Miten poika voi saada tyttöystävän?

Väestöliiton poikien puhelimessa tiedustellaan usein, miten voi saada tyttöystävän. Pojat kaipaavat aivan konkreettisia neuvoja seurusteluun, tyttöystävän löytämiseen ja suhteen ylläpitämiseen. Seksi on suurin kiinnostuksen kohde (Perheelliset; US).

Väestöliiton palvelussa testattiin myös erilaisia työtapoja. Vaihtamalla
vastaajiksi naiset kahdeksi viikoksi, haluttiin selvittää onko
vastaajan sukupuolella merkitystä pojille. Naisten vastatessa palvelun
luonne muuttui. Poikien oli vaikeampaa puhua naisille seurustelusta,
seksuaalisesta suuntautumisesta, rajoista ja laittomuuksista,
moraalikysymyksistä. (Helistin)

Markkina-arvoteoria peruskouluun!

Miettikääpä seuraavaa: Poika käy ensin päivän koulua, jossa hän oppii derivoimaan, Mongolian pääkaupunkin ja ruotsin sijamuodot. Tärkein on kuitenkin jäänyt opettamatta ja taidot tyttöystävän löytymiseksi puuttuvat.

Miksi koulu opettaa kaikkea hyödytöntä, mutta ei opeta elämän tärkeimpiä taitoja? Miksi poikien on opeteltava elämän oleelliset taidot soittamalla asiasta erikseen palvelevaan puhelimeen?

Väestöliiton ohjeet tyttöystävän hankkimiseksi

Uusi Suomi kertoo Väestöliiton ohjeet tyttöystävän hankkimiseksi. Käyn seuraavassa lävitse ohjeiden pätevyyttä.

  • 1. Lähde harrastuksiin, joissa on tyttöjä. Tanssi on kova juttu.

Tanssiminen on hyvä idea. Oikea periaate on myös hakeutuminen kalaisille markkinoille. Toisaalta voidaan huomata, että päästäkseen seurustelemaan poikien pitää venyä tekemään jotakin, mistä he eivät välttämättä edes pidä.

  • 2. Mene juttelemaan tytöille.

Tämäkin on periaatteessa hyvä neuvo. Käytäntö ei kuitenkaan ole noin helppoa, koska poika on usein ihastunut johonkin tiettyyn tyttöön. Ei ujo poika osaa lähestyä ja jutella tytöille oikein – eikä varsinkaan ihastuksensa kohteelle. Ohje toimii paremmin aikuiselle miehelle tai pelimies-wannabeelle, joka menee juttelemaan kenelle tahansa tytölle.

  • 3. Ole ystävällinen ja kohtelias.

Tässä neuvolla ei ole paljoa tekemistä tyttöjen iskemisen kanssa. Pojat tulkitsevat ohjeen usein siten, että kohtelias poika ei ehdottele tytöille mitään ”sopimatonta”. Tuollainen kaverikäytös on kuitenkin varmin tie vastentahtoiseen selibaattiin. Sen sijaan pitää ruveta lähentelemään ajoissa, mitä ei yleensä pidetä kohteliaana käytöksenä. Ohjeesta onkin luultavasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

  • 4. Tytöt eivät tykkää, jos puhut vain itsestäsi tai vaadit tyttöä muuttumaan tahtosi mukaisesti.

Tämän ohjeen kohderyhmä on aivan väärä. Tyttöystävättömät pojat ovat niitä ujoja betapoikia, joille ei tulisi mieleenkään puhua vain itsestään tai peräti vaatia tyttöä muuttumaan. Koulun kingit toki saattavat toki toimia noin, mutta heillä on tyttöystäviä yllin kyllin, vaikka he toimivat täysin ohjetta vastaan.

  • 5. Pysy omana itsenäsi. Seurustelusuhteessa kumpikin joustaa ja tekee kompromisseja.

”Pysy omana itsenäsi” on varmaan huonoin neuvo, minkä pojalle voi antaa. Naisettomat pojat tai miehet ovat naisettomia juuri siksi, että he ovat olleet omia itsejään. Onionin huumoriartikkeli Local man ruins date by just being himself kertoo asiasta oleellisen.

  • 6. Muista, että täydellistä tyttöä ei ole. Itsekään et ole täydellinen.

Ahaa. Kyseessä on kiertoilmaus oman markkina-arvon ymmärtämiseksi. Ei siis kannata laittaa rimaa liian korkealle, koska et ole kovin kummoinen itsekään. Eikö tuonkin olisi voinut sanoa suoraan ilman, että pojan pitää vaivata älynystyröitään asian auki kelaamiseksi?

Miksi väestöliiton neuvot ovat alkeellisia?

Väestöliiton pitäisi olla ”virallinen” tieteellinen asiantuntija parisuhteissa. Siitä huolimatta neuvot tyttöystävän hankkimiseksi ovat surkeat verrattuna mihin tahansa pelimiesten oppaaseen. Ohjeet ovat pääasiassa poliittisesti korrektia höttöä tai peräti vahingollisia. Mistä asia johtuu? 

Ensinnäkin siitä, että kukaan väestöliitossa ei ole (ilmeisesti) perehtynyt pariutumismarkkinoihin tai naisten iskentään.

Toisaalta naisteniskennän opit ovat yhteiskunnan tabu, jota tiede ei uskalla tarkastella. Väestöliitto ei uskalla sanoa, että motskarilla ajava ja muita kiusaava koulun kingi (vrt. Vince Neil) saa enemmän tyttöjä kuin kohteliaat ja ystävälliset pojat yhteensä. Tyttöjen parinvalinnan raadollisuus dominoivien alfa-poikien suosinnassa halutaan piilottaa, koska tyttöjen toiminnan pimeän puolen paljastaminen olisi poliittisesti liian epäkorrektia.

Lukemista

Nuorten miesten naisettomuuden matematiikkaa

Ilkka Kokkarisen ohjeet lukiopojille

Iskuvinkki

henrylaasanen
Sitoutumaton Jyväskylä

"Jos vaihtoehtoina ovat rikokset, itsemurha, psykoosi ja Laasanen, miksi Laasanen on niin kovin huono vaihtoehto?" (tuukkavirtaperko)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu