" jäädessä eloon. Tästähän voisi melkein tehdä jonkinlaisen tietokonemallin niinkuin noista ilmastonmuutoshommeleista.
Tosin ne olis varmaan luotettavampia.

Dari-anne Suomalainen

61

" outo käsitys Jeesuksesta"

Ei ehkä niin outo kuin äkkiä voi näyttää, koska seksistä sielläkin on kysymys, käänteisesti, sen totaalisesta kieltämisestä ja synniksi, eli vääräksi leimaamisesta.

Alkukristillisistä ajatuksista ovat seurausta esim. luostarit.

Miehet tarvitsevat extreme kokemuksia, muuten ei tunnu missään. Joko tai, paljon tai ei ollenkaan.
Kohtuus ei riitä, koska kohtuus on tylsää, kohtuus on arkista. Kultainen keskitie on kuitenkin ainoa tavoittelemisen arvoinen asia ja arki parasta.
Se pitää oivaltaa ja tehdä siitä kiinnostavia mielikuvia, ainakin omassa mielessään. Levätä arjessa ja kohtuudessa. Niin vaikeaa, mutta aika ongelmatonta ja miellyttävää.

Sanottakoon tasapuolisuuden nimissä, että kyllä varmaan monet miehetkin ovat sen oivaltaneet, tai ainakin iän myötä ovat pakotettuja siihen tyytymään.

Inex (nimimerkki)

#66 Juu extreme kokemuksia saa ihan tahtomattaan kun rupeaa seurustelemaan tiettyjen suomalaisten naisten kanssa, elämä on jännää ja jokainen päivä yhtä seikkailua :D

Käyttäjän denkku kuva
Deniz Söderström

#66 Sinä sen sanoit: "...tai ainakin iän myötä ovat pakotettuja siihen tyytymään".

Onko vaihtoehdoton elämä ylipäätänsä elämisen arvoista?

noora (nimimerkki)

#66 Kun olen seurannut muutamien ihmisten häätouhuilua tässä vuosien varrella, ei ensimmäisenä tule mieleen, että se kultainen keskitie olisi juuri naisten ajattelusta lähtöisin. Saahan rahansa toki polttaa mihin haluaa; rahanmäärästä riippumatta hyvät hääjuhlat syntyvät kuitenkin aivan muista tekijöistä.

Asutko Darianne muuten Orimattilassa?

Inex (nimimerkki)

Mikäpä sen extremeä kuin tekaistut raiskaussyytteet, pettäminen, henkinen ja fyysinen väkivalta, alkoholismista ja mielenterveysongelmista kärsivä lapsiaan sekä miestään pahoinpitelevä nainen.

Tuosta ei monen miehen elämä kovin paljon enemmän extreme menoksi muutu.

Inex (nimimerkki)

Ja muistakaa käyttää kondomia tiettyjen naisten kanssa, niin elämä voi olla vähemmän extremeä, ihan vain vinkkinä näin perjantain kunniaksi.

Lt. Blueberry (nimimerkki)

# 60

Totta. Minun hyvin epätieteellisen mutu-teorian mukaan se johtuu siitä, että käännetään väärin englanninkielinen fraasi "survival of the fittest". Se voi tarkoittaa paraskuntoisen selviämistä, mutta todennäköisempi käännös on "sopivimman selviäminen".

Elämä on uskomattoman monipuolista ja selviäminen ja suvunjatkaminen ei todellakaan ole kiinni lihaksista tai voimista. Monesti jopa päinvastoin. esim. Afrikan rannikolla olevilla saarilla elää minielefantteja, jotka ovat luonnonvalinnan kautta sopeutuneet niukempiin ruokavarastoihin olosuhteissa, joissa "täysikokoiset" ja oletusarvoisesti vahvemmat kuolisivat aliravitsemukseen.

Inex (nimimerkki)

Ja maailman lyhyin pelimiesopas naisille: "Olet vain paikallasi"

Tomi (nimimerkki)

"Miehet tarvitsevat extreme kokemuksia, muuten ei tunnu missään. Joko tai, paljon tai ei ollenkaan."

Ootkos useinkin ollut mies? Mahtaa, muuten, harmittaa, että lähes kaikki filosofit ja uskonnolliset opettajat ovat olleet ja ovat edelleen miehiä. Siis näitä väkivaltaisia paskoja. Siis näitä, jotka ovat taistelleet sotia ja sortoa vastaan. Siis näitä, joiden ajatuksista jopa sinä olet ymmärtänyt pienen murusen. Luulisi päätä särkevän ;-)

Aikuisten oikeasti täytyy sanoa, että nolaat itsesi täällä pahasti ja ilmeisesti omalla nimellä. Häpeät vielä tätä vihaa tihkuvaa seksismiäsi, jos yhtään ehdit viisastua loppuelämäsi aikana. Sitten on myöhäistä. Oksennuksesi lojuvat netissä kaikkien nähtävillä. Sellaisen kuvanko haluat itsestäsi jättää jälkipolville?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Kaikille miehille ei toki ole nykypäivänä tärkeintä saada vakituista ihmissuhdetta, tai perustaa perhettä. Tämän vuoksi tuo +40, jotka jäävät kokonaan ilman sitä ihanuutta, on huono argumentti.

Minä noista alfauroksista en tiedä, kun en ole sellaista ikinä tavannut.
Kaikenlaista johtajaa ja kehonrakentajaa kylläkin, joiden muijat juoksee sitten niiden "Ei toivottujen" perässä. Kai ne naisetkin sitten vain etsii jotain sen "turvallisuuden" vastapainoksi.

Sota-aikana oli tosi kova meno. Silloin tuntui kelpaavan monille naisille vaikka miehittäjät, tai sotavangitkin.

MikkoAP (nimimerkki)

Tomi:"Ja oli väärässä vaikka saattoi vitsikäs ollakin. Suurin osa sivilisaatiota rakentavista miehistä on nimittäin naimisissa.

Voi olla, että miehissä on tuo sivilisaation rakentaminen enemmän geeneissä kuin naisissa ”alkuperäisen” näyttämistarpeen takia. Mutta kyllä varmaankin monet muut motiivit, kuten henkilökohtainen kunnianhimo, keskinäinen kilpailu, tarve olla hyvä eli hyvin tienaava perheenisä, ajavat miehiä työuupumukseen asti. "

Näyttämistarve oli nuorilla miehillä kova, mutta avioiduttua sen korvasi vielä voimakkaampi motivaattori: tulevaisuuden turvaaminen omille lapsille.

Tuo mies.asia:n linkittämä The New Dating Game kuvaa hyvin nykytilannetta.
Menneinä vuosikymmeninä/satoina se, että mies teki tunnollisesti työnsä ja pitkäjänteisesti rakensi tulevaisuutta käytännössä takasi, että hänestä tuli perheenisä.

Nykyisin

a.) nuoret miehet näkevät, kuinka paras naismenestys ei suinkaan ole ahkerilla puurtajilla, vaan röyhkeillä alfoilla, joka innostaa matkimaan alfojen käytöstä -> pelimiesoppien mukaan käyttäytyminen

ja

b.) avioliitosta on tullut miehille erittäin huono diili ja isät ovat lähinnä sylkykupin asemassa, joten

c.) ne, jotka vaativat nuorten miesten käyttäytyvän perinteisen miesmallin mukaisesti eivät tajua (tai eivät halua tajuta), että tuota perinteistä käyttäytymismallia motivoi tuleva perheen perustaminen ja se ei enää ole samanlainen palkinto kuin se joskus ennen oli ja toisaalta toisenlaiset käytösmallit tuovat paremman naissuosion.

bmad (nimimerkki)

Tomas:"Eivät löydettäessä tyhjennä lompakkoa, vaan palauttavat sen koskemattomana, tai lastaa purukumeja ja pastilleja taskuihinsa kun kioskinpitäjä katoaa hetkeksi näkyvistä. Samoin useimmat eivät halua olla valehtelijoita, teesketelijöitä tai huijareita, vaikka voisivat sitä menestyksellä tehdä."

Mutta kun monet miesaktiiveistakin tykkää näiden pelimiesoppaiden
ideoista, niin minkäs teet. Kaikki meidät on kasvatettu "ota minkä saat, ja tarraa kiinni"- ja naiset "seksiä vain rajuille kolleille"-tyyppiseen sukupuolielämään.

Kari Hurtta (nimimerkki)

#28 MHeikka: "… Poikakin, ollessaan noin 2-3 -vuotias meni pöydän alle mököttämään, kun areenalle astui sievä pikku-blondi. Tämä oli vielä niin julma, että kierteli siinä pöydän kulmilla ja ihmetteli, että osaako tuo puhuakkaan. Vaan ei puhunut, tuijotti vain vihaisesti.

Tuskin minusta tulee ikinä mummo."

Eiköhän sitä olle jonkinlaiset mahdollisuudet että 30 vuoden ikään menessä joku hiukan vanhempi neiti löytää hänet.

Niin minullekin kävi :-)

Tor (nimimerkki)

Sex in Cyberspace: Men Who Pay for Sex merirosvolahdella.

The first empirically-based study on the experiences of men who pay for sex, this work presents a significant new source of data. The book is based upon an extensive study of on-line forums in which both the purchasers of sexual services and the workers themselves can exchange information and views - information which is otherwise extremely difficult to obtain.

Tor (nimimerkki)

Hooking Up: Sex, Dating, and Relationships on Campus

Hauska lehti?
Modern Caveman Magazine
http://www.rlsforum.net/magazines/95508-modern-cav...

Allan (nimimerkki)

Voi vittu mitä skeidaa. Kyllähän se se niin on että jos joutuu alentumaan siihen että tarkkailee jotain seisoma-asentoja että olis niinkun Marlon Brando tai muuta tossa esitettyä niin voi unohtaa koko jutun. jos noilla konsteilla saa jonkun mimmin niin sen tyhjäpään olis saanut joka tapauksessa, älykkäät kimmat huomaa tollasen heti ja nauraa sut pois.

Pena (nimimerkki)

#81 Eihän tässä älykkäiden naisten iskemisestä varmaan kukaan puhunutkaan.

Itse olen joskus kadehtinut lapsellisuuttani pelimiehiä, koska ne osaavat ottaa naisesta vain sen oleellisen.

Minulle ei ole ollut ongelmaa löytää naista tositarkoituksella, mutta leikkikaluiksi niitä löytyy huonosti.

Toisin kun monella, minulla on ollut vaikeuksia päästä eroon naisista. Olen liian kiltti, liian tasa-arvoinen, liian menestynyt, liian yllätyksellinen, liian trendikäs.
Mutta en silti ole omasta mielestäni komea.

Ja tunnustan, että olen yrittänyt päästä eroon nykyisestäkin vaimosta, syystä, etten saanut suhteelta enää mitään. Kun olin kuukausikaupalla vittumainen jne., oletin, että vaimo lähtee, mutta toisin kävi, rakastuttiin uudelleen ja kovemmin kuin koskaan. Ja seksiäkin tulee enemmän kuin tälläinen "äijä" enää tarvitsisi.

Siinä meni tulevaisuudensuunnitelmat uusiksi, kun olin jo ajatellut aivan muuta....

Enkä muuten aikonut riidellä lapsista tai omaisuudesta....

noora (nimimerkki)

Arajärvikö se siellä? No niin.

Pena (nimimerkki)

#83 "Siinä meni tulevaisuudensuunnitelmat uusiksi, kun olin jo ajatellut aivan muuta…."

Olisin Noora iskenyt sinut... Mutta se siitä.

Oli muuten miesasiaa tässä ;) Niin pitkälle kuin jaksoin lukea (puoliväliin)

http://tuusitalo.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/16/py...

noora (nimimerkki)

No harmi. :)

Pena, Uusitalosta on pari kommenttia esitetty myös täällä:

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2010/07/...

mielipuoli (nimimerkki)

miestyyppejä
15.12.2007 - 22:41
IIIHAANAA MIES

Tämä miestyyppi on perkaamaton.

Tälle tyypille on ominaista itsensä sisäisesti mieheksi tunteminen, sillä tavalla, että näyttää itsensä maailmalle sellaisena kuin todellisuudessa on.

Ei siis feikkiä eikä leikkiä.

Iiihaanaa miestyyppiä on aivan yhtä monta kuin Iiihanaa naistyypiäkin, jokaiselle löytyy juuri sopiva omalla ajallaan.

Onneksi tämä miestyyppi on suhteellisen yleinen, vaikka joskus huonolla tuurilla törmää vain edellä mainitsemiini tyyppeihin.

Ei kannata luovuttaa ihan vähästä, vaikka siltä välillä tuntuisikin, tämä miestyyppi tulee kyllä joku päivä vastaan.

Näitä miestyyppejä on moneen käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen.

Sopivat iihaanat miehet tai naiset ovat parhaimmillaan juuri sellaisena kuin löydät ne yllättäen suoraan tavaratalosi hedelmätiskiltä.

Ne voivat olla eri ihmisiä eriaikoina, mutta elämä on pääasia ja elämänmyönteisyys toisten ihmisten kunnioittamisen merkeissä on oman ymmärryskykysi rajoissa tavoittelemisen arvoista puuhaa.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
06.08.2007 - 21:27
Toinenmies

Toinenmies on fantasiaa, johon voit ladata kaikkein villeimmät ajatuksesi.

Voit päästellä täysillä ilman rihman kiertämää, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.

Ah mikä unelma ja haaveiden täyttymys.

Sitäpaitsi voit saada kaipaamaasi piristystä seksielämään vakituisen kumppanin kanssa kun on joku josta unelmoida.

Jos olet sadisti niin voit kiduttaa Toistamiestä pihtailemalla ja jos et ole niin…… neuvoksi vain, että paras Toinenmies olisi jo naimisissa oleva naapuri, joka kaipaa myös vaihtelua.

Sitä kautta saattaisit saada myös kokemuksia vaikkapa naapurin rouvastakin jos nyt sellainen sattuu kiinnostamaan.

Mutta jos nyt ei siitä puhuta vaan palataan asiaan, joka on niin, että ikäväkyllä Toinenmieskin on ihminen ja ihmisillä tuppaa olemaan omat ominaislaatuisuutensa, kuten esim. luonne.

Siis Toisestamiehestä saattaa olla haittaa, jos Toinenmies päättää yhtäkkiä ottaa yhteyttä Aviomieheesi. Sitäpaitsi ennemmin tai myöhemmin joutuu tilanteeseen jossa totuus iskee vasten kasvoja ja täytyy myöntää, ettei Toisenmiehen kanssa tullutkaan mistään mitään (ei oikeastaan ollut edes tarkoitus muu kuin vaihtelu) ja on pakko jättää tämä ihana mies.

Suru sydämessa, mutta muistot jää.

Ikäväkyllä Toisellamiehellä ei ole niin kivaa.

Kas kun Toinenmies ei uskalla rakastua moisen kokemuksen jälkeen jonka hänelle annoit. Nimittäin ne ikuisen rakkauden ja perheen jättämisen vannomiset oli tosi tehokkaita.

Intohimo moisessa Toinenmies-suhteessa on sanoinkuvaamaton ihan sen jännityksenkin vuoksi.

No onneksi huomaat pian, ettei Toinenmies ollut sellainen kuin fantasioissasi kuvittelit, joten ei sillä sinulle ole niin kovasti väliä, vaikka välillä omatunto soimaakin siitä valehtelusta ja itsepetoksen määrästä.

Onhan sinulla oma perhe tukena ja voihan Toinenmies aina hommata uuden Varatun-naisen, jos pelkää niin kovasti sitoutua.

Horny (nimimerkki)
mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
05.08.2007 - 21:26

Aviomies.

Kaikki nämä em. miestyypit saattavat tietenki olla naimisissa, mutta kaikkia näitä yhdistää muutama seikka, joten on parasta keskittyä myös siihen hetkeksi.

Naimisissa oleva mies etsii monemoista asiaa.

Sinun kannaltasi ajateltuna ensinnäkin saatat LUULLA olevasi jollain kummallisella tavalla parempi kuin vaimo ja juuri tämä seikka kiehtoo ko. miestyypissä eli paremmuus toiseen naiseen verrattuna.

Valitse tämä tyyppi jos haluat erheellisen illuusion paremmuudestasi.

Totuushan on, ettet ole yhtään sen parempi kuin vaimokaan, mutta vaimo on tylsä ja kaikki on vaimon syytä ja voit tuntea itsesi täydelliseksi.

Ainakin hetken. Naimisissa olevaan mieheen ei kannasta rakastua. Naimisissa oleva mies on aivan yhtä omistushaluinen kuin irtomieskin, mutta nukut vain enimmät yöt yksiksesi ja aikaa saat silloin kun se sopii Aviomiehelle ja ainoastaan vain silloin.

Sinun pitää opetella kylmäverisyyttä ja ottaa seuraksesi jokin muu miestyyppi lisäksi, ettet pitkästy tai ettei sinusta tulee itkuisaa naista katsomassa pihatielle, että milloin se rakas sapuu.

Joskus Aviomies elää nk. avoimessa parisuhteessa.

Avoimessa parisuhteessa kummatkin puolisoista elävät omaa elämäänsä omalla tavallaan.

(SIIS Ovat vannoneet ikuista rakkautta ja perheen perustamista.)

Avoimessa parisuhteessa on aina mahdollisuus rakastua johonkuhun toiseen ulkopuoliseen, mutta ainoastaan omaa siippa rakastetaan pitemmällä tähtäimellä.

Saattaa kuulostaa oikein mukavalle vaihtoehdolle ja joskus onkin..mutta älä erehdy rakastumaan avoimessa parisuhteesa olevaan Aviomieheen, koska saat jäädä yksin itkemään kun tulee tosipaikka.

Aviomies tietenkin haluaa juuri sitä rakastumista, koska on arjen uuvuttama ja sinä tunnet itsesi hetkeksi pelastajaksi. Hänelle se on vain leikkia, mutta sinulle joka haluaisit jo asettua jonkun kanaloon pitemmäksi aikaa tämä seikkailu ei ole oikea.

Hellyyttä kyllä saa mutta siihen se jääkin.

Aviomies elää omassa kuvitteellisessa pilvilinnassaan ja rakentelee ihmekuvioita tilanteen mukaan haitaksesi esim. mustasukkaiset tekstiviestit sekä puhelut kun olet treffeillä juuri tapaamasi mahdollisen ihastuksen kanssa.

Hankaluuksia ei tietekään olisi muuten, mutta ihastus kun saattaa säikähtää moista puhelinrumbaa ja tuntemattomalle komistukselle on vaikea selittää moista Aviomies kuviota.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
04.08.2007 - 21:25

Vanhempimies

Tämä on nyt suhteellinen käsite ja jokaisella on omat rajansa ja riipuu jälleen ihan omasta iästäsi. Mutta jos on 35-vuotias ja mies on 50-vuotias niin ikäeroa on mahdollisesti liikaa.

Harmaat hapset ei ole kauhean seksikkäät ja riippuva vatsanahka voi tuntu 35-vuotiaasta epänormaalille ja huomaa, että erektio voi olla jo hieman löysä, joten jos löysempi kanki kelpaa niin mikäs siinä.

Ei kun kokeilemaan.

Jos vielä sattuu niin, että tämä Vanhempimies on sitten säilynyt siten, ettei ole katkeroitunut niin voipi olla, että kiinnostus voi kuitenki herätä ja kaikesta huolimatta tähän vanhempaan mieheen saattaa vaikka hetkellisesti rakastua.

Vanhempimies on siitä ihana, että kokemusta löytyy vaikka kuinka paljon ja monelta saralta.

Ei tarvii kaikkea selittää ja tilaakin saa henkisesti.

Ikäväkyllä Vanhempimies kokee usein rankasti vanhuutensa uuden nuoremman siipan rinnalla ja saattaa heittäytyä omistushaluiseksi, eikä ne harrrastuksetkaan ole aivan samalla aaltopituudella, kas kun ei kiinnosta se pommisuojien tutkiminen tai se mitä 60-luvulla tapahtui, kun ei ollut itse vielä edes syntynyt.

Sängyssäkin voi olla kivaa juuri sen kokemuksen takia, jos mies on pitänyt kehostaan huolta. Mutta siinä vaiheessa kun tajuaa, että autossa soikin lapsuuajan musiikkia hittibiiseinä, niin tulee mieleen iskä ja halut katoaa sen saman tien.

Pakoreitti kannattaa etsiä huolellisesti etukäteen. Sillä näillä vanhemmilla miehillä on kokemuksen tuomaa varmuutta, jolla he osaavat sitoa itseensä kiinni nopeasti ja tehokkaasti

Naama (nimimerkki)

No - on. Ainahan sitä voi kokeilla, jos siltä tuntuu.
Eihän ole mikään pakko yhtyä geimiin, voihan siinä toimia ikäänkuin talent-tuomarinakin :)

Eri asia on sitten se, että jos opeteltu rooli ei irtoo uskottavasti, silloin herää epäilys että se mitä mies tavoittelee on vain "to score", ja silloin rupeaa vaistomaisesti kalkyloimaan riskejä vertaamaan niitä mahdolliseen nautintoon.
Yleensä kalkyyli päätyy negatiiviseen tulokseen.

Joo - asenteeni sopii kyllä näköjään siihen seksuaalisen markkina-arvon teoreemaan että naisen arvo alentuu monista seksisuhteista, mutta eipä se pelimiehenkään peli ei ole useinkaan ihan aidon tapauksen vertainen.

Epäreilua pelimiehen touhut oli/on siihen maailmanaikaan kun ei ollut ehkäisyä..

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
03.08.2007 - 21:25
Nuorempimies

Nuorempimies on ihana adonis.

Nuorempimies tarkoittaa tässä jotain alle kymmenen vuoden ikäeroa (Riippuu nyt aivan sinun omasta iästäsi).

Seura tuntuu ihanalle ainakin hetken. Tuntee itsensä nuoreksi ja todella himoituksi jälleen.

Pahajuttu on, että Adoniksellakin on tunteita ja juuri nämä nuoret miehet ovat kokemattomuudessaan niitä jotka rakastuvat aivan päätäpahkaa ja tulisesti.

Niistä on vaikea päästä eroon ja on aika ikävää kuunnelle sitä ruikutusta tai saati sitten suhteen kestäessä sitä miten joku Bändi Y soitti sitä ja tätä, kun tekisi mieli sanoa,että missäs se adoniksen herkkutikku viipyy tai pannaanko nyt vai heti.

Pitää siinä sitten kuunnellä millaista oli kun mutsi sanoi niin ja näin ja ajoittain tuntea piston sydänalassan kun miettii "miehen" ikää.

Jos käy niin hyvä tuuri, että nuori mies on hieman kypsempi ajatuksiltaan niin kokemattomuus tulee esteeksi, kun poika ei erota kurkkua kesäkurpitsasta ruokaa laitettaessa.

No, sängyssä voi tietenki opettaa ja ottaa ohjat käsiinsä, mutta ei oikein huvittaisi istua pussikaljalla joenpenkalla.

Ei oikein huvittaisi selittää, että pitää puhu tunteista.

Eikä oikein huvittaisi olla se ensimmäinen jonka kanssa kortsu meni rikki tai jonka kanssa halutaan heti kymmenen lasta ja naimisiin seuraavana kesänä, kun itse miettii miten sitä omaa uraansa tai itseään kehittäisi.

mielipuoli (nimimerkki)

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:36
T- mies

T- miestä ei saa sekoittaa väkivaltaiseen mieheen, vaikkakin näillä kahdella miestyypilläa saattaa olla päällisinpuolin ja pinnalisesti katsottuna samankaltaisia piirteitä.

T-mies on testosteroiinin täyttämä kaveri, joka puskee otsansa hiessä tiensä läpi vaikeuksien. Naisia kohtaan tämä tyyppi käyttäytyy hyvin suojelevasti ja auttavaisesti, niin kauan kuin tuntee, että nainen on sen arvoinen (siis ko. miehen mielestä). Ikäväkyllä tämä tyyppi ei osaa olla pelkkä hyvä kaveri, vaikka joutuukin siihen asemaan alvarinsa.

T- mies on itseasiassa tavallaan iso nallekarhu.

T-miehen käsipuolessa naisen ei itse tarvitse eikä hän useinkaan myös halua tehdä mitään fyysisesti vaativaa.

Riittää kun leikkii avutonta sopivissa kohdissa.

Tämä miestyyppi onkin oiva ratkaisu laiskalle, anteeksi siis, fyysisesti kovasti heikolle naiselle, joka tarvitsee apua auton renkaiden vaihdossa, eikä hehkulamppukaan vaihdu liiallisen ponnistelun vuoksi itsenäisesti.

Sängyssä T-mies on se joka ottaa, eikä suostu otetuksi, joten seksi saattaa aktiivisemmalle naiselle olla ikävystyttävää jyystämistä. Sisään-ulos 5 minuuttia meiningillä.

Useinkaan tämän miestyypin omistavat naiset, eivät edes erityisesti ymmärrä hyvän seksin päälle ja ovatkin hyvin myöhäiselle iälle asti naiiveja seksuaalisesti, eivätkä löydä helposti todellista naisen henkeään.

T-mies tarvitsee kokoajan tekemistä ja jutustelu pysyy mukavasti "kuka leikkasi nurmikon ja kuka keittää kahvia tasolla" Tälle miestyypille on tärkeää roolien jakaminen perheolosuhteissa, vaikka hän väittääkin olevansa hyvin tasa-arvoinen.

Tämän miehen suusta kuulee usein seuraavan kaltaisen lauseen "miehet ovat luonnostaan miehiä ja naiset ovat luonnostaan naisia ja siksi niin tai näin."

T-mies ei siedä pohjimmiltaan omatoimisia naisia ja vähintäänkin hämmentyy kohdatessaan moisen kummajaisen.

Siinä on tarpeeksi omatoimisuutta ja feminismiä kun vaimo käskee tiskata ja hoitaa lapsia sillä välin kun käy töissä toisella paikkakunnalla päivisin.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/ GROTESKIA
17.07.2007 - 21:07
"Pieni"mies ja "Iso"mies

Nämä kaksi tyyppiä ovat siksi samassa, koska ongelmat ovat oikeastaan samat molempien tyyppien kanssa vain päinvastaiset.

Puhun nyt kaikenlaisesta pienuudesta ja isoudesta, mutta ainoastaan fyysisestä.

Sanottakoon näistä tyypeistä sen verran, että jos on tallin avain niin ei sillä korurasiaa vakuuttavasti aukaista ja jos on korurasian avain niin ei sillä ole tallin oveen kunnolla vaikutusta.

Näissä miehissä on vain se hyvä puoli, että he itsekkin tietävät isoutensa tai pienuutensa (ainakin yleensä) ja ovatkin juuri sen takia mielikuvitusrikkaita lukkojen käyttäjiä, joten oikeastaan puutteet korjautuu toisilla eduilla.

Koska joskus voi olla niin, että sellainen miesyksilö jolla on joka reikään sopiva yleisavain, ei sitten osaakkaan esim. tiirikoida käsillään, suullaan tai muuta kuin yhdestä suunnasta.

Joten uskoisin, että päittäin menee edut ja haitat.

Jos pitäisi valita jompikumpi, niin liian iso vai liian pieni niin..yllätys yllätys valitsisin liian pienen, koska sillä ei satu vahinkoja ainakaan.

Mutta täytyy nyt kyllä paljastaa, että sen näkee käytöksestä kenellä on pieni ja kenellä on iso meisseli. Kas, kun pienen omistaja on monesti kova poika treenaamaan ja muuten pitämään itsensä isona ja sellainen jolla on iso meisseli on yleensä aika tavallinen talliainen.

Sellainen hiljaista itsevarmuutta uhkuva kaveri.

"Ei sitä voi tietää millaisia välineitä kukanenkin kantaa takkinsa alla" väitti joku mies, mutta voin sanoa, että voi sen tietää jos osaa tarkkailla merkkejä.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALISESTA TASA-ARVOSTA
16.07.2007 - 21:05
MIESTYYPPEJÄ

Väkivaltainen mies.

Otetaan nyt heti kärkeen tälläinen rankka aloitus. Lupaan, että kevenee myöhemmin. Mutta on ensin pakko käsitellä tämä alta pois, joten täältä se tulee.

Tässä pahin skenaario.

Jos naisena alkaa käyttäytyä niin kuin haluaa., niin siitä saa hyvin äkkiä jollain tavalla nokilleen ja pahimmassa tapauksesa pahoinpidellään siitä hyvästä ( mielestäni pahoinpitely sisältää sanana myös raiskauksen ja henkisen väkivallan)

On aika ikävä tilanne, että pitäisi aina tietää jo etukäteen haluaako harrastaa seksiä vaiko eikö. Kas kun nainen ei voi raiskata, niin paha on sanoa ei jos toinen vaan sanoo,että joo ja että jos toisen mielestä ei tarkoittaa kuitenkin, että joo.

Harvemmin sitä naisena pärjaa edes laihalle ja hintelälle miehelle, jos tulee käsirysy ja se on ihan puppua jos joku väittää muuta.

Ja hulluinta on, että on olemassa raiskausasteikoita.

Lievä- raiskaus on varsinkin aika outo käsite.

Tottahan tajuan, että ko. lain tarkoituksena on saada tuomittua myös se, että on esimerkiksi uhkailemalla pakotettu SPY:hyn tms, mutta silti kuulostaa aika rajulle.

Tämä väkivalta asia on ikävä kyllä asia mikä nousee esille tässä yhteydessä, kun puhutaan seksuaalisesta tasa-arvosta, vaikka väkivalta seksin avulla ei olekkaan seksuaalisuutta niin siinä kuitenkin käytetään välineenä sukupuolisuutta.

Em. on tietenki ääriesimerkki mutta ei mikään erityis erikoinen erityisyys.

Väkivaltainen mies ei teidä normaalin naisen seksuaalisuudesta mitään.

Jos olisi valta niin hirttäisin palleista moiset paskat.

mielipuoli (nimimerkki)

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:30

Reviirimies.

Miehet voi käydä omistushaluisiksi ja useinmieten jostain syystä käyvätkin lähes aina.

Omistushalulle on kyllä monta keinoa miten sitä voi toteuttaa nalkuttamisen, epäilyn, tilille vaatimisen ja suoran mustasukkaisuuden lisäksi.

Esim. aika harva mies menee toisen miehen "tontille" eli jos kaksi kaverusta on kiinnostunut samasta naisesta miehet voivat jopa päättää kumpi "saa" olla sen naisen kanssa.

Se, että kenestä kohde on kiinnostunut on aivan sivuseikka.

Joten voi synty pitkään kestävä tilanne jossa ei toivottu henkilö vain roikkuu ja roikkuu perässä vaikka mitä tekisi.

Sitten kun asia menee tarpeeksi pitkälle, niin voi yrittää hommata lähestymiskieltoa, mutta poliisi (useinmiten muuten hänkin mies) kehoittaa ensi tilassa sopimaan asian ja sanoo, että naisen on parasta häipyä esim. työpaikalta, jotta asia saataisiin ratkaistua.

Joten luovuttaa pitäisi tai tulee vaikeuksia.

Mutta ei kannata antaa periksi.

Se vain, että joutuu mahdollisesti sen takia väkivallanpelon alle, mutta rakkaat siskot, SISKOT HYVÄT, ei kannata antaa periksi.

Sitkeästi vain omalla paikalla ja omasta tahdosta.

Reviirimiehiä on myös toinen alalajike joka on seuraava.

Jos kaksi miestä (voi olla useampikin) eivät tunne toisiaan sattaa syntyä tappelu, jossa hakataan toista, omistushalun puuskassa, aivan tosissaan ja pahimmilaan kuvitellaan, että naisesta on jotenkin mukavaa tai imartelevaa katsella vierestä, kun kaksi körilästä pieksää toisiaan hengiltä.

Naisen kiinnostuksella ei tietenkään ole mitään merkitystä.

Ainoastaan sillä, että voi pieksää toista miestä ja omistaa toisen ihmisen kokonaan täydellisesti ja ikuisesti.

AAMEN.

Reviirimieheen on hankala rakastua, mutta joskus voi niinkin käydä, jos joku kummallinen, epätodellinen turvallisuuden tarve, on riittävän suuri.

Reviirimies ei päästä ketään reviirilleen ja pitää huolen siitä, ettei kukaan myös poistu reviiriltä. Reviirimiehelle ei huvita antaa tai häneltä ottaa mitään.

Ei rakkautta, ei seksiä, ei yksinkertaisesti mitään, koska reviirimiehen seurassa tukehtuu hengiltä.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/ GROTESKIA
19.07.2007 - 21:09
Jeesusmies

Jeesusmies on henkilö joka uskoo todellakin olevansa kaikkien naisten pelastaja.

Jeesusmiehen kuuleekin usein sanovan, että "Antakaa kaikkien naisten tulla tyköni..jne." Jeesusmies ei käytä aikaa tutustuakseen pelastettavaansa, vaan tekee oikopäätä lopulliset johtopäätöksensä kyseisestä lampaasta ja alkaa välittömästi pelastaa uhri parkaa.

Se on aivan eri asia onko uhri todella uhri vai onko uhri sitten kuitenkin Jeesusmiehen uhri, sillä ei ole mitään väliä.

Jeesusmies on lukenut kaikki Freudista Jungiin ja kaiken mahdollisen siltä väliltä. Jeesusmies on itseoppinut kaikkitaituri.

Jeesusmies ei kuitenkaan ole poliisi, lääkäri, palomies, psygologi tms. vaan hän on mahdollisesti taidemalari tai kuvanveistäjä tms. hieman boheemi ja muita parempi.

Jeesusmiehellä on valtavan suuri tarve puhua toisista ja keskittyä toisiin.

Kuten sanottu kaikki johtopäätökset syntyvät kuitenkin kuin tuulesta, eikä niillä ole välttämättä mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Jeesusmies tutkii ja tarkastelee potilastaan ja vetelee johtopäätöksia aina kulloisenkin oman mielentilansa mukaisesti.

Jeesusmiehestä on juttuseuraa yllinkyllin ja alkuvaiheessa saatatkin erehtyä luulemaan, että olet tavannut todella erilaisen miehen, joka pystyy aistimaan ja tulkitsemaan ympäristöään herkästi.

Totuus on kuitenkin toinen.

Jeesusmies pystyy kyllä tulkitsemaan, mutta ainoastaan itsensä kautta ja oman kokemusmaailmansa siivittämänä.

Kaikelta muulta hän sulkee korvansa.

Täytyy tässä kuitenkin mainita, että Jeesumies paranee vanhetessaan, koska Jeesusmiehelle tulee elämänkokemusta ja sitä kautta todellista ymmärrystä.

Yhteiselon alkutaival saattaa kuitenkin olla henkisesti loppujenlopuksi aika yksinäistä puuhaa.

Jeesusmieheksi tullaan ei synnytä. Jeesusmiehen elämän alkutaival on ollut kivikkoista ja hän onkin koko lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt hoitamalla vanhempiaan esim. sairauden tai alkoholismin takia.

Ikäväkyllä tälle miestyypille on syntynyt näissä olosuhteissa myös vakavia vaurioita, jotka näkyvät seksuaalisella alueella monenlaisena erilaisena perversiona ja nyt en puhu mistään pienestä vaan ihan kovan luokan jutuista. Jätän niiden kuvittelemisen kuitenkin lukijoiden oman arvelun varaan.

mielipuoli (nimimerkki)

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:29

Kameleonttimies (lievä versio)

Kameleonttimiehestä on olemassa aivan oma lajikkeensa, joka ansaitsee oman, itselleen omistetun, kirjoitelman.

Kameleonttimiehen lievempi versio on myös loistava tulkitsemaan sinua joka käänteessä.

Tämä tyyppi ei varasta omaisuuttasi tai muuta sellaista näkyvää.

Tämä mies on nimittäin huijari tunnetasolla.

Tämä mies nauttii tunnehuijauksesta, toisin kuin Pelimies, joka uskoo itsekkin rakastuvansa kaikkiin naisiinsa ja jolla on lopulta pohjimmiltaan äärimäisen huono itsetunto.

Kameleonttimies, sitä vastoin, ei itsekkän usko rakastuvansa, vaan ajattelee kaikkien rakastavan häntä.

Oikeastaan hänellä on aivan loistava itsetunto, kun sitä tarkastelee sen valossa, että mitä Kameleonttimies ajattelee itse itsestään.

Tunnehuijaus ilmenee siten, että SINÄ tunnet tulleesi hyvin ymmärretyksi, mutta kuitenkin mielessäsi jäytää joku kumma aavistus siitä, että kaikki ei ole okei.

Kun huomaat huijauksen on jo myöhäistä, sillä Kameleonttimies osaa puhua sinut ympäri vaikka jäisi housut kintuissa kiinni.

Hän vakuuttaa syyttömyyttään ja uskoo itsekkin, että muut uskovat kaiken mitä hän sanoo.

Älä rupea tyhmäksi ja sekoile tallaisen miehen kanssa.

Kameleonttimies on hyvin hyvin itsekäs.

Jos hän ei saa sitä mitä haluaa, ehdoitta, hän häipyy huijaamaan jotakuta toista.

Kameleonttimies on se joka pettää, kaikella tavalla, silmääkään räpäyttämättä.

Kameleonttimies "rakastuu" naiseen jota saa parhaiten jymäytettyä ja josta on kulloisessakin elämäntilanteessa eniten hyötyä.

Kameleonttimies voi kuitenkin olla loistava rakastaja, sillä hän osaa myös sillä tasolla täyttää kaikki toiveesi.

Jätä kuitenkin asia siihen, sillä ei kannata nähdä enempää vaivaa.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO /GROTESKIA
21.07.2007 - 21:10
SEKSUAALINEN TASA-ARVO

Kameleonttimies

Kameleonttimies on arveluttavaa seuraa, sillä koskaan ei voi tietää mikä on totta ja mikä valhetta.

Tämä miestyyppi sopii silloin kun haluat itsellesi nk. ymmärtäjän.

Tämä mies ymmärtää kaikki syvimmät tarpeesi ja toiveesi. Tämä mies on tavallaan unelmiesi mies.Toteuttaa ne vaivatta. Nopean tehokkaasti.

Voit hetken erehtyä kuvittelemaan, että nyt osui kohdalle elämäsi mies, mutta ei.

Se ei ole totta.

Kameleonttimies on hyvin, hyvin epävarma ja saattaa piilotella ja salailla jotain todella järkyttävää salaisuutta, kuten sitä, että on terroristi, murhaaja, huumeidenvälittäjä tms.

Siis rikollinen. Criminale, rikollinen! Usko jo rakas ystävä.

Tai sitten hän piilottelee jotain kaameaa perhesalaisuutta kuten insesti, pedofilia, väkivalta tms.

Joten samalla, kun annat sydämesi, saatat antaa myös ihan kaiken mitä omistat, vaikka se olisi vain isoäidiltä perimäsi polkupyörä.

Kameleonttimies ei luota kehenkään, ei missään olosuhteissa, vaikka siihen olisi aihettakin.

Kameleonttimiestä on vaikea tunnistaa, mutta tarkkaavainen miestenmetsästäjä kyllä erottaa Kameleonttimiehen tavallisista ja suhteellisen vaarattomista muista miestyypeistä jo silmien asennon perusteella.

Nimittäin Kameleonttimiehellä toinen silmä, yleensä vasen, harottaa 20 astetta oikealle

Siis se on vähän, mutta kutenkin juuri sen verran, että tarkkaavainen katsoja sen huomaa. Luota aisteihisi.

Tästä miestyypistä ei puutu jännitystä ja siksi onkin kehittynyt aivan oma naislajinsa joka haravoi juuri nämä tyypit hoteisiinsa.

Sivuhuomautuksena sanon, että nämä naiset kirjoittavat jopa Jack the Ripperille rakkauskirjeitä ja uskovat sähkötuolin edessä seisovan miehen vakuuttelut syyttömyydestä.

Sinä, tavallinen lukija, pysyttele ainoastaan näissä muissa tyypeissä joista kerron.

Tämä on ainoa tyyppi, joka kannattaa jättää kokonaan laskuista pois, vaikka onkin totta, että tällä miehellä on ollut ilman sinua vaikeaa ja hän ei pärjää ilman auttavaa kättäsi.

Horny (nimimerkki)

Ja mitä mielipuoli hakee tällä copypastehelvetillä?

noora (nimimerkki)

Jaha, mielipuoli on jättänyt parinhakuilmoituksen sitten Henkan palstalle :)

Aika pitkä tuo on, kannattaa tiivistää. Miehet tykkäävät mennä nimittäin usein suoraan asiaan :)

mielipuoli (nimimerkki)

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:26
Jahtimies

Jahtimies jahtaa, niemensä mukaisesti, naisia.

Jahtimiehestä on olemassa lieviäkin versioita, mutta heistä ei kannata kertoa, koska he ovat juuri niitä miehiä joita kaikki naiset karttelevat.

Jahtimies ei ole kiinnostunut naisesta joka on helposti saatavilla ja siksi useinkin jahtaa sellaisia naisia jotka eivät todellakaan ole kiinnostuneita ko. miestyypin seurasta ja ne naiset jotka ovat kiinnostuneita tästä miehestä eivät koskaan voi saada tätä miestä, elleivät ymmärrä leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.

On vain aika raskasta olla tavoittamaton kokoajan. Sillä muuten mies katoaa jahtamaan jotakuta muuta.

Ironista on, että juuri tälle miestyypille sopisivat nimenomaan parhaiten ne naiset jotka hän saisi helpoiten, mutta ei kiinnosta.

Jahtimies on se joka haukkuu hienoista selluliittiasi omasta hyllyvästä ihramahastaan huolimatta.

Jahtimies on se jolle pornofilmit ovat pakkomielle ja jonka mielestä viha kasvoillaan vääntelehtivä ja ähkivä pornostara nauttii seksuaalisuudestaan.

Jahtimiehen voi siis saada vain nainen joka ei todella rakasta tätä miestä, vaan pysyy ihan oikeasti tavoittamattomana jopa vuosia ja vuosia.

Frigidit naiset suosivat tallaista miestä ja Jahtimies suosii frigidiejä naisia ihan sen takia, että frigidiys pitää yllä tämän miestyypin mielenkiintoa.

Jahtimiehen valitsevatkin usein sellaiset naiset, jotka ovat aivan hukassa itseltään kaikella tavalla.

Tämä miestyyppi on hyvin onneton, koska rakkaus on aina vain saavuttamaton haave ja jokainen hameenhelma tavoittamaton lupaus rakkaudesta.

Jahtimiehestä saattaa kehittyä pahimmillaan kyttääjä, joka vaanii, vähintään ilmestymällä naista jokapaikassa.

Nämä Jahtimiehet eivät yleensä kuitenkaan ole väkivaltaisia tai mitenkään pelottavia.

Päinvastoin.

Onneksi!

Mutta Jahtimies on se luuseri nurkassa, jolle sattaa vahingossa jonain päiväna sanoa "Hei kiva ilma tänään." ja epäonnekseen sen ainoan sanan takia joutua vuosien piinaan.

Jahtimiehen yleensä tunnistaa siitä, että hän alkaa todellakin ilmestyä yhtäkkiä lenkkipolullesi, kotiovellesi, työpaikallesi, lähikauppaasi ja kurkistaa jopa kempparissa hyllykön takaa Ralph Laurentin hajuvesiä suihkutellen.

Ihan minne vain kuljetkin Jahtimies on siellä.

Hän ei välttämättä tuppaudu seuraasi, vaan "törmäilee" sinuun aina sopivan paikan tullen.

Jahtimies vain innostuu kun yrität selittää, ettei kiinnosta.

Jahtimies pitää sitä jonkinlaisena kutsuna.

Jahtimies on se joka lähättää puhelimeesi ja jättää kotiovellesi mustat piikkikorkosaappaat siinä toivossa, että toteutat hänen fetissinsä.

Jos laitat Jahtimiehen tilille em. tekemisestä, niin hän väittää ostaneensa kengät itselleen, omaan käyttöön, vaikka kengän numero olikin 38 ja hänellä on 45 kokoinen lapio alaosastossaan.

Siinä onkin oikein riemastuttava näky, kun Jahtimies todistaa vilpittömyyttään sinulle survomalla em. kengät varpaan kärkiinsä ja tepastelee sitten jäykistynyt hymy naamallaan pitkin pihamaatasi.

Jahtimies on se joka ei osaa luovuttaa vuosienkaan kieltäytymisen jälkeen, vaan saa aina jostain, kuun nousemasta, sytykkeen saapua uudestaan ja uudestaan kotiovellesi, työpaikallesi ja harrastuksiisi vaikka olisi tapahtunut mitä.

Jos menee oikein pitkälle, niin nainen pyytää tai muuten saa apua miespuolisilta ystäviltään Jahtimiehen taltuttamiseksi.

Ikäväkyllä ja valitettavasti on niin, että Jahtimiestä voivat toiset miehet hakata ja opettaa vaikka kuinka paljon.

Se ei auta.

Se on Jahtimiehelle vain äärimmäinen todiste rakkaudesta naiseen.

Jahtimies saattaa lopettaa jahtaamisen vaikka muutamaksi vuodeksi, ainakin siksi aikaa kun jahdattu nainen alkaa seurustella tai menee vaikka naimisiin.

Jos käy niin, että nainen palaa joskus takaisin "markkinoille" Jahtimies aloittaa jahtaamisen uudestaan ja uudestaa.

Tämä tyyppi on siitä hankala, ettei Jahtimiehen touhuihin oikein puututa ja niihin on oikeastaan aika vaikea myös puuttua.

Poliisillekkin on vähän vaikea selittää, että

"…..ei kun se on aina siellä K-Marketissa kun käyn siellä ja sitten se on jokapäivä samaan aikaan pyykkituvassa, lenkkipolulla ja samassa kampaamossakin se käy samaan aikaan.

Minä olen kyllä luullut aina , että miehet käy Parturissa, mutta ei kait ne sitten käy..Ei kait se mikään transvestiittikaan mun mielestäni ole…ai niin no ei se mitään tee, mutta kun se on ihan oikeesti aina samoissa paikoissa. Kyllä se näin viiden vuoden jälkeen alkaa tuntua aika vaivaannuttavalle.Eikö sille nyt ihan oikeesti vois mitään tehdä?"

Saa kait sitä mies harrastaa ja käydä kaupassa. NIIIN, ettäs tiedät.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
23.07.2007 - 21:12
Pelimies

Pelimiehet on sitten erikseen.

Pelimies pelaa ja itse pelaaminen on tavoite.

Pelimiehellä on useita pelin kohteita, jopa yhtäaikaa.

Tämä miestyyppi saattaa hurmata monella tavalla riippuu aivan kohteesta, joskus vitsillä, toisinaan älyllä, ihan mitä kohde vaatii kussakin tilanteessa.

Mutta varmaa on, että Pelimiehelle peli on itsetarkoitus.

Pelimies tietää, että kaunista naista pitää sanoa älykkääksi ja älykästä naista kauniiksi.

Siten homma on hoidettu kotiin ennemmin tai myöhemmin.

Pelimies kyllästyy helposti, jos et jaksa viihdyttää kokoajan.

Pelimieskin kuitenkin saattaa rakastua, jos kohdalle sattuu tosi nainen eli sellainen nainen joka ei suostu objektiksi, vaan ottaa itselleen nautinnon sellaisena kuin nainen vain voi sen ottaa.

Itseasiassa Pelimies on sukua Pehmomiehelle, koska Pelimies osaa samaistua naisiin ja tuntee jonkilaista yhteenkuuluvuutta nimenomaan naisten kanssa ja juuri se tekee pelimiehestä kiehtovan naisten silmissä ja kuten sanottu Pelimies itsekkin uskoo rakastuvansa jokaiseen naiseensa.

Pelimiehella on harvoin mieskavereita.

Pelimiehellä tuntuu olevan tunnetasolla ongelmia. Siksi tosinainen on harvoin kiinostunut pelimiehestä kovin pitkään.

Miehen kun pitäisi antaa niitä tunteita, eikä vain ottaa ja odottaa niitä tunteita.

Pelkkä …seksi ei riitä.

Joskus Pelimies avioituu.

Pelimiehen kanssa on vaikea olla aviossa, koska pelimiehellä on aina naisia, joka paikassa ja joka sormella.

Aika harva tietää, että pelimies ei useinkaan ole kovinkaan komea mies, vaan pelimies on pelin taituri, joka osaa vetää oikeista naruista

Ps. jätetään tämä copypaste "helvetti" sitten tähän pelimiehen kohtaan :)

mielipuoli (nimimerkki)

haahaa..Noora ;)

Henry Laasanen

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9202540

"näissä laasasfaneissa ärsyttää varsinkin se, että he lukevat kyseisen hemmon juttuja kuin raamattua, eikä tule mieleenkään ajatella kriittisesti mitä hän sanoo. laasanen on saanut faninsa näkemään maailman ja ihmiset aivat mustavalkoisena ja yksilöllisyys unohtuu kokonaan. sen lisäksi, kun kerran nämä fanit usein ovat ATmiehiä eikä heillä ole paljoa kokemusta naisista, heidän mielikuvansa naisista ja maailman menosta perustuu laasasen kirjoituksiin ja pornoon. sanoisin että noilla eväillä on erittäin vaikea tuolla elävässä elämässä ajatella ja käyttäytyä kuin ihminen ihmiselle."

Inex (nimimerkki)

#105 Oonko mä fani, anna nimmari :D

Inex (nimimerkki)

#105 Tulis toikin täti tänne räksyttää, niin voitaisiin ruveta keskustelemaan.

Eli ainoa mikä feministeissä ärsyttää on se, että he lukevat feministisiä totuuksia, eikä tule mieleenkään ajatella kriittisesti mitä he sanovat.

Tomas (nimimerkki)

#106. Et ole fani. Me olemme opetuslapsia.

Inex (nimimerkki)

#108 En ole uskovainen eli menetetty tapaus toisinsanoen, minut voi määritellä Dr Phill sanoin tämä pelimies touhu tarvitsee sankarin eli naisen joka ymmärtää antaa :D

jeremias t (nimimerkki)

Meitsi on ainaki fani. Haters gonna hate.

Vaikka toki internetkommentaattori no. 349618953:n disautus murskaa maailmani.

:)

mielipuoli (nimimerkki)

No laitetaan sitten loputkin niin kait joku tajuu jotain..jos tajuu

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:25
Panomies

Panomies on todellinen miesten aateli perinteellisellä tavalla.

Panomies haluaa panna kokoajan.

Ajattelee panemista alituiseen ja sanookin sen vähän väliä muutamalla murahdusta muistuttavalla äännähdyksellä.

Parhaimmillaan Panomies osaa laittaa penikseensä kaiken tunteensa ja on lisäksi siinä hommassa taitava mailan käyttäjä kaikin puolin.

Mukavaa on, juu.. u, niin kauan kuin haluaa olla kokoajan fyysisesti kontaktissa.

Panomies on helppo ja kiihottuu jo kun sanot kananmuna.

Sinun pitää ottaa huomioon, että kananmunahan on siis soikula ja etäisesti muistuttaa, tiedät kyllä mitä ja jos sinä et tiedä niin Panomies kyllä tietää, joten kysy.

Panomies selittää sen hyvikin elävästi muutamalla käden kouraisulla haarojen välistä.

Panomiehessä on se huonopuoli, että Panomies ei osaa useinkaan puhua, vaan kaikki mitä Panomies ajattelee pitäisi osata tulkita lihasten värähtelystä.

Panomies on hyvin tarkka ulkoisesta olemuksestaan ja fysiikansa pystyvyydestä ihan tietystä syystä, nimittäin Panomies on oikea työjuhta ja rakastaa kaikkea fyysistä.

Panomiehen tunnistaakin usein leveistä harteista ja Neanderdaalimaisesta otsanmuodosta.

Varoitan, että voi olla pitemmänpäälle väsyttävää olla kokoajan hereillä henkisesti ja fyysisesti, niin että jaksaisi tulkita ja tulkita.

Panna ja panna ja vielä oikein kokoajan ja jatkuvasti sekä oikeassa asennossa joka kerta, koska nimittäin Panomies suuttuu jos hänet tulkitaan väärin.

Kun ja jos tulee hankaluuksia Panomiehestä voi äityä ärtyinen tavaroiden viskelijä.

Panomies osoittaa kaikki tunteensa panemalla, joten saatat joutua noloihinkin tilanteisiin toisinaan.

noora (nimimerkki)

Nyt alkaa humalatila olla joillakin sitä luokkaa, että kirjoitusten yhdyssana- ja muut virheet tekevät ymmärtämisen mahrottomaksi :)

Kyllä te muuten fanistatuksen läpäisette mennen tullen; laskekaapas kuukauden aikana käyttämänne ne-saakelin-feministit-retoriikan saldo, se näyttää äärettömiä bonuksia jo hyvin monella :)

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
26.07.2007 - 21:16

Lemmikkimies.

Lemmikkimies on mies, joka tottelee jokaista naisen käskyä vaikka tietää, ettei saa siitä hyvästä kuin luun kouraansa ja silloin tällöin sääliseksiä.

Lemmikkimies seuraa perässä joka paikkaan ja istuu kun käsketään ja seisottaakin kun käsketään.

Lemmikkimies tyydyttää naista kuuliaisesti päivästä toiseen.

Jaksaa ja jaksaa yötä päivää kaikkea mahdollista.

Lemmikkimies vain saattaa olla pitemmän päälle tylsä, koska sen kanssa ei voi kinastella.

MUTTA, jos nyt kuitenkin käy niin, että erehtyy kinastelemaan Lemmikkimiehen kanssa, niin muista varoituksen sanoa, joka on :

"Lemmikkimies pakenee nurkkaan. Lemmikkimies huutaa äitiä. Lemmikkimies kaipaa äitiä."

Ja kappas ihmettä, ykskaks, äiti tulee, ihan kirjaimellisesti, anopin kaavussa ja pelastaa poikansa pahalta naiselta.

PS. kait olet jo ymmärtänyt, että paha nainen olet siis sinä.

Aina ja alituisesti.

Lemmikkimies pelkää avointa riitaa ja välien selvittelyä.

Lemmikkimies tekee tuhmuuksia suuttuessaan.

Haukkuu ja haukkuu mutta ei uskalla purra omistajaansa.

Puree sitten suutuspäissään postimiestä koipeen ja heiluttaa sinulle kauniisti häntäänsä samalla.

Lemmikkimiehestä saattaa paljastua mitä kummallisempia piirteitä kriisin sattuessa.

Lemmikkimies voi yksikaks, yhtenäpäivänä, suutuspäissään kadota lopuiäksi maitopurkin hakureissulla.

Se jäi joko auton alle tai joku kidnappasi sen.

Kuka tietää kun ei kuulu mitään.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
25.07.2007 - 21:16
Pehmomies

Pehmomies on kodinhengetär tai anteeksi siis henki ja tasa-arvoinen tiskikone.

Pehmomies on suloisen tunteellinen ruuanlaittaja ja siivooja.

Pehmomies tunteilee ja tunteilee joka asiasta.

Pehmomies osaa puhua tunteistaan ja analysoi ajatuksiaan päivät pitkät. Hän analysoi myös sinut läpikotaisin.

Ei ole päänupissasi mitään mitä Pehmomies ei olisi käynyt läpi.

Pehmomies kysyy kuulumisesi ja voimisesi joka ilta.

Peittelee sinut sairaana ja huoltaa kun tulet yöllä kapakasta tuoksuen toisen miehen Axelle.

Salaisesti se jopa kiihottaa Pehmomiestä.

Pehmomiehessä on vain se huonopuoli, että pehmomies ei osaa panna, ei ainakaan sinua.

Pehmomies ei tunne itseään oikein mieheksi ja miettiikin alvariinsa sitä mitä on olla mies ja sinun tehtäväksesi jää vakuutella hänelle hänen miehekkyyttään.

Pehmomies on oikeastaan aika yksinäinen sillä pehmomies haaveilee salaa(joskus avoimestikkin) muista naisista kaihoisa katse silmissä.

Pehmomies kuitenkin jumaloi sinua, mutta kaikesta palvomisesta huolimatta, sinulla on sellainen tunne ettet riitä pehmomiehelle ja ettei pehmomies löydä sinusta todellisia, olemassaolevia herkkiä puoliasi, koska itkeä tirauttaa itse paljon helpommin kuin sinä.

Jos omistat Pehmomiehen tarvitset rinnalle Panomiehen niin et kyllästy kuoliaaksi elämääsi.

mielipuoli (nimimerkki)

MIESTYYPPEJÄ
15.12.2007 - 22:23
Pihtarimies

Pihtarimies.

Pihtarimies voi aluksi vaikuttaa jännittävältä ja herkältä kaverilta, mutta todellisuudessa Pihtarimies on sukua mahdollisesti Homomiehelle, Pelimiehelle tai Aviomiehelle.

Sinä et vain välttämättä tiedä heti aluksi sitä.

Pihtarimieheen on helppo rakastua, koska Pihtarimies osaa aivan samat kavalkaadit vietellä kun Pelimieskin.

Pihtarimies ei vain anna ennen kuin pakon edestä ja silloinkin mahdollisimman nopeasti toisin kuin muut miestyypit.

Pihtarimies on salaisesti misogyyni.

Kostaa kaiken naisille ja naissukupuolelle.

Pihtarimies on (toisin kuin voisin kuvitella) saanut lapsuudessaan paljon rakkautta äidiltään.

Laajaa ihailua lähiympäristöltään, sekä mittaamatonta mammonan tarpeen tyydytystä.

Oikeastaan hän on imenyt rintaakin niin kauan, että kuvittelee kaikkien naisten olevan äitinsä, koska äidillä oli valtava rinta ja syli.

Mutta äiti oli pyhä madonna.

Täysin seksitön kodin dominaattorimainen hellapoliisi.

Pihtarimiehen äiti ihailee (tai vihaa) poikaansa sanoinkuvailemattoman kiivaasti.

Pihtarimies kertoo äidilleen kaikkein syvimmät salaisuutensa ja tietää kaiken äitinsä ja isänsä seksielämästä, vaikkei sitä myönnäkkään, edes itselleen.

Pihtarimieheen ei kannata tuhlata aikaansa vaikka aluksi saattaa vaikuttaa sille, että on kohdannut poikkeuksellisen ihanan ja herkän kaverin, joka välittää aidosti sisimmästäsi.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
28.07.2007 - 21:21
Leikkikalumies

Leikkikalumies on nimensä mukaisesti hupitavaraa.

Tämä on hyvin vaiettu miestyyppi, koska tallaisen olemassa olo yritetään vaijentaa sen, jostain ihmeen syytä, häpeällisen luonteen vuoksi.Vaikka Leikkikalumieshän saa paljon rakkautta. Ainakin hetkellisesti. On siis suosittu.

Leikkikalu mies on siis mies, josta tyttöporukassa päätetään tehdä seksileikkikalu ja sitten porukalla arvostellaan tyttöjenillassa millainen kokemus oli kenelläkin.

Leikkikalumiehen valitseminen on erittäin huolellista ja varovaisuuttaa tulee noudattaa, ettei käy käry, sillä ei kukaan mies todellisuudessa halua olla leikkikaluna.

Miehet ovat tottuneet siihen, että naiset aina repsahtavat seksikumppaneihin, mutta he eivät tiedäkkään tätä tarkoin varjeltua salaisuutta, jonka tässä nyt siis paljastan.

Leikkikalumiehelle leperellään ja hempeillään.

Räpsytellään alkuvaiheessa silmiä ja luodaan haikeita katseita.

HUOM!

Muista varovaisuus sillä tämä on taitolaji.

Kehutaan, keikistellään ja kysellään kaikki mahdolliset kuulumiset, jotta Leikkikalumies tuntee olonsa turvalliseksi ja antautuu aktiin.

Leikkikalumiehestä eroon pääseminen onkin sitten taitolaji ja ainoastaan kokenut konkari osaa sen taidon ilman kyyneliä.

Kas leikkikalumiehen egoa pitää varoa ja päästä tilanteeseen, jossa Leikkikalumies itse luulee olevansa se joka "jättää".

Parhaiten se onnistuu siten, että leikit heti alkuunsa ripustautuvasi Leikkikalumieheen ( jos se ei heti tehoa niin kannat toisena tai kolmantena iltana hammasharjasi ja hiusrullasi "uuteen" kotiisi.)

Johan jätkä säikähtää ja alkaa perumaan lemmenvalojaan ja homma on hoidettu.

Huom. Osta jätettävät /unohdetut/ tavarat mieluiten halpaa merkkiä, että voit jättää ne helposti Leikkikalumiehen roskiin heitettävksi.

Tällä tavalla Leikkikalumies saa toteutettua itseään ja eron tuska lievenee.

Pitäähän sinun hoitaa eläin lemmikkillesikin mahdollisimman hyvät olosuhteet, joten älä nyt ihmeessä laiminlyö miestä, vaikka se onki suhteellisen omillaan toimeentuleva.

Vaikka, eipä sillä, uusi emäntä saapuu kyllä ajallaan ja "korjaa" virheesi, joten jos pieni lipsaus tulee, niin ei se ole niin vakavaa.

Tee kuitenkin parhaasi Leikkikaluimiehen hyvinvoinnin eteen. Nimittäin hyväkin lelu tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta sen käyttöikä pitenee kierrätyksen tuiskeessa.

Ainoastaan mielikuvitus antaa rajat eroon pääsemisen taituruuden harjoittelemiselle.

Leikkikalu mies on usein nuori tai nuorehko, mutta jos haluat lisää haastetta niin ota hieman vanhempi leikkikalu, niin ei puutu draamaa eikä tuskaa eron koittaessa.

Näin saat harmitonta hupia elämäsi piristeeksi, kun Leikkikalu mies dramatisoi pikkuasioita jo muutaman mukavan seksihetken takia.

Muista ettet missään vaiheessa paljasta missä asut, vaan hoidat homman aina ja ehdottomasti aina vain Leikkikalumiehen kotona, ettei sitten tule myöhemmin vaikeuksia kun Leikkikalumies laulaa kuppaista lauluaan parvekkeesi alla.

Nimittäin niin voi todellakin käydä.

Nämä heput kun ovat tämän päivän Romeoita.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Henry, Mielipuolen salainen toive on nähdä sisilialainen avauksesi. Luulenpa jopa, että saattaisi natsata molemminpuoleisesti.

-Jeesusmies

mielipuoli (nimimerkki)

Miestyyppejä
15.12.2007 - 22:22

Riippukivinmies

Riippukivimies on nimensä mukaisesti riippuvainen aina jostain.

Riippuvuudenkohde voi olla mikä tahansa viina, huumeet, pillerit, työ, seksi. Siis ihan mikä tahansa, paitsi ei nainen.

Siis nainen tulee aina kakkosena.

SIIS MUISTA AINA SE VAIKKA VAIKUTTAISI ALUKSI MUULTA.

Jos valitset kuitenkin Riippukivimiehen muista, että joudut taistelemaan koko suhteen ajan tuulimyllyjä vastaan. Etkä sinä voi voittaa sitä taistelua vaikka olisit mikä meedio.

Ajoittain ja varsinkin alkuvaiheessa Riippukivimies saattaa vannoa rakkauttaan ja ikuista uskollisuuttaan juuri sinulle, mutta unohtaa aikomuksensa hetken päästä, kun tulee esim. viinanhimo.

Riippukivimies toivoo salaista pelastusta naisesta ja lapsista.

Luultavammin, jos et pidä huolella varaasi, olet alta aikayksikön paksuna ja kohta kainalossasi on ihan kiva käärö, mutta et enää pääse eroon siitä Riippukivimiehestä, joka on muuttunut kaljakuppilassa istuvaksi huuruiseksi luuseriksi.

Riippukivimieheen ei voi luottaa, vaikka tälläinen mies saattaakin herättää voimakkaita hoivaamistarpeita. (Lapsi ajaa aivan saman asian)

Jos nyt kuitenkin käyn niin, että tällaisen miehen päästää elämäänsä, niin tästä tyypistä on erittäin vaikea päästä eroon, koska tunne-elämä Riippukivimiehen kanssa on myrskyisää aallokkoa laidasta laitaan.

Sitä voi tulla tervekkin ihminen ITSE riippuvaiseksi.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
30.07.2007 - 21:22
Homomies

Homomiehet ovat ihania.

Homot miehet ovat todellisia miehiä. (poikkeuksiakin on)

Homomies haistelee parfyymeja kaupassa, kehuu kauniiksi aamuvarhain, tietenki yllättäen ja vilpittömästi. Homomies on se jonka kainaloon voit aina käpertyä katsomaan elokuvaa.

Hankalaksi Homomiehen tekee alkuvaiheessa, varsinkin nuorena, se että jos on niin, ettei mies vielä tiedä olevansa homo, niin hän huomaamattaan aidosti rakastuu sinuun ja sisäisen kauneutesi, luonteeseesi ja ulkonäköösi sitä kautta.

SILLÄ Homomiehet rakastavat kauniita naisia ESTEETTISESTI ja naiset saavat ylistystä monella tasolla ja paljon.

Suorastaan unelmamies monellakin tapaa.

Mutta homomies ei halua harrastaa seksiä naisen kanssa ja se on pitemmän päälle loukkaavaa.

Homomies voi olla hyvin tavoittelemisen arvoisen tuntuinen, koska tätä miestä joutuu todellakin tavoittelemaan ja jos sattuu tuuri ja piilohomon saa sänkyynsä niin saattaa käydä niin, että heppi ei heilahdakkaan kun tulee tosi paikka.

Homomies sanoo(jos on kaappihomo), moisen tilantee yllättäessä, väilittömästi ja heti ettei se johdu mitenkään naisesta vaan liiasta rakkaudesta ja tunneherkkyydestä.

Henkisesti homomies on miesjumala.

Jos homomieheen erehdyksessä rakastuu saattaa jäädä ikuiseksi täyttymättömän rakkauden toiveen orjaksi.

Joskus voi olla myös niin, että joistain miehistä tulee homoja vain sinun kanssasi.

Tälläinen homomies on syytä karttaa kaukaa, koska tämä tyyppi muistuttaa etäisesti Pihtarimiestä, paitsi, että ongelma on ollut isän liiallisessa ankaruudessa.

Homomies, joka tuntee itsensä, on loistava, paras, luotettava, ystävä platooniseen rakkaus-suhteeseen.

noora (nimimerkki)

Joel voi olla oikeassa. Tai sitten paikalle pitää kutsua manaaja :)

Inex (nimimerkki)

#112 Minun mielestä feministi on kaunis silloin kun se nukkuu ja sukeltaa.

mielipuoli (nimimerkki)

miestyyppejä
15.12.2007 - 22:44

Metroseksuaalimies

Metroseksuaalisuushan on nykyään kuuminta hottia kaikilla rintamilla ja varsinkin eliittipiirien keskuudessa.

Metroseksuaalimies on siis toisinsanoen mies, joka on vähän niinkuin nainen, mutta ei transseksuaali tai transvestiitti tms. Seksuaalisuus on siis hieman niinkuin globaalia.

Metroseksuaalimies tuntee olevansa seksuaalisuuden Lontoossa tai New Yorkissa tms. isossa cityssä. Katselee miehiä ja naisia ihan samalla mitalla. Suoraa toimintaa harjoittaa vain kuitenkin turvallisessa satamassa.

Ikäväkyllä jokainen itseään metroseksuaaliksi tituleeraava ei edes tiedä mitä moinen tarkoittaa. On vain kivaa olla "avarakatseinen" boheemi.

Usein itseään metroseksuaaleiksi tituleeraavat ovat tosiasiassa kokemattomia seksirintamalla ja ainut "villi" kokemus on Lemillä, soutuveneessa, kerran kesällä, silloisen tyttöystävän kanssa, tikkujen pistellessä selkää ja sekin oli pelkästään fyysinen toimitus suloisessa kesänkirpeässä atmosfäärissä vai oliko se kenties metrosfääri, kun nyt kerran ollaan metroseksuaalisia.

Tässä tapauksessa pitää paikkaansa se vanha sanonta, jossa sanotaan, että iso ääni mutta pieni äänen lähettäjä. Metroseksuaaliksi itseään tituleeraava mies on usein epävarma ja tarkkailunhaluinen, jopa tirkistelyyn taipuvainen ja jokainen naapurin rouva supisee takanapäin kuinka "se nyt tuijotti tissejä kun kahvia kyselin lainaksi."

Metroseksuaalimies pitää itseään hyvin valaistuneena yksilönä ja laajan hallinnan omaavana henkilöna seksirintamalla.

MUTTA tosiasiassa, laajemissa empiirisissä tukimuksissa, naisten keskuudessa, on havaittu, että tämä miestyyppi on hyvin epäseksuaalinen henkilö tai sitten hakee piristystä omaan väljähtäneeseen parisuhteeseensa. Kärsii siitä traumaan asti ja juuri siksi tutkii alinomaan seksuaalisuuttaan ja tulkitsee kaiken seksuaalisesti.

Jos on oikein huono tuuri käynyt, niin alunperin metroseksuaalimies on ikäväkyllä valinnut itselleen sopimattoman kumppanin seksuaalisten toiveidensa kohteeksi.

Naishenkilö joka on sinut seksuaalisuutensa kanssa saattaa tuntea itsensä paikoitellen hieman vaivautuneeksi tämän miestyypin kanssa, koska ei se naapurin Laura tarkoittanut vihjailla ryhmäseksistä kun se puhui, että "..jos nyt kahvilla joskus kävisitte yhdessä niin voitaisiin sitten kimpassa jutella."

Tälläisen miehen nainen saattaa epätoivoissaan sulkeutua neljän seinän sisälle pelkästään sen takia, että hävettää aina se sama horina, eikä kehtaa kutsua uusia ystäviä kylään sen pelossa, että ukko haluaa harrastaaa heti kaikkien kanssa seksiä.

mielipuoli (nimimerkki)

SEKSUAALINEN TASA-ARVO/GROTESKIA
01.08.2007 - 21:23

Impotentti mies

Tämä lajike on myös hankala tapaus ja oikeastaan kehottaisin olemaan koskematta, mutta tämä henkilö ei ole varsinaisesti vaarallinen muuta kuin itselleen.
Riippukivimiehestä tulee helposti tallainen mies kaiken seurauksena. Impotenttimiehellä tekee kovasti mieli mutta meisseli ei toimi.

Tarvitset rutkasti hyvää itsetuntoa ja itsetuntemusta, jotta jaksat moiset koettelemukset kerta toisensa jälkeen ja löysän meisselin kesken touhuja.

Ainakin halu voi olla kova, mutta lopullinen kliimaksi puuttuu.

Toisaalta Impotenttimies voi olla kekseliäs, jos haluaa hyvää kumppanilleen. Sillä, koska meisseli ei toimi, niin täytyy käyttää jakoavainta. Mutta pitemmän päälle se on niin, että se meisselikin olisi kiva, ainakin välillä, mutta, perhana, jos se ei toimi, niin se ei toimi.

Panomies toimii hyvänä loiventajana tallaisen suhteen jälkikrapulassa

Inex (nimimerkki)

Juu, mielipuoli on ihan sanansa mittainen nainen, turhaa niin turhaa yrittää laittaa miehiä lokeroihin, kyllähän sä tiedät ei siitä tulee yhtään mitään, sama kun sohisi löysällä mulkulla.

Inex (nimimerkki)

Tosi söpöä kuitenkin.

Horny (nimimerkki)

Mielipuolen trollaaminen on saanut uuden pitkästyttävän muodon copypastesta. Kun hän itse yrittää kirjoittaa, niin se saa aina takaisin niin paljon fiksumpia vastauksia.

mielipuoli (nimimerkki)

Inex: Tämä johtuu nyt ihan vain siitä että naisia lokeroidaan jatkuvasti johonkin kategoriaan. Todellisuudessahan monissa miehissä ja naisissa on ihan kaikkia ns. lokeroita olemassa. Yhteinen nimittäjä on vain se että ihmisiä tässä ollaan.

Inex (nimimerkki)

#127 Ketä lokeroi, missä lokeroi häh, täh nyt kyllä otetaan selvää tästä hommasta, ei muuten jää tähän. Jos teidän feministikerhoissa näin tehdään niin ei voi mitään, jos tulen vierailevana tähtenä joskus näyttämään sinne kerholle miltä mies näyttää, niin ottaako kerho kutsun vastaan?

mielipuoli (nimimerkki)

Esim. täällä blogissa lokeroidaan naisia vaikka mihin lokeroihin. Itse en laita itseäni sen enempää feministiseen lokeroon kuin mihinkään muuhunkaan lokeroon. Henk.kohtainen otan kyllä kutsun vastaan.

Inex (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=-bN_4oSX5Ag

Tällä mennään, joutu laittaan laput päähän :D

Inex (nimimerkki)

Kuuntele mielipuoli sanoja jos enkku taittuu, fiilikset hipoo lähes pintaa.

mielipuoli (nimimerkki)

Ja nuokin ylläolevat lokerot (ns. mieslokerot) on vain tosielämän muunnoksia miesten käyttäytymisestä sekä asioiden kääntämistä sekä kärjistämistä kirjoitetussa muodossa. Vähän sama juttu kun Henkka on tehnyt niitä typeriä sarjakuviaan.

Inex (nimimerkki)

#132 Tosielämä on mukavaa, kun sen oikein oivaltaa ;)

mielipuoli (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=zICJZ3w8m3I&feature...

Tossa vähän musiikin historiaa ja tänkin ymmärtää paremmin jos tietää tyypistä jotain kuten tosta Eminemistä. Vai mitä ?

Inex (nimimerkki)

#134 Helvetin nätti kipale, fiilarit ei vielä ole ihan tossa eli pakko pistää, vaikka kuitiksi tähän blogiin :)

http://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs&feature...

mielipuoli (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=vvTF6B5XKxQ

ja tämä vois kertoo vielä enemmän jos tietää elokuvan historiasta.

mielipuoli (nimimerkki)

Nii ja tämä vaikka sitte vitsinä :) jos ei muuten

http://www.youtube.com/watch?v=HurHtBAydHQ&feature...

Inex (nimimerkki)

Nyt ollaan jo niin syvällä syövereissä, jotta seuraava linkki tulee Mars planeetalta.

mielipuoli (nimimerkki)

no niinpä kait..mut nyt nukkumaan.

noora (nimimerkki)

Lokeroidaan naisia? Totta.

Just muuten huomasin, et juuperin samperi, mulla on nainen pakastelokeroon lokeroituna - eikä se tullut ulos mustikoiden seasta. Tupakkiakin tarjosin, jatkoi vain marttyyrinä ja uhrina olemista - oisko käynyt naistutkimuksen luennolla.

Analysoikaas tätä, kuten Kim Wilde lauloi. :) Siis for sure!

mielipuoli (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=1cyBXPMurJY&feature...

mut tää kannattaa joka tapauksessa katsoa nukkui tai ei..linkki ei ole marssista se on jostain ihan muualta. ;)

Inex (nimimerkki)
noora (nimimerkki)

No niin, Inex ja mielipuoli. Esileikit on leikitty, siirtykääs kahdestaan kammarin puolelle, kun sinne se tie näyttää viettävän. Kutsuin manaajan sitten aamulla paikalle :)

mielipuoli (nimimerkki)

Hyvä valinta..ei oikeestaan ois voinu valita paremmin keksiä..paitsi tämä ( ja tietty hieman mauttomasti luonnollisesti :)..

http://www.youtube.com/watch?v=AFeQdECI37k

mielipuoli (nimimerkki)

Hei eipäs unohdeta että meidän pitäis olla vihamiehiä ja naisia toisillemme :)..kauniita unia siis.

bmad (nimimerkki)

"sen lisäksi, kun kerran nämä fanit usein ovat ATmiehiä eikä heillä ole paljoa kokemusta naisista, heidän mielikuvansa naisista ja maailman menosta perustuu laasasen kirjoituksiin ja pornoon. sanoisin että noilla eväillä on erittäin vaikea tuolla elävässä elämässä ajatella ja käyttäytyä kuin ihminen ihmiselle.”

Minä en ole AT mies. Silti voisi sanoa että kyllä sitä on joskus aika vaikea
naisen edessä kokea tulla kohdelluksi ihmisarvoisesti. Kaupassa käydessäkin pitää ottaa silmäkontaktia ja puhua kovaan ääneen kassaneidille jos ei halua häneltä nössöleimaa. :))

Inex (nimimerkki)

#147 Juu, ei unohdeta tapellaan sitten huomenna uudestaan, kun taas kerkiää.

mielipuoli (nimimerkki)

ou jee..no nyt pitää silti mennä nukkuun vaikka kaikki hullut ovatkin heränneet ;)

Inex (nimimerkki)

Miehet ja naiset ovat kuin paska minun kengässä, koskaan et saa loppuun asti sitä paskaa raavittua, aina jää jotain kenkään.

noora (nimimerkki)

Inex, missä ihmeen paikoissa säkin kävelet? Katso vähän, mihin astelet.

Tyylikäs metafora muuten: ihmiset o vähä niiku pökäle Inexin buutsissa. ;)

Inex (nimimerkki)

#152 Se on vain osa minun elämää, eipä siitä sen enempää, tokihan ystävät on ystäviä ja sitä rataa, mutta aikoja sitten mainitsin että lähtekää vittu menemään ja pitää roikkua täällä kämpällä. Tokihan itse menen viinakaapille kohta.

Inex (nimimerkki)

Puoliksi puhuu ääneen ja kirjoittaa tähän blogiin puolet, jos ketään ei ymmärtänyt niin eipä voi sitten mitään, kohta lähtee baarikaappi laulamaan.

http://www.youtube.com/watch?v=etj6fPjmuaY

noora (nimimerkki)

Ai nyt vasta? Älä juksaa!

Inex (nimimerkki)

#155 Pari bissee, nyt ruvetaan alottelemaan, pitäiskö vetää toi absintti ;)

noora (nimimerkki)

Ovat yleensä ei-aitoja juomia että saahan tuota pullistella :)

Muutoin varmasti erinomaisia ns. oobe-kokemuksiin tähdättäessä.

Sanooko nimi Grigori Perelman muuten mitään?

Inex (nimimerkki)

#157 Kyllä mä tiedän mikä on sitä itteänsä ei mulla ole sitä yli 80% paskaa.

noora (nimimerkki)

Teroitettakoon, että tuo prosenttimäärä yleensä siis ilmaisee alkoholin määrän...mutta toki saat juoda "ihan sitä ihteään". jos sen määrä jää alle 80 prosentin; sen ei pitäisi olla enää hengenvaarallista. Aamulla tosin voi vähän kakkendaali vähän maistua suussa :)

Ettei tule sitten yllätyksenä...

Inex (nimimerkki)

#109 Turhaan olet huolissasi, tämän voi ottaa kokeiluna, kuinka sekaisin ihminen menee yhdestä pullosta.

noora (nimimerkki)

Joo mutta totesit juovasi noin 80 prosenttista shittiä. Mutta kokeile vaan. Turhaan olen huolissani.

Sulla on muuten kengässä sitä ja pullossakin...Inex, iso poika, hyi! :)

Inex (nimimerkki)

#161 Onneksi tyttöystäväni ei olen näkemässä tätä mahalaskua, eikä ollut kämpillä, toimiiko viina en tiedä.

Inex (nimimerkki)

Rupeaa sanat karkaamaan :D

noora (nimimerkki)

No onneksi. Se varmaan miettii omassa kotonaan rauhassa, miten esittää uhria.

Inex (nimimerkki)

#164 Meni ohi ja seuraava paukku, oteetas taas ;)

noora (nimimerkki)

Meinaat sitten dokumentoida ryyppäämisesi tänne. No, olihan Jörn Donnerillakin se Suomi Finland Perkele -sarja, jossa dokumentoitiin kaikenlaista. Ja aamullka voi kanssa sitten lukea, miksi naiset ja feministit novat niin peestä: ku absintti -kele, ettekö te tajuu, ne lepakot -tana.

Mittaanko minuutteja?

Inex (nimimerkki)

#106 Onhan täällä usarissa avauduttu ties mistä, yritetään pitää tämä ihan Henkan blogissa, jokainen vastaa vain omista höpinöistä, by the way feministit on ihan oikeasti perseestä.

Inex (nimimerkki)
noora (nimimerkki)

Ai by the way? :) En olisi tästä blogista heti pannutkaan tuota merkille.

Mun veikkaus: vielä 8 minuuttia.

Inex (nimimerkki)

#169 Noora pistä joku helppo matikkajuttu, siitä sen näkee. Olo on aika sekava, mutta ei kurjuutta kummempi.

noora (nimimerkki)

Niin mä lasken minuutteja siihen, kun sinä sammut. En sen yksinkertaisempaa matikkajuttua just tähän hätään kykene loitsimaan esiin :)

Mutta veikkaus meni näköjään pieleen. Mutta kyllä ennen neljää suuri, iso, giganttinen, megalomaaninen ja tyrannosaurinen nukkumatti saapuu sinne. Tai voihan se nukku-Matin sijasta olla nukku-Siikalakin; mieti sitä kauhuskenaariota.

Koko rem- ja nrem-unien ajan kuulet jyskyttävää puhetta ohimolohkon tienoilla ja puheen sisältö on suurin piirtein: Näin on! Näin on juttu! Näin on näreet! Vastenmielistä! Näin on! Jne. aina uudelleen ja uudelleen.

Aamulla ambulanssimiehet toteavat lakonisesti: jo kolmastoista tapaus tässä kuussa, Nukku-Siikala tappaa talossa ja puutarhassa.

Inex (nimimerkki)

Mistä aika ja avaruus koostuvat?A Scientist Takes On Gravity

http://www.nytimes.com/2010/07/13/science/13gravit...

Inex (nimimerkki)

Vittu miettikääpä sitä, johan meni hiljaseks :)

noora (nimimerkki)

Ni sä kolmelta yöllä huutelet täällä: "Menipä hiljaiseksi!" ---ttu! Miettikääpä sitä!

Saattaa jokin muukin asia vaikuttaa hiljaisuuteen :)

Tuo pullea poika mainitsemassasi linkissä kieltää painovoiman seisomalla tukevasti maanpinnalla. Ihan heti ei nyt vakuuta. Sanooko nimi Grigori Perelman vieläkään mitään?

Näin on!

Inex (nimimerkki)

Grigori Perelman tottakai sanoo, mitä siitä, tuskinpa sinäkään ihan oikeasti tiedät yhtään mitään senkun heittelet nimiä, ei vakuuta.

noora (nimimerkki)

Laskuhumala vaikuttaa jo näköjään. Otas kunnon tujaus niin piristyt etkä ärise joutavia. Tuo humalatila ei vakuuta. Naismaista humalaa vasta...

Inex (nimimerkki)

#176 Tosi outo känni, ei sitä kieltäminen.

noora (nimimerkki)

"Tosi outoo niiku...fiif tofi niiku outoo niiku tajuutsä!"

Ota lisää...kuulostaa feministien vikinältä tuollainen tosi-outo-känni-uhriutuminen. :)

Mies juo eikä meinaa. :)

Inex (nimimerkki)

#178 Jag heter inte homoseksual, Varför inte, on kysymys mikä on kaikkien huulilla.

noora (nimimerkki)

Se oikeammin lienee homoseksuel, jos ruotsin sävyjä loihet lausumahan.

Mun huulilla ei ole muuten mitään tuonkaltaista. Miksi ei, on kysymys, JOKA on kaikkien huulilla.

Sunhan piti olla sammunut jo, koska kello on neljä. Mistä syy moiseen petturuuteen?

Inex (nimimerkki)

#180 No kun mua naiseks haukuit niin saanko kysyä yhden pienen asian?

noora (nimimerkki)

Haukuin vai? Kutsuin vai? Nainen siis haukkumasana? Jaa-a.

Kysy toki. Miksi et kysyisi samalla jotakin suurta?

Inex (nimimerkki)

Me no like, me very angry

Inex (nimimerkki)

Elämän tarkoitus on kuolla.

noora (nimimerkki)

Gary Busey, me don´t care. Soita ambulanssi ennen kuin paikat hajoaa.

noora (nimimerkki)

Noni, oli hauska jutella (for sure). Älä lahoa sänkyysi.

Inex (nimimerkki)

Frankly, my dear, I don't give a damn

Arawn (nimimerkki)

Henkka: "Naisten nuivuus pelimiesoppeja käyttäviä miehiä kohtaan näyttääkin olevan peräisin siitä, että miehet käyttävät miehiltä kiellettyä manipulatiivista valtaa. "

Tästä tulee mieleen se, miten jossain tenttikirjassani (humanistinen ala, totta kai) tulkittiin isän asettamaa puhelinkieltoa tyttärelleen. Isä oli jäänyt työttömäksi ja tytär soitteli suuret laskut. Kirjoittajan mukaan isän asettama kielto edusti isän kokemaa pelkoa teknologiaa kohtaan, koska oli jäänyt työttömäksi.

Mielleyhtymä tuli vain siitä, miten joku suht "selkeä" juttu selitetään jotenkin mutkikkaammin ja... no, enemmän "hatusta vedetysti". Se, miksi naiset eivät tykkää siitä, kun miehet käyttävät pelimiesoppeja, ei ole mikään mutkikas juttu: naiset kokevat, että miehet huijaavat heitä. Käyttämällä pelimiesoppeja mies teeskentelee olevansa jotain muuta kuin on päästäkseen naisen pöksyihin. Sitä voi verrata esimerkiksi siihen, että maksaisi feikistä Rolexista oikean Rolexin hinnan - itse kukin tuntisi itsensä varmasti vihaiseksi ja huijatuksi.

Nainen luuli päässeensä Alfan sänkyyn, mutta kyseessä olikin vain beta. Se tekee vihaiseksi. Ei tämä sen mutkikkaampaa ole.

Pena (nimimerkki)

Hyi teitä I ja N ! Tuhlaatte kallista aikaani. Luin ketjun läpi, kun näytti, että jotain suurta on kehkeytymässä. TURHAAN!! Olisin voinut tämänkin ajan lukea vaikka Siikalan aivopieruja...

Henry Laasanen

#188
"naiset kokevat, että miehet huijaavat heitä."

Ja kun naiset meikkaavat, peittävät ulkonäkönsä ongelmia, käyttävät topattuja rintsikoita, flirttaavat hiuksiaan pyörittelemällä, miehet kokevat tulleensa huija... vai miten se menikään?

Henry Laasanen

#189
Taisi tulla kommenttiketjujen huonousennätys... ;-(

Pena (nimimerkki)

#191 Niin määrä ei korvaa aina laatua... edes naisissa ;)

Vielä 8 jonninjoutavaa kommenttia, niin 200 on rikki. Mikäs muuten on enkka?

bmad (nimimerkki)

"Vielä 8 jonninjoutavaa kommenttia, niin 200 on rikki. Mikäs muuten on enkka? "

Hyvä, että ennätyksiä tulee. Määrä korvaa aina laadun. Kirjoitan kohta jotain järkevämpää omaan blogiin (huom. kova kilpailija).

Pena (nimimerkki)

#193 En ole vielä ehtinyt tutustua. Pistäppäs linkki ja lupaa, ettet retostele mallityttöystävälläsi ja ryhmäseksijutuilla ;)

Laajat lukijapiirit (nimimerkki)

Olipa tosi kakkaa tässä ketjussa. Mutta urheilumiehinä laitetaan se 200 kommenttia täyteen. Ei mikään enkka mutta onhan se mukava saada nätti tasaluku.

Horny (nimimerkki)
Paksu lompakko-helppo on lempeä pyytää (nimimerkki)

Tässä vähän taattua kotimaista pelimiesmeininkiä. Vixut pärjää aina!

http://www.youtube.com/watch?v=Dfx8C17zUNs

Maksullinen? (nimimerkki)

Joku akka sanoi: "Sen sijaan moraalitonta on valehdella silmittömästi, kuten ”Olen tosi ihastunut sinuun”, jos todellisuudessa ei halua nähdä koko naista enää koskaan uudelleen."

Miten niin moraalitonta? Näissä tilanteissa jokainen tietää, että ollaan matkalla vain hetkeksi sänkyyn eikä alttarille. Ja kun naiset ei ilman rakkauden valoja anna niin pakkohan se on valehdella, jos meinaa saada.

No nih! Yhtä enää puuttuu niin luku on täysi.

P.Peloton (nimimerkki)

Tosi hauskoja nuo mielipuolen miestyypit. Eikös kukaan ole tehnyt naisista vastaavia? Jos ei niin äkkiä keksimään.

bmad (nimimerkki)

"En ole vielä ehtinyt tutustua. Pistäppäs linkki ja lupaa, ettet retostele mallityttöystävälläsi ja ryhmäseksijutuilla "

Edellisen viestin blokilinkki oli väärä, eikä blogini muutenkaan ole
hittitavaraa, vaan uusi vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat ajatella itse tai meloa akateemisuuden kermakuohuja syvemmillä vesillä. Napsauta tämän viestin nimimerkkiäni niin pääset blogiini. Kirjoittelen sinne monista aiheista, esimerkiksi tasa-arvosta ja henkimaailmoista, ja vastikään lisäsin naisten seksipelkoa käsittelevän jymyjutun. Yksityiselämästäni pyrin pitämään blogiteksteissäni korostetun visua linjaa, mutta joo, antaa mainostamisen olla kyllä blogiini on helppo LÖYTÄÄ. Seksiaiheet ei ole kiellettyjä minultakaan, mutta moderoin asiattomat vittuilut KYLLÄ veke.

mies olen (nimimerkki)

On vaikea kuvitella, mitä väärää voisi olla oppien käyttämisessä. On huomattava, että pelimies ei valehtele oleellisissa asioissa. Naiset äänestäkööt "jaloillaan".

Pelimies EI ole donjuan, joka valheellisin rakkaudenvaloin ja tulevaisuuden lupauksin heruttaa naiselta vastarakkautta ja seksiä kihlauksen sinetiksi. Ei, pelimiehen tavoite on saada nainen haluamaan nopeasti seksiä ilman ajatusta sitoutumisesta. Pelimies ei lupaa enempää kuin minkä pitää.

Allan (nimimerkki)

Aivan käsittämättömän vaikeeksi on yksinkertanen asia väännetty. Jos mies ei ole mielenkiintoinen niin se ei muutu mielenkiintoiseksi vaikka olis koivet millasessa machoasennossa tahansa ym, se tylsyys kuitenkin paljastuu katseesta ja yleisestä epävarmuudesta.

Mutta yhtä asiaa mä en tajua. Miksi tää vitun puolihomo Mickey Rourke joka seisookin varpaat sisäänpäin niinku joku teuvoloman on muka niin suosittu.

bmad (nimimerkki)

"Jos mies ei ole mielenkiintoinen niin se ei muutu mielenkiintoiseksi vaikka olis koivet millasessa machoasennossa tahansa ym, se tylsyys kuitenkin paljastuu katseesta ja yleisestä epävarmuudesta."

Joskin tylsyydestä voidaan olla montaa mieltä. Tietysti kaikilla
on ja tuleekin olla joskus tylsää. Se kuuluu eloon. Jos miehen on lunastettava viehätysvoimansa kovan jätkän kuvaston mukaisilla kampeamisilla, välttääkseen "olemasta tylsä" niin kyllä vika voi olla valkkaajassakin, eli tässä tapauksessa siinä naisessa, joka ei näe miehessä mitään, vaikka siinä EHKÄ olisikin jotain, jos tarkemmin katselisi.

mies olen (nimimerkki)

203 & 204:

Vika ei ole naisessa: nainen toimii viettiensä mukaan. Vika voi olla miehessä, oikeastaan kulttuurissamme, joka on opettanut miehiä peittelemään seksuaalisuuttaan ja oikealla tavalla avoimen seksististä asennoitumistaan naiseen. Pitää muistaa tai ainakin oppia, että suomalainen nainen viehättyy kuubalaisesta miehestä.

bmad (nimimerkki)

"Vika ei ole naisessa: nainen toimii viettiensä mukaan."

Ei ole kummoinen vietti noin ihmiselämää ajatellen. Ja siltä pohjalta
naisten kannattaisi skarpata erottuakseen apinasta. Osaavathan naiset lukea ja kirjoittaakin.

"Vika voi olla miehessä, oikeastaan kulttuurissamme, joka on opettanut miehiä peittelemään seksuaalisuuttaan ja oikealla tavalla avoimen seksististä asennoitumistaan naiseen."

Vika voi aivan yhtä hyvin olla myös siinä, etteivät miehet uskalla laskea alleen kadulla.

"Pitää muistaa tai ainakin oppia, että suomalainen nainen viehättyy kuubalaisesta miehestä."

Fiksu nainen kiihottuu Tuusulassa asuvasta Pekka-Erikistä.

mielipuoli (nimimerkki)

204#

Jos naisen on lunastettava viehätysvoimansa olemalla pumpattavan barbaran näköinen vikaa on silloin valkkaajassa tässä tapauksessa miehissä, joka ei näe naisissa mitään, vaikka heissä olisikin jotain, jos tarkemmin katselisi..

mielipuoli (nimimerkki)

206#

Fiksu mies kiihottuu takapajulan yksinhuoltaja Kaarinasta ;) jolle on kertynyt muutama ylimääräinen kilo lanteille ja muuallekkin minne ne nyt ylipäätään naisilla kertyy

bmad (nimimerkki)

"Jos naisen on lunastettava viehätysvoimansa olemalla pumpattavan barbaran näköinen vikaa on silloin valkkaajassa tässä tapauksessa miehissä, joka ei näe naisissa mitään, vaikka heissä olisikin jotain, jos tarkemmin katselisi.. "

Mielikuvani "tyypillinen pumpattava barbara" tosin kyllä vastaa mieskunnassa hintelää perusnörttiä.

"Fiksu mies kiihottuu takapajulan yksinhuoltaja Kaarinasta jolle on kertynyt muutama ylimääräinen kilo lanteille ja muuallekkin minne ne nyt ylipäätään naisilla kertyy"

Juu, jos mies on vähänkin pumpattavan näköinen, ei muuta kuin läskipallon kanssa naimisiin.

mies olen (nimimerkki)

206 & 208:
Sanottakoon, vaikka liittyy enää löyhästi keskustelun pääteemaan:

Asetelma on nimenomaan se, että tavismies kiihottuu tavisnaisesta, mutta tavisnainen ei kiihotu tavismiehestä vaan vain eliittimiehistä. Jokainen näkee, että asetelma on problemaattinen järjestelmässä, jossa pyritään luomaan lähes populaation kattava määrä yksiavioisia, kestäviä pariskuntia.

Pena (nimimerkki)

#207 Katsoppas lähdin keskusteluun mielipuolen kanssa, vaikka jo armeijassa varoittelivat, että kun hullun näät, niin vaikene.

No silti haluan sanoa, että ainakin minua ällöttää yliseksuaaliset, ylimeikatut, ylisuuret (tissit), alipukeutuneet, ylimieliset, alialyiset, ylipermanentatut ja feministit.

Ei ole kenellekkään naiselle mahdottomuus urheilla itsensä sporttiseksi, meikata kohtuudella ja pitää vaatteet päällä. Tälläinen pelkistetty + hymyllä varustettu nainen on minun makuuni.

Joten pumpattava barbara look ei kyllä toimi.

noora (nimimerkki)

No ei se taso juuri noussut näköjään myöhemminkään.

Pena (nimimerkki)

Ethän Noora enää mulle kaunaa kanna? Vai mistä tasosta puhut.

mielipuoli (nimimerkki)

Noora puhuu keskusteluntasosta..kas kun hän on se jonka näkemys tasosta on ainoa ja oikea ;)

noora (nimimerkki)

On vai? No hyvähän sekin on tietää noin tulevaa ajatellen :)

mielipuoli (nimimerkki)

Niin pitäähän sitä pitää vilapaittaa yllä vaikka olisi 35 astetta hellettä ja ripsiväri riittää. Näinhän se on. Sehän on naisen itsensä ongelma jos on miehen silmissä jatkuvasti seksikäs. Onhan sen näinkin. Miehelle itselleen on kuitenkin suuri ongelma urheilla itsensä sporttiseksi ja feikata kohtuudella sekä tietenkin pitää vaatteet yllä helteelläkin. Puhumattakaan nyt siitä että miehellä tietenkin on oikeus ilmaista seksuaalisuuttaan kaikissa olosuhteissa ja kaikella tavalla, mutta huorahtava nainen on kauhistus. Nunna pitäisi olla vielä 35näkin. Ei ainakaa koven monen kanssa olisi voinut harrastaa seksiä tai mitään muutakaan. Kertalaakista pitää tietää kuka on se "oikea", ettei vaan pääse vertailemaan miehiä keskenään. Parempi jos naiset kuolisivat noin 40 vuotiaina.

mielipuoli (nimimerkki)

215#

jep..pitäähän se jokin taso olla.(mutta toisaalta voi mennä myös ihan överiksi ja vetää ihan alta lipan) Nettikeskusteluissa on vai lähes mahdotonta pitää kovin laadukasta keskustelua yllä kun tämä formaatti antaa jo rajat sille että miten voi keskustella.

Pena (nimimerkki)

Paljoa pahemmin ei olisi voinut tulkita väärin. En kiellä kulkemasta vähissä vaatteissa. Vähävaatteisuus ei vain tee naisesta kiinnostavaa. Toki helteellä pukeudutaan kevyesti. Läskithän joutuu pukeutumaan "kevyesti", siinä missä sporttisempi voi pukeutua normaalisti, ihan hikoilun vuoksi ;)

mielipuoli (nimimerkki)

Jaapp..no tuon voit sanoa kyllä myös minulle, joka veti viimeviikollakin 34 asteen helteessä treenit ma- to..tiedän että laihempikin hikoilee kun itseään rääkkää. ;) ..

mielipuoli (nimimerkki)

En muuten ymmärtänyt viestiäsi ollenkaan väärin (karrikoin sitä vain tarkoituksella) vaan SINÄ määrittelit naista ULKONÄÖN perusteella et esim. ihmisenä.

Päivi-Matti (nimimerkki)

#203

Mitä sitten jos onkin vähän "homahtava"?

Heteromiehet eivät pelkää mitään niin paljon kuin sitä, että heitä erehdytään luulemaan homoksi.

Monissa naisten keskuudessa suosituissa miehissä on tosiaankin enemmän tai vähemmän homomaisia piirteitä. Kuten juuri M ickey Rourke ja monet monet muut.

Minua ottaa kovasti pattiin nämä maskuliiniset miehet, jotka ovat jatkuvasti besserwisseröimässä miehiä siitä, miten miesten pitää olla ja käyttäytyä ja sitä että pitää olla miehinen mies, ei saa näyttä homolta jne.
Olenkin päättänyt perustaa ihan oman sukupuoleni, käytäydyn ja pukeudun niin kuin haluan, viis muiden mielipiteistä.

Välillä on mukavaa käyttäytyä neitimäisesti, paras palkinto siitä on se, että tällä tavoin voin omalla käytöksellä häpäistä kaikki mneihet, se tuottaa minulle suurta mielihvää, hame päällä olen kulkenutkin julkisesti

On nautinnollista ärsyttää ihmisiä ja kyseenalaistaa heidän musta-valkoista mies-nainen jaotteluaan.

Jaaha, illalla lähden terassille juomaan siideriä, mitähän laittaisi päälle? ainakin hihattoman topin ja tyylikkäät Chanelin aurinkolasit. Alaosa on vielä harkinnassa, tukan aion pestä huolellisesti ja roiskaista vieläö jotain Armanin hajuvettä päälle, hajuvesipulloja mulla onkin kaapissa kymmeniä. Ja valkokultainen 2000 euron arvoinen kaulaketju täydentää asukokonaisuuden.

bmad (nimimerkki)

"Minua ottaa kovasti pattiin nämä maskuliiniset miehet, jotka ovat jatkuvasti besserwisseröimässä miehiä siitä, miten miesten pitää olla ja käyttäytyä ja sitä että pitää olla miehinen mies, ei saa näyttä homolta jne."

Ei tule onnistumaan. Miestyyppejä on useita erilaisia, eikä kaikkia voi
taivuttaa piinkoviksi hurjapäiksi tai edes sovinnaisen henkeviksi yliopistoboheemeiksi. Herkät ja nörtähtävät, luovat ja omituiset miehet ovat osa TODELLISUUTTA, vaikkei heille tässä "kehitysyhteisössämme "aina kummoista jalansijaa olekaan. Myös naiset yksisilmäisesti juoksevat raavaampien mieshahmojen perässä, mikä on siinäkin mielessä irvokasta, että naisilla on itsellä aika hyvin vapauksia edustaa millaista naistyyppiä sitten sattuvat olemaankin. Miehen pakottaminen esim. väkivaltaan pystyväksi osoittaa vastuunsiirtoa naisilta miehille. Eli a) naisilla oikeus olla avuttomia, b) miehillä ei. Itse kannatan sitä, että mieskin saa olla ulkoisen suojelun tarpeessa. Martial art-henkisten mimmien kanssa seurustelleena tiedän mistä puhun.

jeremias t (nimimerkki)

Tiiä noista miehistä, mutta joskus muutama vuosi sitten vielä naiset kommentoivat usein "taidat olla homo". Siinä oli se hyvä puoli, että monesti suostuivat kun ehdotin asian perusteellista selvittämistä - joskus jopa saman tien baarin vessassa.

Pelistä vielä sen verran, että se on ihan yks ja vitun sama mitä naiset on siitä mieltä. Tärkeintä on, että se toimii. Eipä ole vielä kukaan aamulla valittanut tulleensa huijatuksi. Nykyiselle avokille selitin joskus juurta jaksaen kuinka olin hänet vietellyt, eikä se tieto häntä haitannut ollenkaan. Päin vastoin - oli varsin vaikuttunut.

Allan (nimimerkki)

Näistä viettelyopiskeluista tulee väkisin mieleen "onnen päivät" telkkarisarja missä nynneröt kirjoista opiskelee kimmojen iskutaktiikoita ja vaikka mitä. Ja loppujen lopuksi Fonzie ne kimmat kuitenkin vie ilman sen kummempia suunnittelematta.

Äläkä sä Päivi-Matti ota turhaan nokkiis, ei mulla mitään homppeleita vastaan ole, kunhan nyt ihmettelin tota yhtä tapausta.

Tomas (nimimerkki)

#217:"Nettikeskusteluissa on vai lähes mahdotonta pitää kovin laadukasta keskustelua yllä kun tämä formaatti antaa jo rajat sille että miten voi keskustella."

Missä olet laadukkaampaa keskustelua käynyt kuin täällä?

Tomas (nimimerkki)

#221:"Monissa naisten keskuudessa suosituissa miehissä on tosiaankin enemmän tai vähemmän homomaisia piirteitä. Kuten juuri M ickey Rourke ja monet monet muut."

Yllättävän monessa homossa on enemmän tai vähemmän heteromaisia piirteitä.

"Jaaha, illalla lähden terassille juomaan siideriä, mitähän laittaisi päälle? ainakin hihattoman topin ja tyylikkäät Chanelin aurinkolasit. Alaosa on vielä harkinnassa, tukan aion pestä huolellisesti ja roiskaista vieläö jotain Armanin hajuvettä päälle, hajuvesipulloja mulla onkin kaapissa kymmeniä."

Alaosaksi suosittelen minihametta ja puhtaita pikkareita, joissa ei vielä munahiki haise.

Maaria (nimimerkki)

Allan sen sanoi.

Toiset osaa ja toiset ei - vaikka minkä kirjan lukisi, tylsä (#203) ei muutu mielenkiintoiseksi mielenkiintoista esittämällä.

Horny (nimimerkki)

Lainaus Suomi24:n treffipalstalta: "Mulla on naamaraja vaikka itse en ole hääppönen luukki.mielestäni ei kannata tyytyä vähempään,me eletään vain kerraan!ja sitä ei koskaan tiedä mikä minua mielyttää.en ole liian vaativa. kunhan naama mielyttää minua."

Mikko Ellilä (nimimerkki)

Ei liity ylläolevaan, vaan Henryn juttuihin yleisesti.

Seksuaalinen markkina-arvoteoria FAQ:

Miehen seksuaalinen markkina-arvo perustuu suurelta osin hänen sosiaaliseen statukseensa. Pääministerin sosiaalinen status on korkeampi kuin jonkun perheyrittäjäkerhon puheenjohtajan (Matin nykyinen duuni). Sirkka erosi Matista, koska Matin status laski. Sirkka itse taitaa olla tällä hetkellä suurituloisempi kuin Matti. Nainen ei halua miestä, joka on köyhempi kuin mies itse.

Allan (nimimerkki)

229# "Nainen ei halua miestä, joka on köyhempi kuin mies itse"

Ja minä väitän että toi yleistys koskee vain niitä miehiä jotka on miehinä mitättömyyksiä, niin kuin se nurmijärveläinen kukkakeppi. Jos mies on mies ja kiinnostava ihan juuri siksi niin sillä ei ole mitään väliä onko rahaa tai valtaa.

Eikös se Taylorin Ellukin ottanut sen rakennusmiehen (vai mikä se nyt oli) ihan ukokseenkin. Kyllä Allunkin eukko on paremmin tienaava ja kaunis kuin kukka.

mielipuoli (nimimerkki)

"Missä olet laadukkaampaa keskustelua käynyt kuin täällä? "

Ihan jokapaikassa ;)

Niina (nimimerkki)

199.

Meinasin ensin alkaa sinulle selittää, että miten niin moraalitonta. Mutta tarkemmin ajateltuna, vaikutat sellaiselta ihmiseltä, jonka kanssa ei halua olla tekemisissä. Sanon tämän siksi, että olisit voinut viitata vastaukseeni numerolla (niin kuin normaalit kommentoijat tekevät) tai nimimerkillä, mutta sen sijaan sanoitkin "joku akka", ikään kuin olisin sinua henkilökohtaisesti loukannut (no lue eteenpäin niin annan sinulle vähän aihetta). Toisekseen tuo nimimerkkisi Maksullinen? jo kertoo jotain sinusta. Ajattelit varmaan keksineesi jonkin nokkelan ja kapinallisen nimimerkin, mutta todellisuudessa se smells like teen spirit. Kolmanneksi ymmärrän, että jonkun kaltaisesi _täytyy_ valehdella varmasti monista asioista saadaksesi itsellesi naisen, kun todellinen sinä käy hermoille jopa netin välityksellä.

mielipuoli (nimimerkki)

222#

Missä kuplassa Bmba on asunut kun on saanut sen käsityksen että miehet eivät voi olla avuttomia?

Miehethän on kokoajan avuttomia itsensä suhteen..senhän näkee jo pelkästään tämän blogin kirjoitteluista, joissa syytellään kaikesta maailman pahuudesta naisia ja feminismiä. Sehän jos mikä on avuttomuutta oman elämänsä suhteen. Erityisesti tämä ns. muotimies on sellainen joka esim. kieltäytyy lopettamasta auton alle jäänyttä eläintä siksi että ei hyväksy esim. tappamista edes niissä olosuhteissa joissa on itse ajanut eläimen henkihieveriin. Sehän on suorastaan kuuminta kuumaa kun mies on avuton. Ja tuossakin em. tilanteessa nainen joutuu tappamaan sen eläimen vaikkei edes itse ajanut sen päälle. (huom. vertauskuvallinen koko juttu)

mielipuoli (nimimerkki)

" * Vietät aikasi miettien, kuinka viehättää vastakkaista sukupuolta
* Harjoittelet peilin edessä, miten olla mahdollisimman viehättävä
* Puhut kavereidesi kanssa samasta asiasta loputtomiin
* Kehität stratagioita huomion hakemiseksi"

Mikään näistä "tyttömäisyyksistä" ei ole koskaan pätenyt omalla kohdallani..joten kait olen mies naisen ruumiissa (haa..haa)

Päivi-Matti (nimimerkki)

Minä taasen olen nainen miehen ruumiissa, toisaalta, tragediani on se, että olen hetero, homoilua olen joskus pari kertaa yrittänyt, mutta ei siitä mitään tullut, vain valtava itseinho jälkeenpäin.

Allan (nimimerkki)

Kuule Päkä-Masa, suosittelen sulle terapiaa että pääset siitä turhasta morkkiksestas. Mulla näes on sellanen vankka uskomus että heteromies ei edes harkitse kokeilevansa homostelua ja siksi luulen että sä olet ihan täysverinen homppeli mutta sulla on vaan mistälie tulleita estoja liikaa.

Hyvä ystäväni (myöskin totuuden kieltävä piilohomppeli) Jukka Väisänen vihreistä voisi antaa hyviä neuvoja asian suhteen.

mielipuoli (nimimerkki)

Anteeksi Päivi-Matti: mulle tuo oli kevyttä kenttähuumoria, vaikka se on lienee sinulle vakava asia. Itse olen kyllä täysin pesun ja katseekestävä nainen..mut en kylläkään heteronormatiivinen sellainen ja kaikenlaista on tullut tehtyä ja sanottua siitä näkökulmasta katsottuna. ;)

Henkalle:

Kuva oli ihan hauska mutta todellakin heteronormatiivinen kaikella tavalla.

Asiat ei ole ihan noin yksinkertaisia. Asiat jotka on helppo sanoa ääneen ovat jo tietyssä mielessä menettänet merkityksensä koska ne eivät ole mitään sellaista jota jokainen ei tietäisi. Minulla tulee välilä sellainen olo että aliarvioit miehiä ja miesten tarvetta pitkään ja pysyvään parisuhteeseen..sillä ainakin omat kokemukseni ovat suorastaan päinvastaiset. Miehet ne ovat vailla pysyvää ja kestävää parisuhdetta ja vonkaavat nimenomaan sen perään itku silmässä.

bmad (nimimerkki)

"Missä kuplassa Bmba on asunut kun on saanut sen käsityksen että miehet eivät voi olla avuttomia?"

Voivat tokkiinsa olla, mutta naisjoukot eivät koske heihin
pitkällä tikullakaan, koska pelkäävät siitä olevan huonoja seurauksia. Avuttomuus ja herkkyys on monopolisoitu naisjoukoille. Nainen saa lässyttää ilman, että viehtymys heihin katoaa.

"Miehethän on kokoajan avuttomia itsensä suhteen..senhän näkee jo pelkästään tämän blogin kirjoitteluista, joissa syytellään kaikesta maailman pahuudesta naisia ja feminismiä."

Kyllä varmasti otetaan itseä niskasta kiinni jos siihen on aihetta. Suurempi ongelma liene se, ettei osata syyttää naista oikeassa paikassa. Itseäni on in real life varmaan edes vaikea pitää kovin naiskriittisenä tyyppinä. Välillä tuntuu, että suorastaan pääni on pultattu naisen hameenhelmoihin. Raivo alkaa siinä vaiheessa kun astun kotoa ulkomaailmaan, jonka naiset ovat minulle ventovieraita ja edustavat miesvastaista mielentilaa. Silloin minusta tulee se miesaktiivi, orava joka puree kaikkia minkä ehtii.

Päivi-Matti (nimimerkki)

Mä ve' dän kylä viina ihan hirveessti , ooon siinä suhjteessa epäkelpo kansalainen.

Kalle6 (nimimerkki)

Oliko jossakin ketjussasi jotain juttua jostain ohjelmasta, joka teillä oli tarkoitus tehdä Timo Hännikäisen ja Pelimiehen käsikirja -tyypin kanssa.

Arawn (nimimerkki)

Henry: "Ja kun naiset meikkaavat, peittävät ulkonäkönsä ongelmia, käyttävät topattuja rintsikoita, flirttaavat hiuksiaan pyörittelemällä, miehet kokevat tulleensa huija… vai miten se menikään? "

No niinhän miehet ilmeisesti kokevat, ainakin nettipalstojen mukaan. Eikä siinä nyt mitään ihmeellistä ole eikä se edellytä mielestäni mitään tämän monimutkaisempia selityksiä.

Tuo naisten ulkonäköhuijaus ei kuitenkaan ole minusta verrattavissa miesten pelimieshuijaukseen, koska nainen "menettää" satunnaisseksissä paljon enemmän kuin mies. Vaikka nainen huijaisi miehen sänkyyn esittämällä kauniimpaa kuin on, mies ainakin SAA SEKSIÄ. Ja se on jo paljon.

Sen sijaan tuota voisi verrata siihen, että nainen esimerkiksi valehtelee seksikumppaniensa määrän paljon pienemmäksi kuin se onkaan tai muita vastaavia juttuja menneisyydestään - ja tämä siis seurustelua aloitettaessa. Mies menettää nimittäin juuri siinä, jos sitoutuu vääränlaiseen naiseen.

Tai korjataan, on kyllä tilanne, jossa miehellä voi olla kurjat paikat satunnaissuhteessa: jos nainen valehtelee käyttävänsä ehkäisyä ja tuleekin raskaaksi. Mies tuntee tällöin itsensä huijatuksi ja ihan syystä.

Naisten sankari (nimimerkki)

Hei!

Jos haluaa tieteellisen selityksen siihen, miksi parittelutanssi on sellaista kuin on, kannattaa tutustua Dr. Paul Dobranskyn ajatuksiin: doctorpaul.net

Naiset haluavat primitiivisellä tasolla mieheltä muun muassa mysteeriä. "Neg" toimii jos toimii, koska se saattaa luoda tätä. Nainen kysyy itseltään: pitääkö tuo mies minusta vai ei? Toisaalta, jos nainen on jo muodostanut miehestä selkeän mielipiteen, kuten että hän pitää minusta, niin silloin negi ei toimi. Tämän takia negi toimii joskus, joskus ei.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset