Henry Laasanen Kirjoituksia miesten tasa-arvosta ja pariutumisesta

Suvaitsevaisuus- ja vähemmistölässytys ratkaisi vaalit

Niinistön voiton syistä on esitetty erilaisia teorioita. Uimosen mukaan homous ratkaisi vaalit, Haaviston mukaan ei. Marko Hamilo kaipaa tutkimusta spekulaation sijaan.

Oma teoria

Niinistön suurin voiton syy piilee siinä, että suuri osa miehistä (ja osa naisista) on lopen kyllästynyt jo 12 vuotta jatkuneeseen suvaitsevaisuus- ja vähemmistölässytykseen.

Osana vähemmistölässytystä on naisten aseman parantaminen, joka asettaa naiset mystisesti erääksi vähemmistöksi, vaikka naiset ovat enemmistö.

Uhrin ja syyllisen subjektipositiot

Suvaitsevaisuus- ja vähemmistö lässytys pitää sisällään - joko eksplisiittisen tai implisiittisen - viittauksen siihen, että heteroseksuaaliset valkoiset miehet ovat syyllisiä vähemmistöjen ja naisten syrjintään sekä suvaitsemattomuuteen.

Vaikka lässytys esitettäisiin passiivissa, niin mikäpä muu voisi vähemmistöjä ja naisia sortaa kuin valkoinen heteromies? Eivät kai vähemmistöt itseään sorra?

Miehiä syyllistävä suvaitsevaisuuslässytys on levinnyt jo koululaistenkin pariin. Oulun Lyseon Lukio kirjoittaa:

  • "Kuten arvata saattaa, ennakkoluuloisimmat suomalaiset löytyvät keski-ikäisten miesten joukosta. Tämä mies asuu luultavasti taajaman ulkopuolella ja ostaa kaupasta muutaman pullon keskikaljaa, hiukan makkaraa ja ehkä iltapäivälehden."

Naiivit koululaisetkin esittävät oman ennakkoluulonsa totena tietona.

Miesten ongelmien sivuuttaminen

Mitä enemmän suvaitsevaisuus- ja vähemmistölässytystä esitetään, sitä taaemmaksi jäävät syyllisiksi positioitujen miesten ongelmat.

Tarja Halonen on lässyttänyt 12 vuotta putkeen naisten ja vähemmistöjen oikeuksista - joka ikisessä tilaisuudessa ja kansainvälisessä konferenssissa. Sitäkö valkoiset "syylliset" heteromiehet haluavat kuulla seuraavat 6 vuotta putkeen? Epäilen.

Haavisto ei itse ole kova lässyttäjä, mutta hänen tukijoukkonsa ovat.

Niinistö ei lässytä

Niinistöllä ei ole miehille juuri mitään muuta tarjomista, paitsi hänen lässyttämättömyytensä. Se on suuri plussa, koska miehet haluavat korvilleen hetken rauhan.

Erään teorian mukaan Niinistö joutuu kuitenkin taipumaan lässyttäjien mannekiiniksi, koska lässyttäjien vaikutusvalta on niin suuri. Saa nähdä, laulaako Niinistö presidenttinä omia laulujaan vai muiden säkeistöjä.

Lässyttävän suvaitsevaiston suvaitsemattomuus

Niin sanottu lässyttävä "suvaitsevaisto" on yleensä itse suvaitsematonta esimerkiksi prostituutiota, miesten seksuaalisuuden ilmaisemista tai moniavioisuutta kohtaan. He sanovat, että heidän itse "pahoiksi" määrittelemiään asioita ei tarvitsekaan suvaita.

Suvaitsevaisuudesta on tullut "suvaitsevaiston" omien arvojen oikeuttamisen väline, ei suvaitsevaisuuden lisäämisen väline.

Minä olen paljon suvaitsevaisempi kuin "suvaitsevaisto" itse, silti vain heillä on oikeus suvaisevaisen sädekehään.

Homot ovat eduksi heteromiehille, koska he "eivät vie meidän naisia". Homoutta voi kuitenkin harjoittaa lässyttämättä alituiseen vähemmistöjen oikeuksista heteromiehet syyllistäen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (54 kommenttia)

Jukka Korhonen

TÄMÄ OLI MIEHEN PUHETTA, EIKÄ MITÄÄN LÄSSYTYSTÄ!

Seppo Hildén

Suosittelin kirjoitusta, jätän nyt muun lässytyksen vähemmälle.

Seppo Hildén

Mä en tykkää teineistä. Tai siis jätän ne rauhaan. Jotain rajaa sentään.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Naisia kannattajilleen ei voi tarjota muu puolue, kuin kristillisdemokraatit.

Uskonnollisilla piireillä on paljon nuoria ja vanhempiakin neitsyitä varastossa tarjolla niille miehille, jotka suostuvat sitoutumaan seurakuntien toimintaan ja sääntöihin. Moni mies siirtyykin näiden seurakutien piiriin, kun huomaa, että näin saa itselleen melko hyvän naisen.

krista virta

Anteeksi Seppo, kyllähän mä jo tajusin, että väärälle vittuilin. Ja sulla tuskin naishuolia on siinä suhteessa, että valtiovalta pitäisi aisastaa korjaamaan niitä.

Seppo Hildén

Älä turhaan pyytele anteeksi, vittuilu pitää aivot virkeenä. Suosittelen.

Valtiovallan pitäisi oikeesti perustaa bordelleja niin olis paljon vähemmän masentuneita miehiä tässäkin maassa.

Myydäänhän meillä käytettyjä autojakin.

Kaisa Jalis

Ja sitten olisi henkisesti rikki menneitä naisia vielä enemmän. Haluatko uhrata naisten mielenterveyden miesten sikailulle?

Raukkamaista. Ei ole miehen puhetta.

Seppo Hildén

"Ja sitten olisi henkisesti rikki menneitä naisia vielä enemmän. Haluatko uhrata naisten mielenterveyden miesten sikailulle?"

Kukas kieltää niitä bordelleja perustamasta myös naisille? Uskoisin että näin tasa-arvomaassa meille tietenkin tulisi bordellit molemmille sukupuolille sekä vähemmistöille.

Navetassa hommat saisi jatkua niinkuin ennenkin.

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Mitähän suomalaiset naiset sanoisivat, jos tänne tulisi joka kesä Italiasta ja Espanjasta satoja tuhansia naisia, jotka antaisivat pimperoa jokaiselle suomalaiselle miehelle joka hoksii vain pyytää.

Välimeren gigolot ovat tyytyväisiä suomalaisten naisten vapaamielisyyteen, mutta mitä ajattelevat sikäläiset naiset!

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Kaisa Jalis viittaa naisten rikki menemisellä siihen, että sukupuolivähemmistöjä, kuten sinkkuja syrjivät väittävät, että irtoseksi aiheuttaa mielenterveyden häiriöitä naisille. (Mutta ei miehille)

Näin sukupuolivähemmistön syrjijät yrittävät estää sen, että sinkut harjoittaisivat seksiä, eli sinkkujen tilapäisiä seksisuhteita.

Toistamalla tarpeeksi väitettä, jonka mukaan yhden yön seksisuhteet ovat mielenterveydelle vaarallisia, koetetaan saada sinkkunaiset pidättäytymään kokonaan seksistä ja valitsemaan selibaatin. Usein tässä onnistutaankin.

krista virta

Vielä jos Laasanen lakkaisi tämän lässyttämisen... Mutta kai tästäkin tulee joku miesten vuoro aikakausi ja alkaa lässyn lässyn vässyn kässyn kitinä taas vaikka näiden alemman tasoisten tapausten puolesta ihan valtion toimesta.

seppo kirnu

Kuka on alempitasoinen tapaus?

krista virta

Seppoja olikin kaksi. Tästähän voi tulla ihan mukavaa. Siis tutustu siihen suoli24 -palstaan. Siellä ne kollit vinkuvat samaa virttä n+1 vuotta jo. Laasasen kuva at-miehestä on sieltä kai. Ja at-mies on alemman tasoinen, kun ei naisia saa ja äänekkäimmin huutavat siellä nämä kaiketi mt-tapaukset, joihin verrattuna taleban on pala kakkua.

krista virta

Ilman pildee jäänyt suomi24- palstan tapaus. Nämä Laasasen erityissuosiossa olevat mt-tapaukset yleensä, siis nämä sorron yössä seilaavat pohjimmiltaan ihanat miehet, joilla ei vaan mitenkään natsaa koskaan ja se on femujen vika, jos mikä. Mutta Sauli korjaa kaiken ja huoli pois. Soinin takataskussa on nuori ja nätti teininainen jokaiselle peräkammarille ja Sauli on Soinille velkaa, kun tämä niin esimerkillisesti äänesti, eli eiköhän pian repee jo teillekin sitä teiniä, noin valtion puolesta.

Sorry, meni väärään vahingossa, piti antaa atm:lle, mutta vahingossa taas lipesi.

seppo kirnu

Kuka on mt-tapaus? Ai siksi että ei kykene onnistumaan parinetsinnässä, JOSTAIN nykyään vaikuttavasta syystä johtuen?

Sorron yössä seilaavat pohjimmiltaan ihanat miehet? Eikö miehet olekaan pohjimmiltaan perseestä?

Meillekin teiniä? Kuka tässä teiniä on hinkunut?

Olenko minä 'alempitasoinen' 24 pamaus siis?

kati sinenmaa

Marko Hamilo kysyi tärkeän kysymyksen; miksi yhä lisääntyvä asiantuntija- ja yhteiskuntatieteilijäjoukko ei pysty selvittämään, mikä Suomea vaivaa?
Minä vastaan, että juuri siksi he eivät pysty siihen, koska he ovat valtion suojatyöläisiä, kuten ovat esimerkiksi psykologitkin; Hirveä määrä on tullut lisää psykologeja ja pään asiantuntijoita, mutta nuoret ovat jo muutenkin päästään sekaisin, eikä tuosta asiantuntijajoukosta ole muuhun kuin päivittelemään asiaa.

Vastaus Hamilon ihmettelyyn:
Ihmiset ryhtyvät suvaitsevaisiksi,
- koska he haluavat valtiolle suojatöihin!

Suvaitsevaisuus on ehdoton edellytys, jotta pääsee julkishallintoon pyörittelemään peukaloitaan ja päivittelemaan rasismia.

J. Gagarin

Niinistö ei lässytä, mutta hänellä on kyllä taipumusta jaaritteluuun.

seppo kirnu

Ei lässytetä siellä!

Lässytykselle loppu, heteroille seksiä, ja jos ketä homottaa niin turvat tukkoon ja hommiin ilman lässytyksiä.

Jo on lässytetty ihan liikaa kuinka heteromies on surkea papana, ja se lässytys loppuu nyt!

Timo Härtsi

Oliko tämä YTM miesten rakkaudentunnustus Niinistölle ?

Henry Laasanen

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/02...

Halonen: Haavoittuvimmista pitää kantaa vastuuta. {suom. eli kaikista muista paitsi VHM:stä]

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Niinistöä äänesti enemmistö miehistä ja Haavistoa lähes naisten enemmistö? Jos näin todella oli, voi todeta, että "Niinistö on miesten mies ja Haavisto naisten mies".

Matias Gerlich

Lienee jokseenkin selvää että homot eivät ole olleet mikään "ongelma" Suomessakaan enää vuosikausiin, sen sijaan nämä homoemot ovat. Kun nyt ystäväpiiriini ei kuulu yhtään homoa niin en ole voinut koskaan kysyä suoraan heiltä että eikö heitä jo ala rasittamaan tällaiset "ystävät" jotka ovat - mitä ilmeisemmin usein lupaa kysymättä - ryhtyneet homojen puhemieheksi.

Minulla on myös eräs tulkinta koko tästä surkuhupaisuudesta. Koska globaalin markkinatalouden haasteet ovat täysin ylivoimaisia perinteisen radikaalin älymystömme ymmärrykselle ovat he siirtyneet yhteiskunnallisesti täysin toisarvoisten asioiden kuten seksuaalisen ja rodullisen tasa-arvon puolesta posmittamiseen. Rasismin suosio on viimeisen 60 vuoden aikana länsimaissa suorastaan romahtanut ja näin on käymässä myös homofobialle. Ne eivät ole enää aikohin olleet suuren luokan yhteiskuntaongelmien kärjessä.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Asiat ovat luultua huonommin, sillä lesbotkaan eivät vielä ole tulleet kaapista esille omana ryhmänään, vaan vielä ajavat asiaansa feministeiksi verhoutuneina. Samoin lesbotutkimus ei esiinny omalla nimellään, vaan pitäytyy kaapissa naistutkimuksen, tai nykyisin sukupuolitutkimuksen nimikkeen alla.

Kalle Lehtonen

Kansalaiset alkavat todellakin vähitellen ryytyä tämän lässytyskoneiston kustantamiseen. Mikä on tietysti "vihapuhetta".

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Pahoin pelkään Henry..mutta tällaiset tekstit eivät välttämättä kauheasti edistä vuoropuhelua toisinajattelevien kanssa..päinvastoin, vastareaktio saattaa kyllä nousta..

Timo Härtsi

Eiköhän se ole yksi ja sama miten tätä ongelmaa lähestyy, kun ketään ei kiinnosta paskan vertaa. Kyse on jostain syvään juurtuneesta asenteesta. Olen kuitenkin iloinen jos nuorten syrjäytymiseen ruvetaan puuttumaan. Sekin on parempi kun ei mitään, jotain heräämistä on kuitenkin tapahtunut.

Henry Laasanen

En ole huomannut feministien, poliitikkojen tai median käyvän minkäänlaista vuoropuhelua näistä asioista.

Miten vuoropuhelua edistetään? Sillä, että vastataan keskustelun avauksiin, kuten minä teen.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Mä olen yrittänyt käydä vuoropuhelua vaikka kenen kanssa täällä, myös tekemällä avauksia, muttei niihin kukaan tuu! Mutten myöskään herätä suuria vastareaktioita, joten uskoisin olevani oikeilla jäljillä..ota mallia.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Rajakari, sinulla ja Laasasella on se ratkaiseva ero, että sinä puolustat jo valmiiksi sympatiaa herättäviä kohderyhmiä. Lapsia, nuoria, vammaisia, vanhuksia jne. Kenelläkään ei ole pienintäkään epäilystä siitä, etteivätkö kyseiset ryhmät tarvitsisi tukea ja kaikilla riittää heitä kohtaan enemmän tai vähemmän sympatiaa. Kiistaa tulee korkeintaan tarvittavan tuen määrästä ja laadusta.

Laasanen sen sijaan on tuonut esiin kokonaan uuden ryhmän (suomalaiset miehet ja vielä tarkemmin sanottuna vasten tahtoaan sinkkuna elävät suomalaiset miehet), jonka hän on huomannut tarvitsevan parannusta tilanteeseensa. Ryhmän, jota kukaan ei lähtökohtaisesti sympatiseeraa, ja jonka kukaan ei ole aiemmin edes ajatellut olevan jotenkin huonossa asemassa tai tarvitsevan parannusta kohteluunsa.

Luonnollisesti on selvää, että aivan uuden ongelman esiin tuominen on aivan erilaista ja paljon hankalampaa kuin ratkaisuehdotusten esittäminen jo ongelmiksi tunnustettuihin asioihin. Samanlainen ongelma oli varmaan naisasialiikkeen pioneereilla kun he menivät miespuolisten päättäjien eteen puimaan nyrkkiä ja toteamaan, että "Hei! Naiset eivät saa äänestää." ja vastaus oli vain hämmentynyt kulmien kurtistus ja kysymys "Niin? Entä sitten?". Jos he jatkoivat inttämistään, heitä haukuttiin rasittaviksi akoiksi ja heitettiin pihalle. Tämä sama tapahtuu nyt Laasaselle.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

"Mä olen yrittänyt käydä vuoropuhelua vaikka kenen kanssa täällä, myös tekemällä avauksia, muttei niihin kukaan tuu! Mutten myöskään herätä suuria vastareaktioita, joten uskoisin olevani oikeilla jäljillä..ota mallia."

Empiiriset havaintoni toteavat sinun toistuvasti yleistävän itsestäsi, soveltavan mututuntumaa ja tiukan paikan tullen myös möykkäävän kaiken keskustelun olevankin vain osa sovinistimiesten salaliittoa. Pitkäjänteisyydestäsi tulee kuitenkin antaa positiivista palautetta.

Koska tilanne nykyisillään on niin vääristynyt kuin se on, ei aihetta vuoropuhelulle vielä ole. Miesasianäkökulma vaatii ensin laajempaa julkisuutta.

Vuoropuhelun merkitystä ei myöskään ole tarpeellista liikaa korostaa, sillä ihmiset tuppaavat kaivautua aika syvälle omiin juoksuhautoihinsa varsinkin sukupuoleen liittyvissä asioissa. Muotoseikat eivät saisi ikinä mennä sisällön edelle.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

En viitsi alkaa väittelemään, mutta kerropas sitten Jani, mikseivät kristityt, jotka puolustavat heikompiosaisia, pärjää politiikassa? Miksi esim. KD:n kannatus on niin huono? Mehän eniten tuomme julki juuri vammaisten yms. asioita. Vastaus:Siksi, koska niiden puolia ei pidä kunnolla kukaan ja väitän, että minulla on kykyä saada ihmiset yli puoluerajojen kuuntelemaan, vaikka puhuisin mistä. Se on sellainen taito, jota ei ihan kaikilla ole, sellaisia kannattaisi saada omalle puolelleen, eikä vängätä vastaan. No, sitä saa mitä tilaa, apua on turha haikailla myöhemmin, jos ei sitä kunnioita.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Maria Rajakari: "Miksi esim. KD:n kannatus on niin huono?"

Tuo saattaa johtua siitä, että riittävän moni suomalainen ei ole vakaumuksellinen kristitty ja niistäkin, jotka ovat, osa ei halua sekoittaa uskontoa ja politiikkaa.

"Vastaus:Siksi, koska niiden puolia ei pidä kunnolla kukaan"

Eipäs, vaan siksi, että heikompiosaisten asiaa ajavat niin monet muutkin. Ainakin vihreät, SDP ja vasemmistoliitto muistavat aina mainita olevansa vähäosaisten asialla. Tietääkseni myös keskusta ja kokoomus tuovat sen ainakin jossain yhteydessä esille.

"sellaisia kannattaisi saada omalle puolelleen, eikä vängätä vastaan."

Olet nyt ja aina erittäin tervetullut minun puolelleni. :-)

seppo kirnu

Maria

Vai vatsaerektio?

Olisi varmaan tullut kirjoittajia jos:

A) olisit ollut sensuroimatta tuossa männä vuonna(uskovaiset ovat sensuurin keksijät itseasiassa)

B) kirjoittaisit jotain mikä ei sisällä uskonnollisen aivopesun jälkiä

Christina Lyra

@Maria: pelastit päiväni, asiallista keskustelua vihdoinkin.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

On pieni mahdollisuus, että käsite lässytys jää poliittiseen sanastoon.

Tai vähemmistölässytys.

Jostain syystä kuitenkin nykyään kaikki poliittinen puhe lähtee siitä, että puolustetaan heikkoja. Oikeistolaisetkin perustelevat tuloerojen kasvattamista ja verojen laskemista sillä, että näin saadaan työpaikkoja ja puolustetaan työttömiä ja muita heikkoja.

Aleksi Laine

Vaalissa oli tosiaan vanhoilliset vs. edistykselliset -henkeä. Niinistö kävi vaalikamppailua Haaviston lisäksi vähän niinku Halosta vastaan. Niinistö ei kuitenkaan ole mikään jenkkityylinen patavanhoillinen vaan suomalaisittain edistyksellinen porvari, jonka ohjelmaan sopii erityisesti mahdollisuuksien tasa-arvon edistäminen. Ei sen puoleen, että lähinnä ulkopolitiikan kanssa näpertelevällä presidentillä olisi suurta roolia sosiaalisissa kysymyksissä.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Aleksi Laine: "Niinistö ei kuitenkaan ole mikään jenkkityylinen patavanhoillinen"

Eikä ole Halonen missään määrin edistyksellinen.

Aleksi Laine

Edistyksellinen on tässä vanhoillisen vastakohta. Sellainen ei luota, että vapaus ja perinne tuottaa hyvän yhteiskunnan vaan haluaa esimerkiksi edistää naisen asemaa kaikenlaisilla (verovaroin rahoitetuilla) ohjelmilla tai positiivisella diskriminaatiolla. Suomessa vanhoillisen ja edistyksellisen ero ei ole politiikassa suuri toisin kuin jossain muualla.

j.olavi heikkinen

"Niin sanottu lässyttävä "suvaitsevaisto" on yleensä itse suvaitsematonta esimerkiksi prostituutiota, miesten seksuaalisuuden ilmaisemista tai moniavioisuutta kohtaan. He sanovat, että heidän itse "pahoiksi" määrittelemiään asioita ei tarvitsekaan suvaita."

strawman.

prostituutiosta esimerkiksi feministien piirissä on keskusteltu hyvinkin paljon, ja realistisessa hengessä.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Eläinoikeuslässytys on saavuttanut uuden huipun, kun eläinoikeusjärjestö PETA on nostanut oikeusjutun USA:ssa SeaWorldia vastaan, koska se pitää miekkavalaita orjinaan akvaarioissaan. Kyse on siitä, voidaanko ihmisoikeudet ulottaa koskemaan myös eläimiä, ja näin kieltää eläinten orjuus.

Valkoihoisten heteromiesten ongelmista ei saa puhua, mutta jopa miekkavalaiden oikeuksien puolustaminen menee heidän edelleen.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Tämä on kieltämättä kavala isku vasten miesliikkeen kasvoja:-)

J. Gagarin

Älä nyt Mikko sentään rinnasta eläinsuojelulainsäädäntöä miesten suojeluun!

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Ameriikanpiiperot vetoavatkin perustuslakiin, joten Mikon vertaus on ihan relevantti:-) http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012020715173617_...

Lisäys: Kommentoija on tässä kohtaa saanut hepulin ja joutunut hillittömän hihityskohtauksen kouriin:-D

kati sinenmaa

Miehet eivät ole valinneet elämää miehenä. Samoin valaat ovat syyttömiä siihen, että ovat syntyneet valaiksi eikä miehiksi. Tai sitten ei. Jotenkin minusta tuntuu, ettei tää argumentointi päde, kun asiaa ajatellaan järjen kanssa; vaikka eläinkehot eivät olekaan valinneet kehoaan, niin joku korkeampi on sen valinnan tehnyt.

J. Gagarin

"Amerikanpiiperot vetoavat perustuslakiin"

Niinpäs näkyy!

Sitten minä olisin voinut haastaa sen simpanssin oikeuteen, joka heitti kakkaa naamalleni Korkeasaaressa häkin kaltereiden välistä aikoinaan.

Olisin myös voinut haastaa oikeuteen delfiinin, joka Austraaliassa purskutti minut vedellä litimäräksi, kun vetäisin roikuttamani kalan sen nenän edestä takaisin antamatta sitä sille.

Christina Lyra

Jos tekee maailmanlaajuisen pika-analyysin, niin ei heteromiehillä nyt niin hirveän huonosti mene.

Atte Virtanen

Mitenkäs Suomessa naisiin verrattuna?

Christina Lyra

no pikaisesti silmäiltynä plokien perusteella miehillä menee huonommin naisiin verrattuna, koska miehet ovat vihaisempia, katkerampia ja kyynisempiä kuin naiset. En kuitenkaan mitään tilastomatemaattista analyysiä tehnyt, joten voinen olla väärässäkin.

Atte Virtanen

Mies on esimerkiksi "ihan okei" orjuuttaa vuodeksi vankeusrangaistuksen uhalla?

Nainen voi halutessaan ottaa eron aviomiehestään ollen varma siitä, että lapset jäävät hänelle ja elatusmaksut miehelle. Tämä siitäkin huolimatta, että nainen olisi alkoholisti ja mies korkeakoulutettu maailmanluokan perheenisä.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Jep, mutta tuo "maailmanlaajuinen pika-analyysi" on aivan liian laajasta joukosta. Heteromiesten joukosta löytyvät ne, keillä menee maailman parhaiten, mutta siitä joukosta löytyvät myös ne, keillä menee maailman huonoiten. Sama juttu esimerkiksi valtioittain jaettuna. Ihminen, jolla menee kaikista suomalaisista parhaiten on todennäköisesti heteromies, mutta ihminen, jolla menee kakista suomalaisista huonoiten on todennäköisesti myös heteromies.

Jukka Korhonen

Jos kuitenkin pitäydyttäisiin pääasiassa Suomessa.

Suomessa naisten asiat ovat paremmin kuin miesten asiat.

Miehen epätasa-arvolista:

* Miehen vuosi on 11,04 kuukautta
* Miehellä on noin 8,5 kuukautta pakollista työtä (asevelvollisuus)
* Miehet tekevät 78 prosenttia itsemurhista
* Naisen euro on 97 senttiä
* Työeläkejärjestelmään sijoittamastaan eurosta miehen osuus on 84 senttiä
* Miesten hoitoon käytetään 40 % sairauden-, terveyden- ja vanhustenhuollon menoista
* Kaikista uusista yliopistotutkinnoista 64 % on naisten suorittamia
* Työpaikkatapaturmista miesten osuus on 73 %
* Työtapaturmaisesti kuolleista 90 % on miehiä
* Työttömistä 15-24-vuotiaista 61 % on miehiä
* Työttömistä työnhakijoista 61 % on miehiä
* Asunnottomista miehiä on 80 %
* STM:n tasa-arvoyksikössä työskentelee ainoastaan naisia
* Sosiaalitoimistojen sopimukset huoltajuudesta: Isä on yksinhuoltaja 11 %:ssa tapauksista
* Sosiaalitoimistojen sopimukset asumisesta: Lapsi asuu äidin luona 83 %:ssa tapauksista
* Törkeän perheväkivallan uhreista miehiä on 51 %
* Nuorten vakavan fyysisen seurusteluväkivallan uhreista 82 % on poikia
* Miehet joutuvat naisia useammin katuväkivallan kohteeksi
* Miehet pelkäävät useammin joutuvansa väkivallan kohteeksi perhepiirissä
* Äidit tekevät 69 % alle 15-vuotiaiden lasten surmista
* Miesten kokonaistyöaika on 14 prosenttia suurempi kuin naisten (ml. kotityöt)
* Sinkkuina naiset tekevät 12 tuntia enemmän kotitöitä viikossa
* Naiset tuntevat itsensä kautta linjan onnellisemmiksi kuin miehet
* Erittäin onnellisia suomalaisista miehistä on 41 % ja naisista 59 %
* Naiset tuntevat itsensä yhtä vapaiksi päättämään elämänsä kulusta ja vaikuttamaan siihen kuin miehet
* Vain naisille järjestetään syöpään liittyviä maksuttomia joukkotarkastuksia
* Naistutkimusta voi opiskella 8:ssa yliopistossa, neutraalia sukupuoli- tai tasa-arvotutkimusta ei yhdessäkään
* Naisjärjestöillä on 2 paikkaa tasa-arvoasiain neuvottelukunnassa, miesjärjestöillä ei yhtäkään
* Naiset kontrolloivat yli 80% talouksien kulutuksesta (USA, Iso-Britannia).
* Naiset omistavat 53% osakkeista (USA:ssa)

Tapani Puhakka

"Miehiä syyllistävä suvaitsevaisuuslässytys on levinnyt jo koululaistenkin pariin."

"Jo" on ehkä vähättelevä ilmaisu kun kyseessä on n. 14-vuotta vanha materiaali.

Stacy Siivonen

Itse asiassa suuri osa syyllisyydestä lepää heteronaisten harteilla, koska miesten välinen kilpailu on syyllinen siihen, että homolle tulee verinen nenä (tai "neekerille"). Siksi naisilla on paha omatunto ja suuri osa naisista haluaisi lopettaa miesten tällaisen väkivaltaisen kilpailun, mutta vielä suurempi osa ei tee yhtään mitään.
Mainittakoon, että turpaansa saavat homot ja "neekerit" ovat miespuolisia.

"Niin sanottu lässyttävä "suvaitsevaisto" on yleensä itse suvaitsematonta esimerkiksi prostituutiota, miesten seksuaalisuuden ilmaisemista tai moniavioisuutta kohtaan."

Aika hyvin, minä kuulun niin sanottuun lässyttävään suvaitsevaistoon ja suvaitsen prostituution ja miesten seksuaalisuuden ilmaisemisista useimmat. Moniavioisuus tai pikemminkin polyamoria johtaa taas siihen, että vain alfayksilöillä on kumppaneita, muut sitten ovat ällösetiä, postseksuaalisia naisia, tai tankotanssilla asemiaan parantelevia ällötätejä.

"Minä olen paljon suvaitsevaisempi kuin "suvaitsevaisto" itse, silti vain heillä on oikeus suvaisevaisen sädekehään."

Mikä on suvaitsevaisen sädekehä? Saa lähinnä persut kimppuunsa ja jatkuvasti nimitellään vaikka miksi kukkahatuksi, vaikka minulla ei ole ainoatakaan hattua, jossa olisi kukka.

"Homot ovat eduksi heteromiehille, koska he "eivät vie meidän naisia". "

B-luokan miehet tarvitsevat homoja siihen, että he pääsevät osoittamaan itse olevansa perhekelpoisia yksilöitä. Vallitseva mielipide näillä kun on, ettei homoseksuaalisuus ole oma seksuaalinen suuntautuminen vaan överiksi mennyttä tavanomaista seksuaalisuutta.

"Homoutta voi kuitenkin harjoittaa lässyttämättä alituiseen vähemmistöjen oikeuksista heteromiehet syyllistäen."

Joo ei, kyllä syyllistetään paljon laajemmin:
[b]Anton, Emil[/b] : ♱ http://hyviauutisia.net/seksuaalimoraali/homoseksu...
[b]Apell, Virpi[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Degrelle, Leon[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Ebeling, Mika[/b] :♱ http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Elovaara, Klaus[/b] : http://1.bp.blogspot.com/-JDt1Uloweu8/TxQvJGEuvzI/...
[b]Eronen, Helena[/b] : http://ohohupsis.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/89...
[b]Falck, Mika[/b] : ♱ http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Homokohun%20aloi...
[b]Gabrielsson, Heikki[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/2012/01/liisa-sirai...
[b]Guzenina-Richardsson, Maria[/b] : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012013015142766_u...
[b]Haipola, Petteri[/b] :♱ http://www.kolumbus.fi/petteri.haipola/transsukupu...
[b]Haimi, Jouni[/b] : ♱ http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Hakala, Olli[/b] :♱ http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Hakkarainen, Teuvo[/b]: ♱ http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/05/1...
[b]Halla-aho, Jussi[/b] : http://web.archive.org/web/20070826081930/http://w...
[b]Hellsten, Tommy Mauritz[/b] : kunniarotta, https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Tom...
[b]Hevoonoja, Tero[/b]: http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Hilska, Raimo[/b]: ♱ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3158974717...
[b]Hiltunen, Asko[/b] : http://umapuhuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95695-haa...
[b]Hägglund, Gustav[/b]: kunniarotta 2008, http://kimmoliisa.net/arkisto/media/66
[b]Häkkinen, Margit[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Hänninen, Minna[/b]: ♱ http://www.youtube.com/watch?v=MUY3xQeCPdI&feature...
[b]Iivanainen, Matti[/b]: http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Ilaskivi, Raimo[/b]: kunniarotta 2008, http://kimmoliisa.net/arkisto/media/66
[b]Jouppi, Paavo[/b]: ♱ http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Junkkari, Topi K.[/b] : http://hommaforum.org/index.php/topic,59938.msg811...
[b]Kahela, Juhani[/b] : http://umapuhuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95695-haa...
[b]Kallio-Kujala, Nick[/b] : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3158974717...
[b]Kallis, Bjarne[/b]:♱ kunniarotta 2008, http://kimmoliisa.net/arkisto/media/66
[b]Kangas, Ros-Britt[/b]: ♱ http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Kangasniemi, Tuomas[/b] : ♱ http://cross-section.info/E08/homous_wwjd.php
[b]Kankaanniemi, Toimi[/b]:♱ http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk...
[b]Keränen, Inger[/b] : ♱ http://keskustelu.suomi24.fi/node/9319817/#comment...
[b]Kettunen, Pentti[/b]: http://hommaforum.org/index.php/topic,59300.0/topi...
[b]Kiuttu, Riku[/b]: http://rikukiuttu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/81116-h...
[b]Koivisto, Markku[/b]: ♱ http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194696211804/arti...
[b]Kokkonen, Paula[/b] : http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk...
[b]Korhonen, Kari[/b]:♱ http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Krook, Marika[/b] : http://blogit.menaiset.fi/euroviisuhorho/page/2/
[b]Kuittinen, Jari [/b] : http://natsivahti.blogspot.com/2012/01/liisa-sirai...
[b]Kuosmanen, Sakari[/b] : Rotanpoikanen 2007 https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Set...
[b]Kurko, Runo[/b] : http://www.nra.fi/media/NRA-News100714osa2.html
[b]Kuusela, Jani[/b] : http://janikuusela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/81109-...
[b]Kuusivuori, Kalle[/b] : ♱ http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Kyllönen, Matti[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Kärkkäinen, Kari[/b]: ♱ http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk...
[b]Laaksola, Hannu[/b]: Kunniarotta 2010 https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Set...
[b]Lahti, Mikko[/b] :♱ http://tuomasenbuske.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8575...
[b]Lehkamo, Arto[/b]:♱ http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Lehto, Jari[/b]: http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Lehto, Seppo[/b]: http://vihrea-homo.blogspot.com/
[b]Lempinen, Kari[/b] : http://www.city.fi/artikkeli/Ex-mies+inttiin/3966/
[b]Lindeman, Terno[/b]: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3158974717...
[b]Lindqvist, Marja-Liisa[/b]: http://www.tug.org/texshowcase/sosl70c.print.pdf
[b]Maanselkä, Asmo[/b] : ♱ http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset...
[b]Maaranen, Kari[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Malkki, Kyllikki[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Matilainen, Tuukka[/b]: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012013015142766_u...
[b]Molari, Juha[/b]: ♱ https://secure.wikimedia.org/wikiquote/fi/wiki/Juh...
[b]Mäkelä, Simo[/b]: http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/96...
[b]Niemi, Timo[/b]: http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Niikko, Mika[/b]: ♱ http://hommaforum.org/index.php/topic,59300.0/topi...
[b]Nikkonen, Nina[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/2012/01/liisa-sirai...
[b]Nummelin, Mikko[/b] : http://umapuhuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95695-haa...
[b]Nurmi Tuija[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Närhi, Timo[/b]: ♱ http://www.joosuamissio.fi
[b]Oinonen, Pentti[/b] :♱ http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Homoperheide...
[b]Paananen Eero[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Paavola, Petri[/b]: ♱ http://koti.phnet.fi/petripaavola/transsukupuolisu...
[b]Pakkanen, Matti[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Palviainen, Matti[/b]: http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Parkkila, Juha[/b]: http://natsivahti.blogspot.com/
[b]Pellikka Juhani[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Pietilä, A.-P.[/b] : http://yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/201...
[b]Piho, Jouko[/b] :♱ http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49143-mi...
[b]Pylkkänen, Arttu[/b] : http://takku.net/forum/viewtopic.php?showtopic=119...
[b]Ranta, Jari[/b]: http://ranta-ranta.vuodatus.net/
[b]Rautiainen, Eero Juhani [/b] : http://natsivahti.blogspot.com/2012/01/liisa-sirai...
[b]Repo, Matti[/b]: ♱ http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/561-piispa...
[b]Rinkinen, Pekko[/b]: http://aukea.net/photos/46634.jpg
[b]Ripatti, Ilkka[/b] : http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/...
[b]Ruotsalainen, Harry[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Ryhänen, Jukka[/b] : http://janikuusela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/81109-...
[b]Räsänen, Päivi [/b]: ♱ https://secure.wikimedia.org/wikiquote/fi/wiki/P%C...
[b]Sarvi, Leena[/b] : http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/12380...
[b]Satama, Mikko[/b] : ♱ http://www.vapaasatama.net/homoseksuaalisuus.html
[b]Satopää Kalevi[/b] : http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Sirainen, Liisa[/b] : http://natsivahti.blogspot.com/2012/01/liisa-sirai...
[b]Suomi, Juhani[/b] : http://antifasistit.blogspot.com/2011/08/stubbin-u...
[b]Suonsivu, Jouni[/b]: ♱ http://catsy666.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97550-van...
[b]Suuronen, Janne[/b] : http://suuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/76883-hom...
[b]Särkiö, Pekka[/b]: ♱ http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=47&id=...
[b]Tiainen, Pekka[/b] : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3158974717...
[b]Tuhola Henri[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Vallittu Pertti[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Valtonen, Timo[/b]: ♱ http://www.youtube.com/watch?v=MUY3xQeCPdI&feature...
[b]Viinikainen, Jani[/b]: http://ranneliike.net/teema/politiikan-huippunimia...
[b]Waris, Lars[/b]: http://jormanjutut.vuodatus.net/blog/2855796
[b]Äärelä, Torsti[/b]: http://indy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56795-sukupuo...
♱ = selkeästi kristillistaustainen vihaaja
Päivitetty 14.2.2012.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset